Back2school actie: win nieuwe schoenen van Jochie & Freaks

Het koelt buiten weer wat af, het wordt sneller donker maar er is ook goed nieuws; de winkels stromen vol met leuke herfst- en wintercollecties. In de kinderschoenenwinkels vind je dit seizoen weer mooie leren schoenen van Jochie en Freaks. Een merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en ook nog eens een goede pasvorm heeft. Mijn zoon Lucas mocht twee paar testen en één paar aan jullie weggeven!

Door: Lisanne van Uunen

Mooi rood is niet lelijk

Lucas is 5 jaar en houdt van spiderman. Zijn lievelingskleur is dan ook rood. Nu houdt mama niet zo van kleding en schoenen met plaatjes van zo’n met spinnen geassocieerd figuurtje (persoonlijk trauma laten we maar zeggen) maar het compromis is dan de kleur. En ja, mooi rood is niet lelijk zei mijn vader vroeger al, en dat is dit paar schoenen (type BENJAMIN) zeker niet.

Dit lage paar sneakers sluit met veters én een rits. Ze zijn verkrijgbaar in maat 30 t/m 40 en kosten € 119,95. De veters kunnen gewoon gestrikt blijven want hij kan ze zelf aan en uit doen met de rits, ook handig voor de juf. De zool is echt super stevig, die kunnen wel tegen een stootje (superfijn!). En gelukkig hebben we ook al twee rode jassen klaar liggen voor dit najaar, dus voor Lucas is dit gewoon het perfecte paar schoenen!

Warme herfsttinten die overal bij passen

Vanzelfsprekend zijn niet alle paren uit de Jochie en Freaks collectie zo heftig van kleur. Er zijn ook meerder paren met mooie kleurencombinaties in herfsttinten zoals donkerblauw, donkergroen, grijs en mosterdgeel. Ze hebben daarvan sneakers met klittenband (type BART) maar ook een hoger model (enkelboot) genaamd BRENT en die sluit met een rits zoals jullie zien op deze foto’s.

Dit model is er van maat 24 t/m 40 en kosten € 109,95. In het najaar is het altijd fijn om ook zo’n hoger paar te hebben, het kan tenslotte fris worden en dan wil je bijvoorbeeld geen blote enkels als je op de fiets zit. Lucas heeft even flink getest of ze lekker zitten, lekker lopen, lekker klimmen, lekker springen en als ik zo de foto’s terugkijk kan ik alleen maar concluderen dat hij fan is. Oké deze passen niet bij zijn rode winterjas maar gelukkig heeft hij ook nog een blauwe.

JOCHIE & FREAKS kinderschoenen voor kleine én grote kinderen

Voor degene die het merk JOCHIE & FREAKS niet kennen, vertel ik jullie graag dat het een familiebedrijf is dat al 70 jaar schoenen fabriceert. In het begin maakten ze vooral babyschoentjes maar inmiddels zijn dat kleine én grotere schoenen voor kids van jong en oud. Ze willen de tegenhanger zijn van fast fashion en maken daarom juist stijlvolle duurzame schoenen die tegen een stootje kunnen en die gemaakt zijn van duurzame LWG-materialen. Wij showen nu jongensmodellen maar ze hebben natuurlijk ook een hele toffe meidencollectie.   

Back to school winactie

Om de nieuwe collectie en de start van het schooljaar met jullie te vieren mogen wij een paar BRENT jongensboots aan jullie weggeven. Meedoen is eenvoudig, laat hieronder weten dat je meedoet en voor welke maat. Deze actie loopt ook via de instagram van Lucas. Alle lootjes komen bij elkaar en daar komt één winnaar uit. Wordt jou (klein)zoon ook blij van een paar nieuwe schoenen, laat dan snel je gegevens achter.

Kun je niet wachten en wil je ze ook? Kijk dan op Jochie&Freaks voor de verkooppunten waar je kunt passen of kijk op www.omoda.nl voor je online bestelling.

Wat vind jij van deze stoere stappers?

Lees ook:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Manon Toemen zegt:

  Kende het merk nog niet. Hier ook een rood trauma!
  Voor onze jongste zou maat 32 moeten passen, doe graag mee want dadelijk is het ineens herfst!

 2. Marieke zegt:

  Jaaa super leuk voor ons zoontje graag maat 34

 3. Nicole zegt:

  Ja mijn zoontje heeft stevige schoenen nodig ivm z’n beperking en dan is dit merk er eentje waar ik al snel bij uitkom. Hij heeft maat 29 als t goed is of het moet weer gegroeid zijn haha.

 4. Suleika zegt:

  Maat 33 zou voor mijn kleinzoon geweldig zijn! Ik ga duimen!

 5. Piet zegt:

  Maat 28 0f 29 voor kleinzoon Kees

 6. anja zegt:

  super leuk en welkom voor de jongens ik ga voor maat 35

 7. Marja zegt:

  Leuk voor kleinzoon Kees ik denk maat 28

 8. Peter Vizee zegt:

  Ik maak heel graag kans mijn zoontje Bart te mogen verrassen met zo’n paar stoere sneakers in maat 34! 😎💙👟🎁🤞🏼🍀
  Mijn favoriete model van Jochie & Freaks heet heel toevallig ook Bart! 😄

 9. Jessika zegt:

  Wat een leuke schoenen! Dat zou heel goed uitkomen voor mijn zoontje in maat 33

 10. G. T. zegt:

  Ik ding graag mee! Mijn zoon zou wel nieuwe schoenen in maat 33 kunnen gebruiken.

 11. anita kempenaers zegt:

  doe zeer graag mee voor mijn kleinzoon die kan wel een paar mooie schoenen gebruiken, maat 35

 12. Marta zegt:

  Wat zijn ze mooi 🙂 Ik doe graag mee voor maat 33 voor mijn mannetje.

 13. Marian B zegt:

  Mijn zoon leeft op grote voet en heeft alweer nieuwe schoenen nodig. Deze zijn leuk, ik doe mee voor maat 37.

  1. Albert van Trigt zegt:

   Onze kleinzoon Rijk zou er heel blij mee zijn. Goeie schoenen zijn belangrijk.

 14. Judith baarssen zegt:

  Daar wordt deze mamma heel blij van.
  Graag maat 32/33 voor mijn zoontje Rafi!
  ❤️

 15. Liesbeth zegt:

  Jjjjaaaaa!!! Wat zou dit fijn zijn voor Lex! Hij groeit zo hard, dat er weer nieuwe schoenen nodig zijn! Heel graag maat 35

 16. Tijn van den Hoek zegt:

  Tijn wordt hier helemaal blij van als hij maatje 27 aan mag 😍

 17. Antonia van Eegelen zegt:

  Ik doe mee en zou graag een kans maken op maat 33 voor mijn kleine man

 18. Tamara Jongkees zegt:

  Heel gaaf! Ik doe mee voor maat 34 of maat 27

 19. Jolanda zegt:

  Oh wat tof! Ik doe mee voor maat 34

 20. Fanny zegt:

  Super gave schoenen zegt Sam hier. Hij doet graag mee voor maat 28

 21. Jacqueline van de Manakker zegt:

  Zou echt super zijn voor onze stoere vent. Hij heeft maat 35

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.