Liefs van LoFff

Meisjesmode, wij zijn er gek op! Naast allerlei modeblogs en webwinkels volg ik een groot aantal meisjesmodemerken waaronder LoFff. We hebben al enkele items van dit merk in huis, fijne kleertjes van goede kwaliteit. Dankzij de Valentijnsactie op de facebookpagina van LoFff is onze collectie weer aangevuld.

IMG_2380

Voor Valentijn mocht je een foto insturen van je dochter met haar BFF (best friend forever). Hoewel het hier geregeld knalt in huis, ben ik toch heel blij dat mijn dochters over het algemeen goed met elkaar door een deur kunnen. Ik wilde vroeger ook graag een zusje en zie nu van dichtbij hoe leuk dat kan zijn! Op de ipad vind ik geregeld gekke selfies terug die ze stiekem hebben gemaakt. Een grappige van de meiden samen stuurde ik in voor de BFF-Valentijnsactie.

IMG_2374

Matchende zusjes

Met hun gekke foto actie hebben ze gewonnen, yay! We kregen twee dezelfde t-shirts uit de nieuwe zomercollectie van LoFff. Lekker knalroze met hartjes van neplederen cirkels erop gestikt. Echt weer even anders dan anders! De vraag van LoFff was of we leuke foto’s wilden maken. Met meisjes die zo graag op de foto gaan geen probleem. Zelf vind ik het erg leuk als de zusjes hetzelfde dragen, maar het is best prijzig om twee keer hetzelfde aan te schaffen. Dit is dus extra leuk en helemaal zomerproof!

Bij de jongste combineerde ik het shirt met een witte longsleeve en een rokje van LoFff. Beide dames dragen een legging van Zeeman. De oudste combineert haar nieuwe shirt met een longsleeve en rokje die van haar grote nichtjes zijn geweest. De haarfrutsels zijn van Zenner. Ik word er heel vrolijk van nu ik ze samen zie spelen in hun matchende shirts.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.