OOTD: Vuurwerk met LoFff

LoFff is een gevoel, zegt het merk over zichzelf. Dit meisjesmerk richt zich op meisjes die plezier hebben in het leven en graag dansen met zwierige rokken. Iets waar mijn eigen dochters zich in herkennen. Samen met mijn man zocht ik een mooie jurk uit op de site van LoFff voor onze oudste dochter. We gingen voor de Vuurwerkjurk!

detail lofff jurk

Eigenlijk heet hij Hong Kong NY Dress Black. Hij is er namelijk ook met een andere kleur rok, en je kunt hem bovendien ook als shirt bestellen en er dan een los rokje bij kiezen. Wij combineren hem met legging FL SJL – black with sideseam printed indian pink. Geweldig voor Oud & Nieuw, maar hij wordt ook nu al veelvuldig gedragen. Is ook niet zo gek natuurlijk, als mensen je steeds complimentjes geven over je leuke jurk die ook nog eens heel erg fijn zit 😉 .

Lees ook: Bloggersevent: Gaaf feestje van de Bratz!

Met je man shoppen?

Ja, ik shopte samen met mijn man. Online. En op uitnodiging van het pr-bureau van LoFff 😉 , dat shopt toch wel heel fijn hoor. Ik heb het overigens wel alleen geprobeerd, een leuke outfit uitzoeken. Maar omdat er ZO VEEL leuke dingen waren om uit te kiezen, kwam ik er niet uit. Vandaar da husband als hulptroep die zijn favorieten mocht aanwijzen. Mijn oog was zelf ook al op de vuurwerkjurk gevallen, maar toen het een gezamenlijke favoriet bleek was de keuze snel gemaakt. Leuke legging erbij, nét weer even anders dan anders en toen was het afwachten wat de dochters ervan vonden.

Lees ook: Free Spirits in de haren

Fireworks

Herkenbare plaatjes spreken toch vaak wel aan en inderdaad: fireworks op het eerste gezicht! Dochter vond hem leuk. Dochter wilde wel even showen. Jurkje past perfect. Zit heel comfortabel. Blijft mooi in de was (we hebben begin oktober ontvangen en ze draagt hem wekelijks) én je hoeft hem niet te strijken! De legging is van net zo mooie kwaliteit en geeft onder de zwarte rok een leuk fris accent met die roze streep aan de zijkant.

Lees ook: OOTD: aaibaar Moodstreet

Hij kan naast Oud & Nieuw natuurlijk ook met Sinterklaas of Kerst gedragen worden, maar mijn meisje zwiert er heel graag mee over het schoolplein. Aangezien er prima in gespeeld kan worden, is dat helemaal mooi. Je kunt LoFff kopen bij verschillende online shops zoals Kixx Online, Olliewood en Kinderkleding.nl, maar ook in hun eigen webshop, de legging kost daar 19,95 euro. De jurk is in hun eigen webshop al bijna uitverkocht, echt een hot item dus, maar heeft een adviesprijs van 59,95 euro.

Voor de foto’s combineerden we deze set van LoFff met laarsjes die we te leen hadden van Giga Shoes en een leuke selfie kit van Zeeman (komt uit een goodiebag).

Lees ook: OOTD: stoer in Lovestation22

Wat vinden jullie van deze vuurwerkjurk?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Dhini zegt:

    Staat ze goed. Leuk printje voor feestdagen

  2. Volgmama zegt:

    Echt superleuk voor de feestdagen!

  3. Alyt zegt:

    Wow wat een coole jurk. Ja echt heel leuk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.