OOTD: Quapi feestjurk voor kerst of oud & nieuw

Speciale feestjurken voor Kerst of Oud & Nieuw vind ik altijd erg leuk. Zo schreef ik eerder al over matchende kerstjurken van Smafolk en over de vuurwerkjurk van LoFff. Dit jaar spettert het goud van haar Quapi jurk af. Quapi heeft een speciale feestcollectie die limited edition verkrijgbaar is, dus snel bestellen voor je zoon of dochter want: heel erg leuk!

Deze outfit of the day fotoshoot deden wij bij Dormio Resort Maastricht, want ik kreeg deze prachtige feestjurk mee na een eerder bezoek aan de showroom van Quapi (spreek uit: kweppie). Daar mocht ik uit de feestfolder aangeven wat ik zelf het allermooiste vond en dat is dus deze Jurk Gwendoline Fireworks. Het vuurwerk van goud in combinatie met de felroze accenten en het het drielaagse tule rokje zijn super, vind ik zelf.

Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar met net even andere modelletjes, maar deze was het helemaal voor mij. Je shopt hem hier bij Happybee voor 35,96 euro. Hij is verkrijgbaar van maat 92 tot en met maat 164.

quapi feestcollectie

Zoals je ziet, voelt mijn dochter zich heerlijk in dit jurkje en is het geen enkel probleem om in de speeltuin los te gaan met deze feestjurk. De bijpassende knalroze legging maakt de vrolijke, meisjesachtige feestlook helemaal af! Leuk detail wat je nu niet ziet: de glinsterende tailleband op de legging.

Quapi sneakpeek en lezersvraag

Gisteren liet ik op mijn blog al een sneak preview zien van de lente/zomer 2018 collectie van Quapi. Eén van mijn lezers vroeg of dit merk er ook in babymaatjes is? Ja, ze hebben een newborn collectie die heel erg leuk is en net zo comfortabel als de kindercollectie. Ook voor de mini’s is er een feestcollectie uitgebracht. Quapi brengt 4 leveringen per seizoen uit en nu in de winter dus nog een extra feestcollectie, alles voor jongens én meisjes.

Bij Doodles in Bodegraven heb ik dit merk nog niet gezien, maar Happybee heeft een heel groot deel van de collectie in het assortiment. Ik shop zelf geregeld naar tevredenheid in deze webshop en op dit moment hebben ze er sale. Wil je het nog goedkoper? Dan vind je Quapi ook in de outlet webshop van één van mijn lezeressen Mini & More, dit zijn wel allemaal items uit oudere collecties. Ideaal om even een flink stel extra leggings in te slaan voor een leuk prijsje! De kwaliteit van Quapi is echt goed, de kledingstukken blijven lang mooi. Ook bij het overgaan op een kleinere zus.

quapi lente zomer 2018
Sneakpeek van de newborn collectie van Quapi.

Deze zomer komt Quapi voor het eerst met swimwear en ik mocht een setje uitzoeken uit de lentecollectie om straks aan jullie te laten zien. Voor de meisjes kreeg ik afgelopen donderdag 2 heerlijke winterse outfits mee waarin ze kunnen matchen, die zal ik binnenkort aan jullie laten zien.

Meer Quapi?

Hoe vinden jullie deze sprankelende outfit of the day?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Annick zegt:

  Quapi is en blijft een mooi merk. Geweldig jurkje hebt je uitgezocht.
  Ik ga zo direct even neuzen in je tips/ links.

 2. Iris zegt:

  Fantastisch merk! Ik speur heel internet af naar koopjes hiervan, want nieuw vind ik ze voor mijn dreumes toch even te duur (voor de drie maanden dat ze erin past) Ik dacht alleen altijd dat het Kwappie heet, maar jij zegt Kweppie? Silly me

 3. Heidie van der Steeg zegt:

  Leuk feestjurkje, en blij met de tip van Mini & More, die ga ik onthouden!

 4. Brenda Walraven zegt:

  Haha, thanks voor de tip! Ik ga eens even neuzen! ?

 5. Kelly zegt:

  Bedankt voor het linkje!
  Jurkje staat je dochter erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.