Volgens mijn horoscoop word ik goeroe!

Ik ben gek op alle leuke nieuwigheden voor kinderen en volg daarom talloze blogs. Zo ook Fantastic Moms en die gaven hun eigen draai aan de jaarhoroscoop. Als boogschutter kon ik lezen dat 2015 een fantastisch jaar gaat worden en dat ik het in mij heb om een goeroe te zijn! Wauw! Dat klinkt zeker fantastic.

winterjas
Budgettip! Winterjas voor 7 euro in de sale bij Zeeman.

Nu twijfelde ik toch al een tijdje over het starten van een blog, en na het lezen van deze voorspelling moet ik wel. Geen idee of WordPress lekker werkt, maar ik start er maar gewoon mee. Later kan ik nog wel zien hoe ik het geheel gelinkt krijg naar mijn domeinnaam etcetera.

Waarover ga ik dan bloggen? Iedereen die me kent weet dat ik verslingerd ben aan winacties, prijsvragen, kortingscoupons, gratis en uitverkoop 🙂 Dat wordt dus het thema van mijn blog. Ik noem het zelf maar creatief besparen, want daarom is deze hobby zo’n anderhalf jaar geleden echt een hobby geworden en niet iets om af en toe eens voor de leuk te doen. Ik heb steeds korte dienstverbanden en heb de afgelopen jaren steeds moeten inleveren op mijn inkomsten, ook omdat ik na de komst van mijn oudste dochter een dag minder ben gaan werken. Besparen en minder uitgeven was en is noodzaak. Maar ik houd wel erg van leuke nieuwe dingen, van shoppen en vooral ook van mijn meisjes verwennen.

We hebben het zeker niet slecht, maar zo leven als voor we kinderen hadden en in een goedkoop flatje woonden dat kan niet meer. Over 2014 heb ik het gehele jaar in een schriftje bijgehouden wat ik allemaal met spaaracties, coupons en prijsvragen bij elkaar heb vergaard aan winkelwaarde. Het resultaat van mijn hobby mag er zeker zijn: 3 maandsalarissen!

Mag ik mezelf daarmee een goeroe noemen? Vast niet, maar ik hoop toch dat je mee wilt lezen en iets kunt met mijn tips & tricks of wilt delen in mijn blijdschap van leuke nieuwe ontdekkingen of succesjes.

Liefs,

Marguerita

Lees ook:

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Linda zegt:

  Wow, zie dat je al aardig wat gewonnen hebt. Is dat geluk hebben of gewoon veel meedoen? Ik ga je zeker volgen!

  1. marguerita78 zegt:

   Beetje van beide Linda. Ik doe veel mee, maar het is toch altijd afwachten of je eruit wordt gepikt als winnaar. Soms vallen er heel veel mensen in de prijzen en dan is de kans groter. Toen ik net begon met mijn hobby duurde het wel een paar maanden voor ik mijn eerste prijs won. Inmiddels weet ik natuurlijk welke blogs ik moet volgen en volg ik er ook steeds meer. En stel dat een blog elke week iets weg mag geven, dan heb je toch in een jaar tijd wel veel kans om een keer in de prijzen te vallen.

 2. Mariska zegt:

  Wat leuk Marguerita
  Ik ga proberen je te volgen, want je schrijft erg leuk. Succes en natuurlijk gefeliciteerd.

  1. marguerita78 zegt:

   Dankjewel Mariska! Hopelijk heb ik genoeg leuke onderwerpen 🙂

 3. Rianne zegt:

  Leuk hoor! Succes, ik volg je!

 4. christa lindhout zegt:

  Leuk!! Ik ga je volgen. Ff zoeken hoe dat moet.

 5. Mam zegt:

  Succes poldermama, ik ga je lezen. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.