OOTD: Zomerse combi met Zeeman en Naturino

De warmte vraagt om zomerse outfits! Voor 16 euro shopte ik 2 matchende setjes voor de meisjes bij Zeeman en ze combineren deze met gave ballerina’s die we van schoenenmerk Naturino kregen toegestuurd. Goede schoenen zijn tenslotte belangrijk voor voetjes in de groei. En ieder seizoen hebben we weer een nieuwe maat nodig. Hoe vinden jullie deze combi?

Zeeman daagde mij uit om de meisjes voor 15 euro in het nieuw te steken. Nét niet gelukt dus, omdat het ene shirtje net een euro duurder was. Exact dezelfde hadden ze niet in de maat die ik zocht (maat 134/140) , maar bij zo’n twinning setje vind ik het juist ook wel leuk als het ietsiepietsie van elkaar afwijkt.

Zwarte Zeeman rokjes

Ik ben echt fan van deze leuke zwarte rokjes! Zo leuk zijn ze, net een beetje klokkend en van een stevige stof afgemaakt met een comfortabele brede elastieken band. Ze kosten 4,99 euro. Mijn oudste draagt het wat stoerdere shirt met zwart fluwelen opdruk van 2,49 euro. Zij is ook een beetje into zwart en stoer, dus daar hield ik rekening mee. Toch vond ze het shirt van haar zusje met glanzende pailletten ook heel erg leuk, deze was net een euro duurder: 3,49 euro. Jammer dat ze niet omkeerbaar zijn, vonden de dames. Maar ze vinden hem toch gaaf.

Ballerina’s van Naturino

Bij zulke leuke setjes horen natuurlijk mooie schoenen. Deze ballerina’s van Naturino passen er perfect bij! Ook hier mocht ik uit de zomercollectie iets uitzoeken voor de dames en ballerina’s hadden ze nog niet. Ik vind dat soort schoentjes toch wel netjes staan voor school of als we uit eten gaan, dus naast instappertjes en slippers hebben ze elk jaar ballerina’s in de kast. Het Italiaanse merk Naturino hebben we al vaker mogen reviewen en de kwaliteit van de schoenen is super, goed voor de voetjes in de groei dus. Het leuke aan de huidige collectie vond ik het extra meisjesachtige element van de printjes en strikjes op de schoen. Ik ging voor prinsessenzilver met een kantje voor de oudste, en een blauw met lieflijk wit dessin voor de jongste. Beide paren ballerina’s kosten 67 euro in de Naturino webshop.

Mijn meisjes zijn helemaal chic zo!

Hoe vinden jullie deze sets en shoes?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Kool Family zegt:

    Hele mooie t-shirts!

  2. MarjonS zegt:

    Je dames staan er beide leuk op!
    Zo zie je maar, dat je voor een klein bedrag ook gave setjes kan kopen.

  3. Ik vind het een hele leuke set. En dat zwarte rokje vind ik ook een heel mooi model. En dat voor zo’n laag bedrag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.