OOTD: spacy jurkje van LoFff

Spaceman… I Always wanted you to goooo into space man! Intergalactic smile… Dat liedje dus. Heel lang geleden dat ik dit hoorde, maar deze jurk van LoFff deed me er meteen aan denken. Bijzondere materialen lijken dit seizoen de modetrend. Ook deze jurk heeft ‘het’ met de bolletjesstans? Opdruk? Reliëfpatroon?

dsc_0040

Om deze trend aan jullie te laten zien, nam ik deze jurk dus mee uit de rekken van het pr-bureau waar ik op trendspottingmissie was. Inmiddels ligt er bij ons thuis ook een leuk setje klaar van LoFff voor een review, maar deze hebben we dus geleend voor een fotoshoot.

lofff

LoFff is een echt meisjesmeisje merk, maar deze jurk is juist wat stoerder met veel zwart en de intergalactic uitstraling. Dochterlief combineert hem hier met niet matchende knalgele Bergsteins 😎

The Rose Dress, is de prachtige naam van de getoonde jurk in de kleuren Black & Fuchsia. Stoer maar girly en hij zit zeker niet stug! Ondanks de dikke zwarte stof van de jurk. Lekker warm ook. De adviesprijs is 49,95 euro en je kunt hem bijvoorbeeld hier kopen.

Hoe vinden jullie The Rose Dress? Zou je die zelf ook uitkiezen of juist helemaal niet?

ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Claudia Diependaal zegt:

  Wat is hij leuk……

 2. Dhini zegt:

  Wat leuk jurkje.

 3. Nathalie zegt:

  Ik vind het jurkje leuk maar in combi met de gele laarzen toch iets te gewaagd en niet mijn smaak. Ik zou het zelf denk ik combineren met een jeanstregging, zwarte enkellaarsjes en een mooie grote ketting.

 4. Cute rokje! Als ik een dochtertje zou hebben maybe.
  ThnQ for Sharing! Het staat haar Nice ?

  Hugz, Miss B.

 5. MetMirjam zegt:

  Ik zou ‘m denk ik niet zo snel kopen, maar hij staat je dochter erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.