OOTD: B.Nosy zomer 2017

B.Nosy! Wat een superleuk merk is het toch. We hadden begin dit jaar heel veel kleding geleend voor fashionshoots met de meisjes en ik heb nog lang niet alles gedeeld. De roze dandelion jurk was één van mijn favorieten, helaas hebben we hem zelf nog niet in huis maar hij staat op de wishlist. Het knalgele joggingpak was uit mijn comfortzone, maar ik vond het wel leuk om eens te kijken hoe dat staat. Vrolijk kleurtje!

Weinig tekst vandaag, gewoon lekker veel foto’s! Speciaal voor alle vaste lezers die de kids fashion items zo leuk vinden deze leuke outfits of the day  😀 .

Kleding van B.Nosy kun je onder meer shoppen bij:

Welke van deze outfits is jouw favoriet?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Liesbeth zegt:

  De roze jurk is zooooo leuk!

 2. Fleur zegt:

  Wat een leuk jurkje! En dat gele pak zat vast erg lekker. Ik hou ook wel van een beetje kleur

 3. Marieke zegt:

  Leuk leuk leuk! Wij hebben jurkje met de paardenbloemen helemaal in het roze. Vind het een erg leuk merk 🙂

 4. Ik vind dat rokje enorm leuk!

 5. Mirjam zegt:

  Jaa de roze!! Leuk!! Geel vind ik ook vaak wat heftig, ik zou eerder voor alleen de broek gaan – denk ik. B.Nosy is ook echt een leuk merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.