OOTD: stoer in Lovestation22

Met een dochter die het sterrenbeeld vissen heeft, konden wij niet om deze stoere jurk van Lovestation22 heen! Zoals we van dit meisjesmerk gewend zijn, is de stof soepel en heeft het jurkje een mooie pasvorm. Ik was nog even huiverig want zelf ben ik dan wel erg gecharmeerd van deze jurk, hoe zou mijn 5-jarige hem vinden? Hij is tenslotte niet erg girly of roze… “Yeah stoer mama, ik hou van black!”

Ja echt he, ‘black’ zei ze. Groep 3. Gaat hard ineens. Die woordkeus had ik niet zien aankomen. De schoolpraat is ook echt anders dan vorig jaar. Wie in de klas op wie verliefd is bijvoorbeeld. En voor de stoere jongen (hij heeft al een vriendin) die naast haar zit in de klas is er een koosnaampje bedacht (hilarisch!). Ze kunnen het goed vinden samen, want ik hoor dat hij het voor haar opneemt tegen andere kinderen. Prachtig. Na de herfstvakantie wordt er gehusseld in de klas, dus ik ben benieuwd welke verhalen ik dan zal horen.

Combi

In ieder geval zit ze in een stoere fase en zwarte jurkjes zijn dus cool. Ze combineert hem op de foto’s met een maillot van Little Label en laarsjes van Giga. Mijn dochter heeft maat 122 en draagt hier de combinatiemaat 122-128 waar Lovestation22 mee werkt. Zit haar erg mooi, ook al heeft ze genoeg ruimte om er nog wat in groeien. Je shopt het merk bijvoorbeeld hier.

Mama in Sevenbien, dochter in Lovestation met maillot van Little Label.
Mama in Sevenbien, dochter in Lovestation met maillot van Little Label. En die gave plant heb ik ge-mystery-shopt bij Gamma ;-).

Welk doel steunt Lovestation22 deze winter?

Het leuke van Lovestation22 is dat je met elk gekocht item weet dat je een goed doel steunt. Het merk laat via Facebook ieder seizoen haar klanten stemmen welk project van het Wereld Natuur Fonds dit zal zijn. Ik stem zelf ook altijd mee, kleine moeite. Omdat dieren centraal staan in de meisjescollecties van dit merk is het een passend doel. Deze winter help je met ieder item dat je aankoopt de bedreigde reuzenpanda. (Meer over de reuzenpanda’s die naar Nederland komen lees je in mijn verslag over het Kung Fu Panda event. Overigens vind ik zelf Jolanda van Lovestation22 een ontzettend sympathieke vrouw met passie voor haar merken, in dit verslag lees je waar ik haar heb ontmoet.)

Wat kost Lilly Black van Lovestation22?

Het prijsniveau van dit kledingmerk vind ik zelf erg netjes, het is geen budgetmerk maar voor Lovestation22 betaal je echt niet de hoofdprijs. Het jurkje dat mijn dochter draagt heet Lilly Black en kost 29,95 euro. Daarvoor krijg je een kwaliteitsproduct. De knoopjes die als detail één van de mouwen sieren, zitten goed vast. De stof is stevig en netjes gestikt en de bedrukking plakt niet aan elkaar in de droger. Dat heb ik getest want steeds als ie gewassen is, pakt mijn dochter hem direct weer uit de kast. Een toppertje dus, dat ze graag aanheeft. Wie goed heeft opgelet, zag bijvoorbeeld dat ze Lilly Black aanhad tijdens ons bezoek aan Lego World. Deze kleding blijft gelukkig mooi als het vaak wordt gedragen, dat weet ik omdat wij meer items van Lovestation22 in huis hebben. Een rokje maat 116 viel wat ruim, dus die draagt mijn oudste nu. Jurkjes en leggings vallen wel goed op maat en die maatjes 116 hangen bij kleine zus in de kast.

jurkje lilly black en mama in sevenbien

Nieuwsgierig wat we nog meer in huis hebben? Ik schreef eerder de volgende posts over Lovestation22:

En we hebben zelf ook kleding gekocht van dit merk.

Hier jurkje Lilly Black van Lovestation22 met een hertjeslegging van H&M en sportschoenen van Naturino.
Hier jurkje Lilly Black van Lovestation22 met een hertjeslegging van H&M en sportschoenen van Naturino.

Marstyle’s selectie

Deze items uit de Lovestation22 collectie vind ik zelf ook heel gaaf.

Wat vind jij van jurkje Lilly Black? Leuk? Of zou je zelf iets anders uitgekozen hebben? Het is natuurlijk wel erg zwart, maar toch staat het ontzettend leuk. Vinden wij dan 😎

Meer informatie over Lovestation22.

*Ik mocht iets uitzoeken van het pr-bureau van Lovestation22.

Heb jij al iets van Lovestation22 in de kast hangen voor je dochter(s)? Hoe vind je deze collectie?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Wat een superleuk jurkje! Niet te kinderlijk, maar ook weer niet te grote meisjesachtig. Daar hou ik namelijk niet van in die leeftijd, dat ze er bij lopen als mini-tieners.
  Erg leuke kleding, ik hou het merk in mijn achterhoofd. Leuk voor een speciale gelegenheid.
  Wordt er in de klas van je dochter ook al over verkering gepraat? Bij mijn dochters begon dat ook in groep 3. Kan me niet herinneren dat dat in mijn kindertijd zo leefde, maar ik kan me vergissen.
  Mijn ene dochter (net 8) heeft ook al haar trouw beloofd aan een jongen. Nou, het is een goeie jongen hoor hahahaha

  1. Marguerita78 zegt:

   In mijn kindertijd was dat ook in groep 3 nog niet, maar alles is echt nu zo anders. Misschien ook omdat je het zelf anders beleeft als moeder? Enneh, nou goed dat je dochter al een geschikte partner op het oog heeft 🙂 dat schrikt vervelende types af, toch? haha

 2. Nathalie zegt:

  Prachtig! Wij hebben er nog niets van maar wel van het broertje Legends22 😉

  1. Marguerita78 zegt:

   Leuk, met dat merk kan ik als meisjesmama niet zoveel maar ze hebben wel leuke items!

 3. MetMirjam zegt:

  Gaaf jurkje, het staat je dochter goed! Ik vind het jurkje met de ster erop ook heel stoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.