Geboortehoroscoop getest

Heel blij was ik om ingeloot te zijn bij Het Testpanel voor het proberen van de geboortehoroscoop van een kind. Ooit heb ik zelf eens mijn geboortehoroscoop laten optekenen en een ruime tien jaar later bleek alles zo’n beetje uitgekomen. Vol enthousiasme ging ik op zoek naar de exacte geboortetijd van mijn oudste dochter. Kon het niet zo snel vinden, maar dat staat dus in je trouwboekje, tip!

geboortehorscoop

Dit klopt toch niet?

We kregen netjes op tijd het document toegestuurd met haar astrologische berekeningen. Zo’n 20 kantjes, dus flink wat leesvoer. Een tegenvaller van deze geboortehoroscoop, die ze zo specifiek voor jonge kinderen wilden laten reviewen, is dat hij op volwassenen is gericht. Vooral de opmerking dat gezien de stand van het sterrenstelsel mijn dochter een 60-plusser moet zijn, was niet heel handig. Ze is notabene 3!

Ik ben 2 jaar blogger! + 10-questions-tag(Opent in een nieuwe browsertab)

Treffend qua karakter

Ik had gehoopt op praktische handvatten in relatie tot de opvoeding. Hoe we haar interesses kunnen wekken, haar kunnen stimuleren alles uit zichzelf te halen en haar mooie persoonlijkheid te ondersteunen. Dat staat er niet direct in. Het is gericht op beroepen en niet op de kindertijd. Neemt niet weg dat haar karakter zeer treffend is omschreven en ik op sommige punten zelf kan concluderen wat bij haar past. Zo blijkt ze net als mama gek op afwisseling en nieuwe dingen. Komt goed uit, een kind dat niet tegen verandering kan zou aan mij als mama een slechte hebben. Lekker gekke, leuke en vooral nieuwe dingen met haar blijven doen dus. Verder kwam haar zorgzaamheid in meerdere facetten naar boven en dat is echt zo, het zit er nu al heel erg in. Zo waren er nog meer interessante weetjes te lezen. Leuk. Ik ben heel benieuwd of ze zich als volwassene zo zal ontwikkelen als beschreven. De tijd zal het leren.

 

Dagaanbieding
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.