OOTD: B.Nosy lente 2017

Dit is echt zooooooo lekker zomers en vrolijk! B.Nosy is een merk dat ik heel graag in de kasten van de meisjes zou hebben. De dames zelf waren ook weg van hun kleding, maar helaas moesten we deze weer terug sturen naar het pr-bureau. Hoe vinden jullie deze outfit of the day?

We hebben meerdere setjes van dit merk gefotografeerd, dus er volgen snel meer foto’s. B.Nosy kun je onder meer kopen bij:

Heb jij al iets van B.Nosy in huis voor je dochters? Staat het op je wishlist of is het niet je smaak?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. MarjonS zegt:

  Leuke outfit en foto’s!
  Ik heb zelf nog niks van de collectie voor dochterlief. Wel leuke setjes gezien.

 2. Ik ken het merk niet, maar dit is erg leuk! Die pauwenverenprint is echt geweldig. Weinig kans dat mijn dochters dit zullen aantrekken, maar ik vind het leuk 🙂

 3. Leuk merk! Ik ben eens naar een modeshow van ze geweest <3

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh leuk zeg! Ik niet maar de kleding staat echt super

 4. Daisy Dingen zegt:

  Ik had eerlijk gezegd nog nooit van dit merk gehoord haha. Het ziet er wel leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.