7 fabulous fashion finds voor meisjes

Meisjesmama’s zijn jullie ook altijd op zoek naar de leukste accessoires en kleding voor je dochters? Ik vind het zelf altijd leuker om voor hen te shoppen dan voor mijzelf en al die persberichten met de nieuwste collecties… word ik altijd heel hebberig van! Een aantal van deze leuke nieuwigheden hebben we voor jullie uitgeprobeerd. Ik ben heel benieuwd wat jullie het leukste vinden?

Flik Flak horloges

Dit jaar viert kinderhorlogemerk Flik Flak haar 30e verjaardag. De herkenbare figuurtjes op de wijzers van deze horloges zijn tijdloos. Mijn dochters kregen leuke kinderhorloges met regenboogkleuren en een zigzagpatroon toegestuurd. In de doosjes van de horloges zat bovendien een knutselplaat van een klokje en een lineaal. Erg leuk! Ze vinden het fijn dat ze een klokje bij zich kunnen dragen, want ook op school wordt veel aandacht besteed aan klokkijken. Klokjes prikkelen daarom de nieuwsgierigheid. Vooral de jongste van 4 is erg in haar sas met haar horloge. De bandjes zijn van goede kwaliteit en zitten dus prettig om de pols.

Persevent: 30 jaar Flik Flak(Opent in een nieuwe browsertab)

Menorkina’s aan de voetjes

“Het zijn geen sandalen, het zijn Menorkina’s!” Een felle uitspraak van mijn oudste. Misschien heeft mama het merkje iets teveel benadrukt? Hoe dan ook, ze zijn leuk! Mijn dochters moesten wel even wennen aan het gevoel van hoe de Menorkina’s aan de voetjes zitten, maar het Spaanse merk maakt echt kleine dametjes van ze. Voor de oudste is het een kwestie van instappen en zij is gek op deze schoentjes en trekt ze heel vaak aan. Er staan leuke gekleurde rondjes op haar witte exemplaren. Kleine zus is daar wel een beetje jaloers op, maar ook blij met haar blauwe Menorkina’s. Voor jongere kinderen zoals zij, zit daar een extra klittenbandje aan om ze goed aan te houden. De kwaliteit van het leer en het voetbed is erg mooi en ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en 100% leer. Omdat ze wat dichter zijn dan normale sandalen, kunnen ze ook op wat koudere dagen of onder een lange broek aan. Je kunt ze hier shoppen voor 43,02 euro per paar.

Fashionoverzicht: de leukste winterjassen voor kids(Opent in een nieuwe browsertab)

Zenner Tropics collectie

Toekans en ananas! Het zomergevoel van de nieuwste Zennercollectie spat er vanaf. Geel voert de boventoon in deze haarlijn, maar er zat ook een schattig gebloemd haarbandje in roze en wit bij. Mijn persoonlijke favoriet is de toekan haarband, hoewel ik de klikklak speldjes in de vorm van toekans en ananassen ook heel erg leuk vind. Te koop bij de drogist vanaf 2,50 euro.

OOTD: B.Nosy zomer 2017(Opent in een nieuwe browsertab)

B.Nosy jurkjes

Het stoere merk B.Nosy leende ik eerder dit jaar van het pr-bureau. De mooie lange cactusjurk kreeg ik niet uit mijn hoofd en nu deze bij Kleertjes.com in de sale was, heb ik hem zelf aangeschaft voor de oudste. Vond hem zo leuk! Maar goed, de andere kleding van dit merk is ook niet te versmaden. Deze fotoshoot met de zomercollectie hadden jullie nog van me te goed. Je shopt B.Nosy bijvoorbeeld hier.

OOTD: B.Nosy lente 2017(Opent in een nieuwe browsertab)

Sanetta zomerpyjama

De zachte stof van organisch katoen, in Europa geproduceerd door Sanetta, leent zich ook prima voor nachtkleding. We lieten jullie eerder dit jaar al leuke jongenspyjama’s zien. Nu is het tijd voor de meisjes! We kregen een luchtige zomerpyjama in donkerblauw en wit toegestuurd. Het leuke van het broekje is dat de bedrukking aan de binnenkant zit. Het streepjespatroon aan de buitenkant is daardoor wat lichter en waziger, een leuk effect! Hij wordt hier geshowd door mijn jongste dochter, maar inmiddels is ie verhuisd naar de kledingkast van de oudste voor wie we een zomerpyjama te kort kwamen. Hij staat ook haar erg leuk! Onder andere hier te koop voor 27,95 euro.

Stoere Like Flo setjes

Kledingmerk Like Flo is niet bedacht of ontwikkeld, het is op de winkelvloer van Ko&Flo in Oosterhout ontstaan. Gebaseerd op wat jongens, meiden en moeders leuk vinden. Herkenbaar aan Like Flo zijn de zachte jerseys, de sweatstof met fijne stretch en de slimfit pasvorm. Ik vind de cartoonstijl echt waanzinnig leuk en liet mijn dochters twinnen in setjes die we van het pr-bureau hadden geleend. Hele mooie kwaliteit, ik zou er graag zelf wat items van in de kledingkasten hangen. Lekker stoer! De collectie van Like Flo is beschikbaar voor jongens en meisjes van maat 62 tot en met 164. Je shopt het merk hier.

Niet meer uitglijden met Ockyz zwemsokken

Jaarlijks gebeuren er vele ongelukken rondom zwembaden, ruim 230.000 in Europa! De natte vloeren  zijn glibberig en uitglijden komt veel voor, soms met ernstige gevolgen. Een oplossing hiervoor zijn de Sweakers, speciale zwemsokken van het merk Ockyz. Deze zijn comfortabel, hygiënisch, antibacterieel, sneldrogend, geschikt voor chloor en zeewater. Mijn dochters hebben ze tijdens de zwemles geprobeerd en merkten al snel niet meer dat ze deze aanhadden. Door het antislip profiel onder de sok bieden ze veel grip. De open tenen zorgen voor balans en evenwicht. Onderzoek bij het Innosportlab De Tongelreep (de trainingslocatie van de Nederlandse Olympische zwemploeg), wijst uit dat het dragen van Sweakers tijdens het zwemmen geen effect heeft op de zwemsnelheid en techniek. Toch werd mijn jongste dochter in badje 2 gevraagd om ze een volgende les niet meer te dragen, de oudste in badje 4 zwemt met kleren aan en mag de sokken wel gebruiken. Met het aandoen moet ik wel even helpen, om de grote teen er goed door te krijgen. Ze kosten 19,95 euro per paar en de meisjes vinden de sokken erg leuk!

Winactie met Ockyz

Ik mag 4 van mijn lezers blij maken met een kortingscode van 10 euro, waarmee je dus 50% korting krijgt op de aanschaf van een set Sweakers of iets anders uit de webshop van Ockyz. Wat moet je hiervoor doen? Klik even door en vertel mij wat je zou bestellen van dit shoptegoed.

En de winnaars zijn geworden: Marianne Bakker 2x, Marieke Flikweert en Mariska Voortman. Van harte, ik mail jullie de codes!

Wat vind jij de leukste fashion find uit dit artikel?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. MarjonS zegt:

  Leuke blog…. de kleren vind ik erg leuk. Vooral van B Nosy. De lange rok, felle kleur. Mooi.

 2. Mariska Voortman zegt:

  Leuke actie zeg.
  Mijn keuze is een paar zwemsokken van Ockyz voor dochterlief en natuurlijk met roze.

 3. Dhini zegt:

  Wat leuke fashion items allemaal. Ze staan allemaal mooi

 4. Die lange rok: WAUW – ze ziet er ineens zo volwassen uit in die look!
  Die Flic Flac horloges doen me zo hard denken aan vroeger! Ik heb er ook nog één gehad.

  En die Ockyz zijn gewoon zalige dingen, wij hebben ze ook!

 5. Marieke zegt:

  Omdat wij ze al hebben wil ik meedoen voor mijn kleine neefje Aron, voor een paar Sweakers.

 6. Marianne Bakker - de Boer zegt:

  Leuke blog weer
  Mooie kleding heeft b.nosy ? zelf ook een aantal items van in de kast hangen.

  De sweakers lijken me erg handig en een veiliger gevoel geven voor onze jongste. We gaan van de zomer naar centerparcs en zou ideaal bij het zwembad zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.