DoubleDress: jurkje Feline van Bobbi Ravioli

Een heerlijk merk met nette, doch comfortabele jurkjes is Bobbi Ravioli. Kennen jullie dit merk? Ze hebben een preppy stijl voor meisjes van 2 tot 10 jaar. De jurkjes zijn redelijk tijdloos en dus lang door te dragen. De kwaliteit en afwerking zijn heel mooi en mijn dochters en ik vinden het vooral zo fijn dat de stof zo heerlijk zacht aanvoelt. Ze zijn dan ook gemaakt van biologisch katoen en hebben een carbonic finish die voor dat knuffelbare gevoel zorgt.

Ik ben dan ook erg benieuwd of ze die aaibaarheid door gaan zetten naar een babylijn, want via hun facebookpagina werd onlangs een jurkje verloot in maat 74-80. De lucky winner was ik, en Bobbi Ravioli heeft het unieke jurkje Feline bezorgd bij mijn lieve nichtje van 9 maanden. Staat het haar niet schattig? 

  
Haar moeder dacht eigenlijk dat ik alleen een jurkje voor mijn eigen oudste had gewonnen, maar nee we kregen er twee. Het one-of-a-kind babyjurkje en dezelfde jurk in maat 116. Mijn kleuter heeft al een winterjurkje van Bobbi Ravioli dat ze erg graag draagt en nu dus ook dit mooie, frisse zomerjurkje. We hebben er al mee gewandeld, diverse speeltuinen bezocht, bloemen geplukt, trampoline gesprongen en zelfs gediscodanst. Zoals verwacht, kon ze zich vrij en soepel bewegen in de stof. Ze draagt eigenlijk nog maat 110 dus hij valt wat lang bij de knieën maar dat is niet storend toch?

   
Volgens mij is Bobbi Ravioli nog niet bekend bij het grote publiek, maar wij zijn fan! Dankjewel Bobbi Ravioli voor deze mooie jurkjes, ook namens kleine zus die hem volgend jaar mag dragen. Vanwege onze eerdere aanwinst, weten we dat het jurkje er ook na tien keer wassen als nieuw uit blijft zien. Wie weet kan mijn kleine nichtje deze jurkjes ook nog wel aan 🙂

  
Wil jij nu ook zo’n comfortabel en knuffelbaar jurkje winnen voor je dochter? Iedere maand wordt er één verloot onder de klanten die hun nieuwe jurkje delen op Instagram met de hashtag #bobbiravioli en de naam en leeftijd van hun dochter. Lees hier de wedstrijdvoorwaarden. 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marjon1911 zegt:

    Ik kende het merk idd niet. Het sterren jurkje vind ik erg leuk!

  2. henny zegt:

    Wat een leuk jurkje. Lijkt me comfortabel voor meisjes. Ze kunnen er goed in bewegen en het lijkt ook netjes. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.