OOTD: 4x gave herfstmode van NOP Kidswear

Zo leuk dat Noppies met het kinderkledinglabel NOP nu door mijn dochters weer gedragen kan worden. Ze waren uit de babycollectie gegroeid (deze winterjas in maat 116 was het laatste dat ze konden dragen), maar sinds een tijdje is er dus het stoere NOP speciaal voor basisscholieren.  De nieuwe herfst-wintercollectie voor 2018 van dit merk is erg gaaf en wij kregen 4 sets om aan jullie te laten zien!

NOP is zoveel mogelijk genderneutraal, de joggingpakken die mijn dochters dragen kunnen ook prima voor de boys. Lekker comfi! In de nieuwe collectie koppelt het kinderkledingmerk de extremen van natuur en techniek en combineert het verrassende vormen en nieuwe cultuurinvloeden met elkaar. En NOP kwam dus voor de allereerste keer met een reeks genderneutrale items zoals de sweaters en jogpants die wij aan jullie mogen showen.

ootd nop kidswear

Genderneutraal en GOTS

De complete genderneutrale collectie bestaat uit geel-, grijs- en blauwtinten, gecombineerd met een beetje zwart en wit. Naast letters en andere all-overprints hebben ze ook een gebreide trui met scheve onderkant. De collectie bestaat grotendeels uit organische stoffen (GOTS-gecertificeerd – Global Organic Textile Standard), dus dat is een grote pré. De joggingbroeken zijn voor mijn meiden nog wat aan de ruime kant, maar je maakt ze bovenin vast met een touwtje. Ook de truien in maat 134 en maat 140 – heel fijn geen combinatiematen maar dus echt los per maat te bestellen – vallen ruim, maar de oudste past goed in maat 134. De jongste zit net tussen 2 maten in (128 en 134) en draagt voor de foto’s de maat 134 die haar zus dus beter past. Op de grijze sweater staat ‘be unusual be NOP’ en de tekst ligt ietwat verheven op de sweater. Heerlijk zacht zijn de stoffen, lekkere outfit voor een lazy sunday of juist een sportieve dag (zoals de hardloopwedstrijd waar mijn oudste dochter de maat 134 droeg).

‘Be a mathemagician’

Naast de genderneutrale joggingsets, kregen we 2 toffe meidenoutfits uit de levering ‘Be a mathemagician’. Deze maakt de combinatie tussen techniek en natuur. Denk aan de vleugels van vlinders die op een grafische, digitale manier worden afgedrukt in de prints. Abstracte lijnen, bulky en baggy pasvormen, dierenprints, glow-in-the-dark en grafische letters zijn kenmerkend voor zowel de jongens- als meisjeskleding in deze serie. Voor jongens overheersen de kleuren groen, grijs en oranje, gecombineerd met zwart, wit, navy en rood. Voor meisjes ligt de nadruk vooral op lichtgrijs en roze, gecombineerd met donkergrijs, feller roze, zwart, wit en navy.

Wij kregen in maat 140 het jurkje met de legging toegestuurd en in maat 134 de jeans met de kraanvogel-origami-trui. De meisjes kozen er echter voor om op de foto de kleinere outfit door de oudste te laten dragen en de jongste de grotere. Met de legging ging dat prima, maar bij de jurk moesten we toch de mouwen even omslaan. De maat 134 jeans en trui zitten bij de oudste als gegoten! En belangrijker nog: zij (en ik) vinden deze kleding ontzettend leuk! Gave prints, lekkere stoffen en vooral ook heel erg mooi van kwaliteit en comfortabel genoeg om door de speeltuin te rousen en actief te zijn.

Waar staat NOP voor?

NOP is het kinderkledinglabel van Noppies, dat je misschien wel kent als kledingmerk voor zwangere vrouwen en jonge kinderen. Het label richt zich op basisschoolkinderen met de maten 104 tot 140 en staat voor fun, verrassing en herkenbaarheid. De kleding is uitgesproken en comfortabel. NOP valt vooral in de smaak bij kinderen die durven, die nieuwsgierig zijn, een tikkeltje anders en toch ook onafhankelijk en intelligent. Dat zie je terug in mooie stoffen, grafische vormen en bijzondere pasvormen. Naast jassen, jurkjes, rokjes, broeken, shirts en tops, biedt NOP ook sportkleding en UV-beschermende zwemkleding.

ootd nop kidswear

Koop de kleding van NOP bijvoorbeeld hier.

De schoenen die mijn dochters op de foto’s dragen, zijn van Hummel, Naturino en Menorkina.

Wat vind jij van deze outfits? Hebben jouw kinderen al een item van NOP in de kast hangen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. G.T. zegt:

    Leuk, ik wist nog niet dat Noppies er nu ook in grotere maten is. Ik vind vooral de broek met geel, blauw, zwart erg leuk!

  2. MarjonS zegt:

    Ziet er idd uit als heerlijke comfi kleding. Vooral decentste set, vrolijk broekje met neutrale trui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.