Poldermama shopt fairtrade

Letten jullie op het fairtrade label? Poldermama vindt het een leuk extraatje, maar in principe shop ik overal graag. Vooral in de sale! Organische eco kleding blijkt in de praktijk wel heel prettig draagbaar voor de meiden. Toen ik laatst de nieuwsbrief ontving van Bambooz met daarin een fijne stapelkortingcode die ook bovenop de sale geldig was, klikte ik door naar de webshop. 

Bambooz is een winkelformulie die alleen verantwoord geproduceerde kleding verkoopt. Je kunt er dus zeker van zijn dat de makers een eerlijk loon krijgen en in goede omstandigheden werken. Dit uitgangspunt voeren ze nog een stap verder door. Nadat je kind uit de bij hen gekochte kleding is gegroeid, kun je het namelijk terugsturen en ontvang je 30% van de aankoopprijs in tegoedbonnen. Kun je mooi nog een keer shoppen en niet dat irritante gedoe dat je soms bij Marktplaats tegenkomt, met kopers die toch niet komen opdagen enzovoorts.

  
Zoals ik pas al vertelde is mijn voorraad maat 116 kleding nog redelijk beperkt. In de sale kon ik die voorraad perfect aanvullen. Wat kocht ik bij Bambooz? Nou, dus niet het Minion ondergoed op de foto, haha. Dat heb ik vandaag bij Kruidvat op de groei aangeschaft, omdat het zo leuk is. Wel de Katvig blouse in maat 122. Ik heb nog niets van dit merk in huis, maar mijn oudste draagt graag blouses net als papa. Belangrijk om er een te hebben dus. Verder een Name it legging, 3/4, wit, past overal bij in maat 116. Ook van Name it het softshell fleece jasje in maat 116, ik viel voor de waterdichte eigenschap – lees: ik hoef geen regenjas aan te schaffen – wanneer deze jas nat wordt, verschijnt er een vrolijk printje. Ik ben heel benieuwd! Het Scandinavische merk Smafolk was tot nu toe ook iets dat ik alleen watertandend in webshops bewonderde. Met de kortingscode werd het ineens erg leuk om deze comfortabele appeltjesjurken aan te schaffen. Als de meiden hetzelfde dragen, smelt ik steeds weer weg. Dit model jurkje dragen de dames graag. Ga het ze snel aantrekken ook al zijn ze ietwat op de groei, ik denk met een roze legging eronder. Even kijken wat leuk is. Wat zouden jullie doen qua kleur? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. jansyluvzu zegt:

    Leuke winkel hè…Bambooz..ik scoorde er laatst ook een tof Bobo Choses broekje met 40% korting! Ik ga er af en toe ook langs in de stad…leuke winkel met gezellig personeel 🙂 Ik ben benieuwd naar alle nieuwe collecties!

  2. Als ik bij de C&A ben en ik zie het liggen dan kijk ik altijd wel even wat beter!

  3. Eva zegt:

    Ziet er heel leuk uit! Vooral die jurkjes! Liefs, Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.