OOTD: Warme winterjas van Noppies

Koud hè? Al ruim voor de wintertijd in ging, trok ik de winterjassen uit de kast. Om er achter te komen dat de jas van mijn kleuter (die ik in januari in de sale kocht bij Zeeman) weliswaar goedkoop was, maar niet van goede kwaliteit. De zoom komt steeds tussen de rits. Ik merkte op een mooie ochtend tegen mijn collega op dat een gesponsorde nieuwe winterjas voor mijn moppie toch echt fijn zou zijn. Haar kleine zus zou daar later namelijk ook nog plezier van hebben. Toeval wil dat deze wens enkele uren later al vervuld werd! Door het mooie merk Noppies! Waaaaaah!

DSC_0092
Fotomodel deed haar eigen kapsel, een echt dametje al hoor!

Enige tijd later werd de Noppies meisjesjas Lyn bezorgd. Nog een grappiger toeval, want dat is een deel van de naam van mijn meisje. Hij is echt ontzettend leuk, donkerblauw met witte stippen. De jas is voorzien van afneembare capuchon, een fleece randje in de hals en twee steekzakken. De mouwen hebben een jersey boord en de ritssluiting is voorzien van een stop zodat de huid er niet tussen kan komen. Daarmee hebben we dus niet meer het ritsenprobleem van haar oude jas.

De jas is lekker lang en valt tot vlak boven de knie
De jas is lekker lang en valt tot vlak boven de knie
Als ik dit plaatje aan de binnenkant mag geloven is de jas nog waterdicht ook!
Als ik dit plaatje aan de binnenkant mag geloven is de jas nog waterdicht ook!

 

 

 

Lange jas

Lange jassen zijn hip deze winter. Ik spot ze in alle collecties en ook veel meisjes op het schoolplein dragen deze winter een jas op jurklengte. Lekker warm ook, zeker bij een rokje met legging. Aan de binnenkant staat een parapluutje, dus mogelijk is de jas ook waterafstotend. Aan elk detail van de jas kun je zien dat Noppies een kwaliteitsmerk is. De rits, de stof, de drukkers, zelfs de mouwen. Naast de jas van Zeeman echt een flink verschil! Een blijvertje dus en het tijdloze stippeltjesdessin gaat het volgend jaar of over 2 jaar ook goed doen bij kleine zus. Dat raakt niet snel uit de mode.

Detail van de mooi afgewerkte mouw
Detail van de mooi afgewerkte mouw

Toen de meiden nog baby’s waren, maakte ik dankzij een nicht van mij kennis met het merk Noppies. We kregen wat kleertjes van dit merk en die waren me toch leuk! Ze tipte ook direct Kleertjes.com als verkoopadres, waar ik daarna heel wat leuke dingen heb gekocht. Nu ze groter zijn, hebben we eigenlijk weinig meer van dit merk. Ik had het als babymerk in mijn hoofd, maar ook in maat 110-116 hebben ze nog leuke dingen! Zoals dus deze gave winterjas. Vinden jullie hem ook zo leuk?

 

De muts zit met drukkers vast en kan er eenvoudig af
De muts zit met drukkers vast en kan er eenvoudig af

DSC_0089ms_disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.