OOTD: Xmas met Smafolk

SmĂ„folk stuurde ons als kerstcadeau 2 matching jurkjes en maillots en ze zijn zoooooo leuk! Daarom deze OOTD in xmas-sferen, mocht je nog op zoek zijn naar leuke kerstoutfits ze hebben nog veel meer mooie items dit seizoen. Ik mocht kiezen uit drie verschillende sets. Daar zaten ook wat meer effen en neutrale items bij die de kinderen langer zouden kunnen doordragen… Maar ik kreeg deze rood/paarse combi niet uit mijn hoofd. Ik wist zeker dat mijn dochters als een blok zouden vallen voor deze hysterische kerstbomenlook 🙂 Hoe vinden jullie ze?

DSC_0021

Zou jij zelf ook voor zo’n druk printje gaan? Of toch liever wat rustiger qua uitstraling? In combinatie met een rustig interieur en die toffe paarse appeltjesmaillots van SmĂ„folk, is het goed te doen hoor. En die stralende kindersnoetjes maken de look af. Wij ontvingen maillots maat 27-30 die beide dames goed passen, ondanks dat de peuter natuurlijk qua lengte een stukje scheelt. De jurkjes zelf vallen wat langer qua lengte. Dat is bij SmĂ„folk altijd zo, de rokjes en jurken zijn net even een paar centimeter langer aan de onderkant dan andere merken. Maakt het ook weer net even anders.

DSC_0025

Reacties

Bij het opstaan vertelde ik de meiden dat ik hun nieuwe kerstjurken had klaargelegd. De oudste was meteen gecharmeerd van het setje, haar ogen begonnen te stralen. Dit wilde ze heel graag aan! “Wat mooi! En mama er staan appeltjes op de maillot!” De jongste was eerst sceptisch over de maillot (daar houdt ze niet zo van) totdat ze ontdekte dat ze zou matchen met haar zus. De dames zijn gek op matching outfits, dus toen wist ze niet hoe snel ze aan moest kleden.

We kregen leuke reacties op de jurkjes. De kleuterjuf zei nog even tegen mij bij het ophalen dat mijn dochter toch zo’n leuk jurkje aan had, altijd leuk om te horen. Daarna stapten we even snel de Jumbo in, want daar kon je een gratis fotoshoot doen. Jassen uit dus en wederom ontvingen we een compliment over de jurkjes, dit keer van onze favoriete kassajuf (de meiden krijgen altijd een koekje van haar) die ze heel schattig vond. Ik ben erg benieuwd naar deze professionele foto’s, maar die zijn te laat voor de kerstkaart. Daarom ’s middags zelf nog even aan de slag met de camera.

Mijn pogingen tot een leuke foto voor onze kerstkaart:

Herkenbaar? Ik heb uiteindelijk maar een leuke, rare foto uitgekozen voor de kaart. Er zat geen enkele tussen waar beide meiden ‘normaal’ lachen. Wel hadden ze de grootste lol samen. Stuur jij ook altijd een kaart met foto van de kinderen? Of liever een gewoon kaartje?

De SmĂ„folk kleding heeft weer mooie details, het paarse biesje, de subtiele appeltjes die verweven zijn in de maillot… De stof is lekker flexibel en heel comfortabel, je kunt er dus heel fijn in spelen! Wil je meer lezen en zien? Ik schreef al eerder over mijn SmĂ„folk-aankopen, reacties daarop, een leuke OOTD met items uit de herfstcollectie en over de pyjama die wij van Kindernachtmode.com ontvingen.

Klik hier voor de kerstcollectie in de webshop van SmÄfolk voor nog meer vrolijke printjes met sneeuwpoppen, muisjes, appels en kerstbomen. Zo schattig allemaal en je word er gegarandeerd vrolijk van, toch? Al was het maar omdat SmÄfolk op verantwoorde wijze produceert met biokatoen en omdat de kleding ontzettend lekker zit.

Ook altijd leuk zijn de foute kersttruien bij Kruidvat!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.