OOTD: spacy jurkje van LoFff

Spaceman… I Always wanted you to goooo into space man! Intergalactic smile… Dat liedje dus. Heel lang geleden dat ik dit hoorde, maar deze jurk van LoFff deed me er meteen aan denken. Bijzondere materialen lijken dit seizoen de modetrend. Ook deze jurk heeft ‘het’ met de bolletjesstans? Opdruk? Reliëfpatroon?

dsc_0040

Om deze trend aan jullie te laten zien, nam ik deze jurk dus mee uit de rekken van het pr-bureau waar ik op trendspottingmissie was. Inmiddels ligt er bij ons thuis ook een leuk setje klaar van LoFff voor een review, maar deze hebben we dus geleend voor een fotoshoot.

lofff

LoFff is een echt meisjesmeisje merk, maar deze jurk is juist wat stoerder met veel zwart en de intergalactic uitstraling. Dochterlief combineert hem hier met niet matchende knalgele Bergsteins 😎

The Rose Dress, is de prachtige naam van de getoonde jurk in de kleuren Black & Fuchsia. Stoer maar girly en hij zit zeker niet stug! Ondanks de dikke zwarte stof van de jurk. Lekker warm ook. De adviesprijs is 49,95 euro en je kunt hem bijvoorbeeld hier kopen.

Hoe vinden jullie The Rose Dress? Zou je die zelf ook uitkiezen of juist helemaal niet?

ms_disclaimer

Reacties

 1. MetMirjam zegt:

  Ik zou ‘m denk ik niet zo snel kopen, maar hij staat je dochter erg leuk!

 2. Cute rokje! Als ik een dochtertje zou hebben maybe.
  ThnQ for Sharing! Het staat haar Nice ?

  Hugz, Miss B.

 3. Nathalie zegt:

  Ik vind het jurkje leuk maar in combi met de gele laarzen toch iets te gewaagd en niet mijn smaak. Ik zou het zelf denk ik combineren met een jeanstregging, zwarte enkellaarsjes en een mooie grote ketting.

 4. Dhini zegt:

  Wat leuk jurkje.

 5. Claudia Diependaal zegt:

  Wat is hij leuk……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.