Kleertjes, kleertjes kleertjes, bij het bloggerevent van PR4Kids

Afgelopen dinsdag was ik bij het Bloggerevent van PR4Kids aanwezig. Ik heb fijn contact met dit bureau en wilde graag wat kleding lenen voor een fotoshoot. Dat heb ik nog niet eerder gedaan, dus wel een beetje spannend! Op dit event was ook een dame aanwezig van Lovestation22, LofFf en het nieuwe jongensmerk Legends22. Tijd voor een verslag!

Rijen vol toffe schoenen en een tafel vol zelfgebakken lekkers, zei iemand jummie?
Rijen vol toffe schoenen en een tafel vol zelfgebakken lekkers, zei iemand jummie?

Ik was lekker op tijd en kon daarom op mijn gemak genieten van de lekkere koffie en heerlijkheden die de dames van het PR-bureau zelf gebakken hadden. Het leuke van dit soort events is dat je er altijd ‘bekenden’ tegenkomt. Een aantal mamabloggers had ik al eerder op events gesproken, anderen kende ik alleen van online en weer anderen helemaal niet. Zo maakte ik een carpooldate met Melissa van Allinmam, die net als ik aansluitend naar een ander event in Amsterdam zou gaan. Zo konden we de parkeerkosten delen (plus: Melissa heeft wél airco in haar auto, dat was toch wel een must op deze warme dag). Het was erg gezellig en leuk om iedereen (weer) eens te ontmoeten.

Ongegeneerd leuke kleding uit de rekken trekken, heerlijk!
Ongegeneerd leuke kleding uit de rekken trekken, heerlijk!

Shoppen zonder centjes

Esther van Mamaisthuis was zo lief om mij te fotograferen. Zie je die enorme berg kleding in mijn armen? Die heb ik geshopt! Zonder centjes. Helaas moet de kleding na fotografie weer terug, maar wat voelde het heerlijk om lekker te neuzen tussen de rekken vol kleding van mooie merken. Vooral omdat ik ongegeneerd alles wat ik leuk vond mee kon nemen. Zoals je ziet ging ik naar huis met een tas vol gave winterkleding om te fotograferen. Met deze hitte wil ik het mijn meiden alleen nog niet aandoen om in een warme winterjas of jurk naar buiten te gaan, dus ik hoop op koelere temperaturen voor de fotoshoots.

Presentatie LoFff, Lovestation22 en Legends22

De merken LoFff en Lovestation22 hangen al langer bij ons in de kast, daarom vond ik het erg leuk dat vertegenwoordigster Jolanda er was om meer te vertellen over deze merken. Elk merk steunt een goed doel, de dag ervoor was Jolanda nog bij het Wereld Natuur Fonds geweest om een cheque van € 16.371 te overhandigen namens Lovestation22. Hoe gaaf is dat?! Met LoFff wordt Oxfam Novib gesteund en het nieuwe jongensmerk Legends22 doneert een percentage van de opbrengst aan de Johan Cruijf Foundation. Ze vertelde ons uitgebreid over de mooie plannen van dit merk, want volgend jaar staat er weer een nieuwe lijn op de planning. Ik mag nog niet verklappen wat, maar zelf ben ik enthousiast!

lofff lofff winterjurk lofff winter setje

Jolanda is echt een leuk mens en vertelde geanimeerd over hoe ze ‘haar’ winkels uitkiest voor de merken. Leuk om die kant eens te horen, want zelf kijk ik natuurlijk vooral als klant naar winkels.

Wintercollectie 2016/2017

Daarnaast liet ze ons wat items uit de wintercollectie zien. LoFff, het meisjemeisjemerk, heeft dit seizoen ook een echte kerstcollectie met zwart en goud naast de normale wintercollectie. Lovestation22 is bedoeld voor het stoere pippilangkous-meisje: ook draagbaar als je in bomen klimt en geïnspireerd door dieren. Het jongensmerk Legends22 werd dit voorjaar voor het eerst geïntroduceerd en is de mannelijke tegenhanger van Lovestation22. Ook hier herkenbare prints die de kinderen aanspreken en kleding die tegen een stootje kan. Legends22 bestaat voornamelijk uit bovenkleding, maar er is wel een padded (extra dik op de knieën) jogpants verkrijgbaar.

Bovenstaande kleding op de foto’s is van LoFff, voor de girly girls. Dat kerst setje vind ik helemaal super met die gouden rok!

Lovestation22 pics voor de stoere meisjes

Check dat suede jurkje! Gaaf materiaal.

Legends22 pics voor de jongensmama’s

Een dino trui, dieren en voetballen… voor elke jongen wat wils.

Goodiebag

Bij het naar huis gaan kregen we een goed gevulde goodiebag mee, dus ik kan weer vooruit met leuke prijzenpakketten en winacties 😉  onder andere een gaaf setje van LoFff in maat 74). Al zijn mijn dochters ook erg blij met de inhoud, zij mochten de unboxing doen en vonden alles leuk. De Dermocare Dora tandenborstel werd die avond al door de jongste gebruikt!

Dankjewel PR4Kids voor de gastvrijheid en inspiratie!

Lees ook:

Ik lees zelf altijd erg graag verslagen van blogevents en besteed hier dan ook zelf uitgebreid aandacht aan als ik ergens ben geweest. Hopelijk valt deze blog ook bij jullie in de smaak?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Dhini zegt:

  Wat heerlijk rondsnuffelen in de kids winkel. Ik vind het ook erg leuk en kopen zonder centjes….aah dat wil iedereen hi..hi… En wat tof goodiebag. Jammer dat ik niet aanwezig kon zijn.

 2. Jeske zegt:

  Wat leuk weer!! Ziet er weer te gek uit voor deze winter.

  1. Marguerita zegt:

   Ja te leuke kleertjes <3

 3. Melissa zegt:

  Leuk geschreven! Veel mensen hebben geen idee denk ik hoe het er op deze meetings aan toe gaat en zo krijgen ze een leuk kijkje “in de keuken”! En ook leuk om je uitgebreid gesproken te hebben tijdens het carpoolen… in de airco… 😉

  1. Marguerita zegt:

   Was erg gezellig en ik vond het fijn om even met iemand te kunnen sparren over bloggen 🙂

 4. Nathalie zegt:

  Leuk verslag! Jammer dat ik er niet bij kon zijn. De dames van Pr4kids zijn zo vriendelijk en gezellig. Ik werk graag met ze samen. Legends is nieuw voor mij. Als ik het goed zie heb je het een en ander van NoNo in je handen?

  1. Marguerita zegt:

   NoNo zit er inderdaad ook bij, verder Retour, Moodstreet en LoFff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.