OOTD: B.Nosy zomer 2017

B.Nosy! Wat een superleuk merk is het toch. We hadden begin dit jaar heel veel kleding geleend voor fashionshoots met de meisjes en ik heb nog lang niet alles gedeeld. De roze dandelion jurk was één van mijn favorieten, helaas hebben we hem zelf nog niet in huis maar hij staat op de wishlist. Het knalgele joggingpak was uit mijn comfortzone, maar ik vond het wel leuk om eens te kijken hoe dat staat. Vrolijk kleurtje!

Weinig tekst vandaag, gewoon lekker veel foto’s! Speciaal voor alle vaste lezers die de kids fashion items zo leuk vinden deze leuke outfits of the day  😀 .

Kleding van B.Nosy kun je onder meer shoppen bij:

Welke van deze outfits is jouw favoriet?

 

Reacties

 1. Mirjam zegt:

  Jaa de roze!! Leuk!! Geel vind ik ook vaak wat heftig, ik zou eerder voor alleen de broek gaan – denk ik. B.Nosy is ook echt een leuk merk!

 2. Ik vind dat rokje enorm leuk!

 3. Marieke zegt:

  Leuk leuk leuk! Wij hebben jurkje met de paardenbloemen helemaal in het roze. Vind het een erg leuk merk 🙂

 4. Fleur zegt:

  Wat een leuk jurkje! En dat gele pak zat vast erg lekker. Ik hou ook wel van een beetje kleur

 5. Liesbeth zegt:

  De roze jurk is zooooo leuk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.