Betaalbaar nieuw kinderkledingmerk: Louder! + win

Heb je al van het nieuwe kinderkledingmerk Louder! gehoord? Net gelanceerd door één van mijn favoriete online go-to-adresjes om te shoppen voor mijn meiden: kinderkleding outlet Mini and More. Ben heel benieuwd of ze ook met jongenskleding gaan komen, maar hun eerste collectie bestaat uit vrolijke jurkjes en leggings voor deze lente en zomer en is zeer betaalbaar.

Louder! kidswear jurkje

Ik mocht 4 Louder! items uitzoeken om aan jullie te laten zien in deze review. We gingen voor jurkje Merel in Dahlia Purple met matchende legging Tess in Violet, hot pink jurkje Emma en pool green jurkje Jessie. Mijn dochters waren erg blij met mijn keuze en reageerden enthousiast op de nieuwe jurkjes. (Dat is niet altijd zo, ze hebben duidelijk een eigen smaak en deze vonden ze “leuk en zit lekker”.)

Valt het op maat?

De meisjes zitten nu een beetje op de grens van maat 140 en maat 146, dus ging ik voor maat 146/152. Vanwege de korte mouwen past dat prima zoals jullie zien. Ze hebben ook driekwartleggingen, maar ik ging voor het gewone formaat. Geen probleem om er nog even in te groeien, maar niet te wijd. Vanwege de kou hadden we de outfits gecombineerd met vestjes die we al in de kast hadden liggen.

Speelproof?

De kleding is stretchie, voelt heel zacht en flexibel aan. Gemaakt van polyester, katoen en elastaan. Voor deze fotoshoot en speeltest reden we naar Careca Verhuur in Ter Aar waar ze een ‘ballorig op wielen’ hebben, een virtuele achtbaan en allerlei prachtige decorstukken. In het speelparcours hebben ze uitgebreid geklauterd, gekropen, obstakels ontweken en ballen van de ballenbak verzameld. Ging helemaal prima: het zat lekker, zeiden mijn meiden en je zag dat ze er goed en ongehinderd in konden bewegen.

De items van Louder! gaan heel hard, zeker omdat ze nu in de uitverkoop zijn bij Mini and More. Klik hier om de webshop te bekijken. Onze ervaring met dit kinderkledingmerk is dus positief!

Winactie

Ik mag van Mini & More 25 euro shoptegoed verloten. Klik even door naar de site en vertel me in de reacties hieronder wat je zou kopen van dit geld. Wordt het iets van Louder! of heb je een andere favoriet? Ze verkopen zoveel leuks…

De winnaar is geworden Anke! Van harte gefeliciteerd, jij hebt het shoptegoed gewonnen. Ik ga je mailen voor de afhandeling.

Hoe vind jij deze jurkjes? Shop je ook zo graag bij Mini and More voor je kinderen?

Foto’s gemaakt bij Careca Verhuur.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Monica zegt:

  Ik heb deze jurkjes voorbij zien komen bij mini en more. Wat een leuke jurkjes, ik kan eigenlijk niet kiezen. Ik zou van dit shop tegoed zeker een setje bestellen!

 2. maaike zegt:

  Oeh, voor mijn oudste heb ik echt een hele leuke jumpsuit gezien: Levv jumpsuit Beliz indigo blue stripe en nog in de aanbieding ook! Dan zou mijn jongste ook nog wat leuks uit kunnen zoeken :D!

 3. Alyt van der Heide zegt:

  Nice shoptegoed van Mini and More. Heb daar weleens wat besteld. Die jurkjes van Louder zijn prachtig, maar mijn meiden zijn nu meer van de jeans en broeken.
  Zag al een mooie broek https://www.miniandmore.nl/

  B nosy en Topitm zijn wel de merken die ze dragen. Ze hebben veel keus!

 4. Naomi Wijers zegt:

  GAAF een winactie!!! Helaas bijna geen jurkjes meer van Louder in de maat van onze dochter, maar ook een andere leuke jurk gezien! De Little Miss Juliette jurk WHT (45-1015)! Met nog lange mouwen, perfect voor een regenachtige koele lente! We gaan duimen! ?

 5. Denise zegt:

  Super leuke jurkjes. Mijn dochter heeft er al 1. Kon toen al niet kiezen welke we zouden nemen. Als we dit winnen gaan we voor een paarse jurk van Louder.

 6. Samantha zegt:

  Mijn dochter heeft de jurkjes al maar de leggings nog niet. Ik zou dus voor de leggings gaan.

 7. Anita Kempenaers zegt:

  leuke site, zou voor mijn kleindochter de levv jumpsuit beliz en de levv legging botanic kiezen

 8. Linda zegt:

  De jurkjes van Louder zitten idd heel fijn en de pasvorm is ook heel fijn als je dochter geen slank sprietje is.
  Wij zouden voor nog een Louderjurkje gaan, van een lievelingsjurk kan je nooit genoeg hebben, toch?

 9. Dineke kluitenberg zegt:

  Ik zou zeker voor kouder gaan wat ontzettend leuk, is dit. Deze week ook al toptim wat besteld maar de kouder is een zeer mooie aanvulling.

 10. Ana Isabel zegt:

  Leia Pool Green zou het dan worden met bijpassende legging ??. Wat heb je een leuke artikel geschreven, ik zal regelmatig in je website komen kijken.

  1. Marguerita zegt:

   Leuk Ana! Je kunt me ook volgen via facebook ? dankjewel voor de complimenten

 11. Lobke Zwartbol zegt:

  Ik zou zeker voor een jurkje van Louder gaan voor mn meisje. Zulke toffe jurkjes in geweldige mooie kleurtjes. Daar krijg je meteen zin van in de zomer!

 12. Anita zegt:

  Ik vindt deze site geweldig!! Leuke kleding voor weinig. Ik heb deze site al aan verschillende mensen aangeraden!
  Ik heb pas een aantal zomerjurkjes van louder gekocht. De jurkjes zijn mooi van kwaliteit en zit geweldig bij mijn dochter. Ik zou zeker nog veel meer van dit merk willen kopen. Onze dochter wil alleen maar rokjes en jurkjes aan. Ik zal vast daar iets leuks van kopen.

 13. Stephanie zegt:

  Ik wil heel graag iets van louder, mim pi en shout it out kopen. Allemaal jurkjes want die zitten vaak super bij mijn meisje.

 14. Judith zegt:

  Voor mijn dochter een setje van Louder! Erg leuk! Voor mijn zoon slaagde ik op deze site altijd al goed voor Move.

 15. Sharon Dekker zegt:

  Ik zou er mooie jurkjes voor m’n dochtertje van uitzoeken. Zij is echt een jurken meisje en liefst zo vrolijk mogelijk!

 16. Wendy zegt:

  Wou wat een geweldig mooie jurkjes. Ik zou graag ook een Kouder jurkje willen toevoegen aan de garderobe van mijn dochtertje.

 17. Inge Speemanns zegt:

  Wat een leuke winactie! Ik zou de B.E.S.S denim shirtje en bijpassend broekje kopem voor ons zoontje van 3 maand ?

 18. co zegt:

  Ik zie heel veel leuke dingen op de site. de jurkjes van Louder zijn superleuk, maar ik zie ook leuke jumpsuits en badkleding. Het zou nog moeilijk worden denk ik

 19. Marian B zegt:

  Louder heeft inderdaad leuke jurkjes! Ik zou graag samen met mijn dochter een leuk jurkje uitzoeken. Mijn dochter is al behoorlijk kritisch en weet wat ze wil. Daarom moet ik het antwoord voor nu schuldig blijven op welk item we zouden bestellen als ik de gelukkige winnares zou zijn.

 20. Marian B zegt:

  De jurkjes van Louder zijn inderdaad erg leuk. Ik zou in ieder geval een jurkje uitkiezen maar wel in overleg met mijn dochter (ze weet wat ze wil). Dus het antwoord op welke het gaat worden moet ik nog even schuldig blijven.

 21. Iris Bakker zegt:

  Wat een ontzettend leuke jurkjes! Ik zou ook graag een nieuw zomerjurkje voor mijn dochter uitkiezen, de Louder jurkjes zijn wel echt helemaal onze stijl

 22. Helemaal leuk! Ik maak graag kans om mijn nichtje te verwennen met een jurkje van Louder 🙂

 23. Elle zegt:

  Ik ga zeker voor jurkjes van Louder wat een leuk merk zeg. Ik zou kiezen Louder! jurk Jessie panter dahlia purple met legging legging Tess violet en ik vind de jurk Emma panter hot pink ook ontzettend mooi

 24. mca van stipdonk zegt:

  Elise houdt van crop tops, dus deze gaat ze te gek vinden:

 25. Linda tromp zegt:

  Owww een mooie fleurig gekleurde broek voor onze dochter ????

 26. Lotte zegt:

  Billy & Lilly heeft zulke leuke en comfortabele kleding… daar vinden we vast en zeker iets tussen!

 27. Marieke zegt:

  Jaaa super leuk, ik ga voor een leuk jurkje

 28. G. T. zegt:

  Leuk zeg, mooie printjes op de kleding. Volgens mij helaas alleen voor meisjes. Jammer.
  Ik zou een longsleeve met dinoprint en een dino sweater kiezen als ik win. Of toch de palmbomen polo… moeilijk kiezen! Ik maak graag kans 🙂

 29. marjo zegt:

  wat een leuke kleding en zeker een mooie prijs. ik denk dat ik voor een jurkje ga in de kleur groen of paars een keer geen roze, hebben wij al genoeg

 30. Marlies zegt:

  het Louder jurkje super mooi! eigenlijk is er teveel mooi! leuke winactie en mooie fotos zo vrolijk!!!

 31. Erica zegt:

  Wat een leuke winactie, ik doe heel graag mee.
  Ik kies voor: Birds by D-rak jurk stripes flamingo’s

 32. Rianne Karlas zegt:

  Oh ik zou zeker een maar denk zelfs wel 2 van de leuke jurkjes van louder shoppen voor me Dochter
  Zij heeft maar 140/146 en ben erg benieuwd naar hun pasvorm

  1. Joyce Joshua zegt:

   Wat een super leuke jurkjes! Ik zou voor lucy gaan. Dat gaat mijn dochter helemaal geweldig vinden. En dan koop ik ook de legging erbij!

 33. Tamara van Wijk zegt:

  Hele leuke en betaalbare kleding. Heb er al vaker besteld. Zou heel graag het Louder! Jurkje in paars panter toevoegen aan onze collectie ❤

 34. Brenda van Zanten zegt:

  Super leuke webshop! Kende hem nog niet. Maar ben verliefd. Voor mijn drie jongens zijn de shirts en shorts van billy en lilly favoriet! Die gaan op mijn lijstje.

 35. Marian zw zegt:

  Mijn dochter gaat voor dit jurkje, wat een leuk merk en lekker betaalbaar ook! Wij duimen dat we ook zoiets leuks mogen uitzoeken

 36. Anke zegt:

  Oh wat een leuk merk! ik zie hele leuke vrolijke jurkjes voor mijn dochter? zou goed uitkomen want ze past door groeispurt amper nog iets van vorig jaar?

 37. elisabeth maria martina mols zegt:

  leuke jurk voor mijn kleindochter

 38. Christina zegt:

  Echt een leuke site, heb er al regelmatig wat besteld. Deze nieuwe jurkjes staan zeker op mijn lijstje!

  1. Marie zegt:

   Wat een lieve jurkjes. De ‘Jessie panter pool green ‘ in maat 146/152 voor mijn tweelingdochters zou ik zeker kiezen!

 39. Anita te Gussinklo zegt:

  Wat een leuke kleding dragen je dochtertjes.
  En wat een leuke webshop.
  Ik doe graag mee voor mijn oppas meisjes (tweeling) en vind de jurkjes: Louder! jurk Leia pool green wel heel erg leuk.
  https://www.miniandmore.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.