Review Lovestation22 + win een safari-kinderfeestje

Een huilende jarige, ruziënde vriendjes en een ontploft huis… Herkenbaar? Of juist niet en zijn jouw kinderfeestjes altijd een groot succes? Poldermama heeft er nog geen ervaring mee, maar ik wilde jullie wel graag even tippen hoe je een mooi feestje kunt winnen. Het nog redelijk nieuwe meisjeskledingmerk Lovestation22 heeft een leuke actie, waarmee je een compleet verzorgd kinderfeestje voor 12 personen in Safari Park Beekse Bergen kunt winnen! Je kunt meedoen tot en met 12 juli. Lees ook mijn review van jurkje Megan Kaki Pink.

Hoe doe je mee? Deel jouw leukste óf rampzaligste kinderfeestjeservaring met Lovestation22 (bij voorkeur inclusief foto) via info@lovestation22.com of via hun Facebookpagina en maak kans op kinderfeestje ‘Giraffe’ voor 12 personen in Safari Park Beekse Bergen t.w.v. €300! Is je kind nog te jong voor een kinderfeestje, maar heeft hij al wel de verjaardag van zijn knuffels of huisdier gevierd? Dan kun je ook meedoen. De leukste inzendingen van jonge kindjes winnen een Sam de knuffelezel. De voorwaarden zijn te lezen op de website van Lovestation22.

Wereld Natuur Fonds

Zijn jullie al bekend met dit merk? Exotische dieren zoals je die tegenkomt in het Safari Park voeren de boventoon in de collectie. Het merk doneert voor elk verkocht kledingstuk een vast bedrag aan het Wereld Natuur Fonds, om ervoor te zorgen dat deze dieren in de natuur beschermd worden. De kledingstukken zelf zijn gemaakt van 95% katoen, iets wat ik zelf erg prettig vind en te herkennen aan het logo van een roodborstje.

Review

Poldermama mocht een jurkje uitzoeken om te reviewen. Ik koos jurk Megan Kaki Pink: een stoer donkergroen zomerjurkje met een roze flamingo er op. Deze kleur contrasteert erg mooi met de blonde haren van mijn dochters. Toen hij binnenkwam waren ze direct onder de indruk van het mooie dier en de zachte stof. Zelf vind ik zoals gezegd het materiaal erg fijn: katoen. En de pasvorm. Het jurkje valt mooi in model en dankzij een koord om het middel, kun je het zelf nog een beetje stylen. We kregen er als verrassing een zomerse 3-kwart legging bij om het af te maken, bijpassend in de kleur wit.  

Met deze hitte heb ik die nog niet aangepast, maar we hebben al een lange zwarte legging van dit merk en die zit lekker soepel en blijft echt zwart in de was. Zelf kocht ik namelijk afgelopen winter al wat items uit de webshop van Lovestation22. Een gaaf uilenjurkje van comfortabele sweatstof dat mijn kleuter heel graag naar school droeg en een soepel zwart/grijs gestreept rokje maat 116 dat nog niet om haar heupen blijft zitten en geduldig in de kast wacht op het juiste moment. De andere items die we hebben, zo ook jurkje Megan op de foto, zijn eveneens maat 116 en passen goed. Lovestation22 hanteert geen tussenmaten, zoals maat 110.

 De dieren spreken mijn dochters erg aan, belangrijk bij kinderkleding. De ontwerpen zijn duidelijk van 1 lijn, maar het dierelement komt ook terug in bijvoorbeeld patronen. Niet op elk item staat een echt dier afgebeeld. Je haalt met Lovestation22 iets in huis dat niet iedereen in de klas draagt. De kleding is duurzaam en comfortabel en blijft mooi in de was, zo leert mijn ervaring. Bovendien steun je indirect het Wereld Natuur Fonds. Mijn dochter draagt het merk graag. Een aanrader dus!

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Linda zegt:

    Leuk jurkje, heb hier ook even over getwijfeld. Is echt een heerlijk kledingmerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.