Pyjama party dankzij Kindernachtmode.com

Zoek je nog een nuttig maar leuk cadeau voor 5 of 25 december? Neem dan zeker een kijkje in de webshop Kindernachtmode.com waar ze duurzaam ondergoed en mooie pyjama’s verkopen. Ook bij ons brengt de Sint voor beide meiden nieuw ondergoed mee. Maar nu vieren we alvast een pyjamaparty, want toen de eigenaresse van Kindernachtmode.com hoorde dat wij fan zijn van Småfolk stuurde ze ons een gave appeltjespyjama toe van dit merk. En ik mag er ook één verloten bij De Mama Company.

Overal die leuke herkenbare appeltjes van Smafolk.
Overal die leuke herkenbare appeltjes van Smafolk.

Het pakje op zich was al een feestje. Er zaten ballonnen en kleurpotloden bij de pyjama, jippie! Voor de fotoshoot met pyjama hebben we de ballonnen opgeblazen, zodat er mee gespeeld kon worden. Beide dames herkenden de appeltjes van Småfolk direct op de pyjama, dat vond ik wel grappig. De nachtkleding zelf is net als de gewone kleding duurzaam, vrolijk, herkenbaar aan de appeltjes én comfortabel. 

Brede rode randen op de broek en smalle randje aan de mouwen van het shirt. Leuk contrast!
Brede rode randen op de broek en smalle randje aan de mouwen van het shirt. Leuk contrast!
Ik vond het zelf een leuk speels detail dat de rode biezen op de mouwen heel dun zijn, en de rode biezen onderaan de broekspijpen heel breed. Dat maakt het ontwerp nét weer even wat spannender.
Er zaten ballonnen en kleurpotloden bij de pyjama, jippie!

Roze of groen?

Roze past perfect bij de slaapkamer van mijn kleuter, zoals je ziet. Deze leuke appeltjespyjama is ook verkrijgbaar in het groen, leuk voor jongens! Maar Kindernachtmode.com verkoopt nog ander leuks. Wat te denken van een lief schilderijtje voor de kinderkamer? Een snoezig lampenkapje? Of een muziekdoosje in wolkvorm? En je kunt er natuurlijk ook terecht voor pyjama’s van andere merken en voor duurzaam kinderondergoed. Klinken merknamen als ‘Rocky horror baby’, Claesens, Pixie Dixie, Fresk en Eskimo goed? Neem dan een kijkje. Ik zag er ook jurkjes van Dutch Heroes, waar wij zelf ook enkele items van hebben! Leuk, leuk, leuk!

Het label met logo is heel mooi verwerkt op de broekspijp.
Het label met logo is heel mooi verwerkt op de broekspijp.
Winactie

Als gezegd mag ik van Kindernachtmode.com een pyjama verloten op De Mama Company. Op facebook laat ik weten wanneer deze winactie online staat. Je kunt kans maken op dezelfde pyjama als die van mijn dochter van Småfolk in het roze of in het groen. Leuk hè? Ga je meedoen?

Stuntkip kleurt mooi bij haar kamertje met haar Smafolk pyjama.
Stuntkip kleurt mooi bij haar kamertje met haar Smafolk pyjama.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.