Tienermode shopinspiratie & Giveaway

Kennen jullie tieners? Je weet wel, die magische wezens die ineens een geheel eigen smaak ontwikkelen? Zo eentje mag ik er ook huisvesten (en voederen ?). Wat nu hip is in het leven mijn tienerdochter Feline zijn gaten, oversized shirts/ jasjes en grove schoenen (Nee mam, BOOTS!, okay, BOOTS….) het liefst niet gestrikt want anders is het niet stoer natuurlijk. Hoe leuk is het dat dan de zojuist door ons ontdekte webwinkel Nice Things 4 Kidz genoeg keuze hebben in de ‘vernieuwde’ smaak van dochterlief. Wij mochten een aantal setjes op de foto zetten en nog leuker, we mogen er ook eentje aan jullie weggeven! Dus lees gerust even mee.

Door Lisanne

baggy kindermode

Betaalbaar HIP: baggy en beige

Deze eerste set is een baggy sweater in beige (in meerder kleuren beschikbaar) die maar € 22,95 kost. Hij is lekker wijd van boven, maar zeker niet te lang waardoor hij volgens Feline nog door kan als croptop. Wees gerust mama’s, je ziet geen blote buik dus er ligt ook geen blaasontsteking op de loer.

In ons geval zeker niet omdat ze hem hier combineert met een high waist skinny met destroyed look. Ook al zo’n koopje, deze kost maar € 24,95. Jullie zien, ik ben niet alleen weg van de set, ook van de prijzen. Aangezien de bankrekening verdampt met de huidige inflatieprijzen, is dat toch zeer welkom.

Jeansjurk met zwart

Aan de volgende look moet ik zelf wel een beetje wennen. Het is een jeansjurk gecombineerd met zwarte stoffen details. Naar mijn smaak iets te wijd maar ja, ik hoef hem dan ook niet te dragen. Volgens Feline kun je hem ook aan met een jeans eronder en een zwart topje waarbij de jurk een lang jasje wordt. Wat ik zelf wel tof vind aan dit jurkje zijn de zakken en het ceintuur. Dat maakt hem speelser. Hij kost overigens € 36,95 en Feline draagt een maat 146-152 bij 148cm. Hij is er ook gecombineerd met beige ipv zwart.

Ripped jeans en sweater: win deze outfit!

Deze toffe set met painted ripped jeans (€ 26,95) en de ‘Be Wild’ sweater (€ 24,95) mogen we aan jullie weggeven. Hij is er vanaf maat 98 tot 164, dus zowel voor de kleine als grote rebellen. Deze trui is er trouwens ook nog in meerdere kleuren. Die broek is toch écht wel een eyecatcher he! Die is overigens ook in het grijs en beide vallen op maat. Hoe je de set kunt winnen lees je onderaan de pagina.

About Nice Things 4 Kidz

Nice Things 4 Kidz is een webshop die erg actief is op Facebook die wordt gerund door meisjes mama Monica. Ze heeft heel veel Nice Things, niet alleen de stoere kleding die Feline liet zien, maar ook voor de kleinere meiden is er veel keuze in flaired pants, ruffles en ander leuke matching setjes. Op kleinere schaal is er ook jongenskleding beschikbaar. Het is net even anders dan de kleding van de grotere merken dus biedt een mooi en betaalbaar alternatief voor als je eens wat anders wil. Een kleine waarschuwing, naast de nieuwe collectie is er ook nog sale beschikbaar, koopjesjagen dus!

M&M jeansjas

Ik sluit af met deze klapper, een jeansjasje met M&M’s en studs op de achterkant. Retro, stoer en volgens Feline helemaal het einde. Deze ging dan ook gelijk aan naar school, zelfs toen de mussen nog dood van het dak vielen. Het voordeel van jeans is dat het gewoon overal bij past. Houd je er rekening mee dat hij echt oversized valt? Feline draagt 146-152 en hij kost €49,95.

Winactie

Wil jij deze back-2-school giveaway winnen? Laat dat hieronder weten in een reactie en geef de facebookpagina www.facebook.com/nicethings4kidz een duimpje omhoog. Extra fijn als je uiteraard ook Marstyle al volgt op facebook.

2x kans maken? Doen dan ook mee via de instagrampagina van Feline www.instagram.com/felinevanuunen

Lees ook:

Is dit ook jouw style? 

De winnaar is bekend: DAISY RENEERKENS, gefeliciteerd!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Marian B zegt:

    Leuke set! Mijn stoere dochter zal deze set graag op school laten zien. Maat 128.

  2. Manon zegt:

    leuk! mijn dochter is in een jaar van maat 134 naar 146 gegroeid, dus toe aan een compleet nieuwe najaarscollectie!

  3. Anna zegt:

    Wauw! Geweldig zeg! Ik doe graag mee ☺? maat 134/140

  4. Marieke zegt:

    JAA super leuk voor onze dochter ze gaat het helemaal geweldig vinden.

  5. Fleur zegt:

    Superleuke kleding! Ik doe ook graag mee voor een setje in maat 152

  6. Katrijn zegt:

    Leuk wil ik winnen ik vind het leuk en mooi

  7. Joke zegt:

    Ik doe mee voor kleindochter, maat 152

  8. Betti scheringa zegt:

    Wat superleuk!
    Doe graag mee voor mijn oudste van 9

  9. elisabeth maria martina zegt:

    voor kleindochter lise een leuke outfit maat 146 zou een gave verrassing zijn

  10. Linda de Bode zegt:

    Onze dochter styled wat af. Ze maakt setjes van de kleding die ze van haar zussen krijgt. Ze draagt nog niet veel broeken, daar moet het kouder voor worden

  11. Sarah Pellemans zegt:

    Zo’n leuke set! Doe graag mee voor mijn dochter Sarah in mt 152

  12. Erika van koert zegt:

    Heel leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter in mt 152

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.