Fashionoverzicht: de leukste winterjassen voor kids

Koudere tijden komen er weer aan. En hoewel ik eigenlijk zelf een nieuwe winterjas nodig heb, kijk ik veel liever naar de jassen in de laatste kindercollecties. Er zijn voor zowel jongens als meisjes weer genoeg toffe modellen te vinden. Ik zet er een heleboel op een rij van allerlei populaire kinderkledingmerken en ben erg benieuwd welke jij het leukste vindt?

Winterjassen voor meisjes

A*Dee

Dit merk ken je misschien nog niet? A*Dee is gericht op alle girly girls die houden van pailletten & ruches en geweldige rokken & jurken. Het is een van oorsprong Schots kinderkledingmerk  dat zich richt op meisjes van 3 t/m 12 jaar.  Het heeft zelfs een Nederlands tintje want A*Dee werkt samen met Nederlandse ontwerpers. De lange winterjassen van dit merk met bont rondom de muts zijn echte blikvangers  en vergeet vooral de matching mutsen en sjaals niet. Zo is je winteroutfit helemaal compleet.

Moodstreet

Moodstreet richt zich op kinderen van 0 tot 10 jaar. Voor de wat oudere meisjes heeft het merk de Darlin collectie. Gericht op lekkere hippe meiden die graag bezig zijn met de laatste trends. Ze volgen het liefst de hele dag beauty tips van hun favo youtubers. Deze meiden weten wat ze willen. En dat uit zich in een aansluitende fit, mooie gladde materialen met stretch, maar zeker ook stoffen met een hoog aaibaarheid gehalte en duidelijk sprekende graphics.

B.Nosy

Bling bling met B.Nosy deze winter. Super veel diversiteit en verrassende items, dat vind je in de B.Nosy collectie deze winter. De te gekke all over printjes  springen er weer uit en hoe vinden jullie de glanzende stoffen in deze winterjassen? Zo maakt B.Nosy het deze winter wel heel makkelijk voor de girls om te shinen.

Room Seven

Neig je richting klassiek maar kleurrijk? Dan is Room Seven jouw merk. De Room Seven wintercollectie is een collectie die zowel de fashionista als het meisje-meisje helemaal geweldig zal vinden. Met waanzinnig mooie kleuren als oudroze, blauw en groen kleur je iedere grauwe winterdag.

Kidz Art

Altijd opvallend is de collectie van Kidz Art, deze winter keer is het thema ‘disco’. Kidz-art girls zijn happy girls. Van de knalkleuren en toffe prints krijg je energie en er is maar één mogelijkheid… dance, dance, dance!

Le Chic

Ga je meer voor de klassieke look? Dan kijk je natuurlijk bij de winterjassen van Le Chic. Een merk voor de meisjemeisjes met een luxe uitstraling en een tikkeltje preppy.

Like Flo

Stoere meiden gaan juist voor Like Flo. Dit merk heeft een kickass collectie deze winter, inclusief zelfs een leren bikerjasje met patches. En hoe vinden jullie die panterfur op de mouw van een winterjas? Gave look hoor!

NoBell

Voor NoBell’  is er deze winter een uitgebreid outerwear pakket met sportieve, gestikte jacks in licht goud of army groen en kekke jassen met bontkraag. Fantastische, reversible jassen en parka’s in verschillende uitvoeringen en lengtes.

NoNo

Het ‘kleine zusje’ van NoBell is NoNo. Hét merk voor eigenwijze en stoere meisjes. Ik hou van dit merk, de plaatjes zeggen genoeg.

Retour

De collectie van Retour Jeans is deze winter stoerder, volwassener en verrassender dan ooit. Coole kleuren, stoere artworks en gave prints maken deze wintercollectie tot een collectie met een WOW-factor waar je niet omheen kunt. De rock trend is nog steeds booming en wordt vertaald naar een stoere collectie waarin iedere girl zich fantastisch voelt.

Super Rebel

Deze winter komt SUPERREBEL Kidsgear met een super sportieve collectie die ook perfect gedragen kan worden voor een actieve of modieuze dag. De grootste blikvanger van deze collectie is het zilver-gouden leren jack, dat je kunt combineren met, nou … alles.

Harbour Kids

De kleding van The Harbour Kids is speels, stoer en comfy. De wintercollectie van dit toffe merk voor kids van 2 t/m 12 jaar.

Tumble N Dry

Ik shop heel graag kleding van Tumble andN Dry omdat het altijd lekker zit bij de meiden, hip staat en in een mooie middenrange zit qua aankoopprijs. Leuke winterjassen ook weer!

Winterjassen voor jongens

Bellaire

Het merk Bellaire slaat een brug tussen sportswear en casual wear. Voor jongens die hun eigen plan trekken. Beweging, sport en functionaliteit zijn belangrijke steekwoorden, daarnaast moeten de items ‘clean’, maar ook ‘vet’ zijn. Het kleurbeeld van deze collectie is sfeervol, winters en sportief: navy in combinatie met off white, intens donkergroen en frisgroene details. Of een zwart met denim blauw, donkerblauw en amber kleurige details. En juist die details maken het verschil: technische, gekleurde ritsen; gestreepte rib met een verrassende kleur aan de binnenkant of een verborgen detail achter de sluiting van een jas…

Moodstreet

Over Moodstreet hoef je eigenlijk weinig te zeggen. Dit merk voor kinderen van 0 tot 10 jaar is altijd onderscheidend. Voor de wat oudere kids is er de Fellow collectie. Met deze jassen kan jouw zoon net zo stoer zijn als zijn favoriete youtuber. Lekker chillen in een jas met onderscheidende uitstraling, ook door gebruik van bijzondere stofcombinaties die uiteraard supercomfortabel is.

B.Nosy

Als iemand zich goed kan kleden dan is het wel de B.Boy. Stoere army sweatpants, een tof geruit overhemd met denim detail en een te gek sweatvest met een all over smiley print. Zomaar wat musthaves uit de boys collectie van B.Nosy. De stoere winterjassen in deze collectie maken de look van jouw zoon helemaal af. For ridiculous good looking boys!

LCEE

Een stoere collectie met een klassieke touch is die van LCEE. Ga je voor klassiek, trendy of preppy deze winter? Dan moet je dit merk hebben.

Like Flo

Anders dan anders en een statement maken met je jas? Dan kies je Like Flo. Deze winter heeft dit merk onder meer een ‘berenzacht jasje’ in de collectie.

Retour

Voor de koude winterdagen komt Retour Jeans dit seizoen met een absolute must have, namelijk het trucker jacket: een gevoerde jas met een heerlijk warme borg kraag.

Super Rebel

Eén ding is zeker. Je zult opvallen met de sportieve tech-collectie van SUPERREBEL. Het is sportief en veilig! De reflecterende prints garanderen een uitstekende zichtbaarheid. Extra veilig als je naar school fietst. De extra rebelse modellen zijn gemaakt van polyester neopreen. Voor extreem comfort met een sportieve uitstraling. Bovendien hebben ze fijne skikleding voor de wintersport.

Harbour Kids

Schip ahoy! Navy, rood, wit en grijs zijn de hoofdkleuren van de wintercollectie van dit merk. Maar de winterjas in aquablauw mag echt wel een eyecatcher genoemd worden.

Tygo & Vito

Een koude, donkere en saaie winter… Ho! Wacht even! Daar doet TYGO & vito mooi niet aan mee. Met frisse kleuren en coole prints is het één en al vrolijkheid. Precies zoals je inmiddels gewend bent van dit toffe jongensmerk. En dan is het ook nog eens stoer, comfortabel en betaalbaar. Wedden dat jongens helemaal weg zijn van de wintercollectie!

Tumble N Dry

Het Nederlandse Tumble ‘N Dry is een toonaangevend label voor kinderen van 0-12 jaar. Bij Tumble ’N Dry geloven ze in ’the magic of play’: liever fun dan huiswerk en liever actie dan stilzitten. Daarom ontwerpen ze kinderkleding om in te kruipen, klimmen en chillen met vrienden. Alles wat ze maken, is playful, praktisch en verrassend betaalbaar.

De meeste van deze merken kun je kopen bij onder meer Kixx die een nog veel uitgebreidere collectie aan leuke winterjassen heeft dan ik hier al heb laten zien. En natuurlijk andere fijne kinderkleding uit de laatste wintercollecties!

Voor mezelf ben ik naar winterjassen aan het kijken bij Winterjassen.com, moet nog even op mijn salaris wachten voor ik er één ga bestellen maar op deze site kun je mooi vergelijken. Ben er alleen nog niet uit of ik ga voor een sjiekere businessbabe look met een lange wolachtige winterjas of dat ik voor sportief, kort ga en praktisch op de fiets… Keuzes, keuzes… het valt niet mee, maar het is wel nodig want mijn oude jas is gescheurd en kan echt niet meer.  😯

Ben jij al voorzien van een winterjas voor jezelf en je kinderen? Of wordt het shoppen geblazen?

 

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Sanne zegt:

    Dankje voor de leuke selectie aan kinderjassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.