Genderneutraal: helderblauwe sneakers van Hummel

Hip en happening zijn de hoge hoge sneakers van het Deense merk Hummel. We hadden ze eerder al in het zwart en beide dochters vonden die geweldig. Helaas blijven de voetjes groeien en werden ze ook voor de jongste te klein… Hummel stuurde ons echter een genderneutraal alternatief in een grotere maat: kek knalblauw!

hummel blauwe sneakers
Hip he? De letterlamp komt van Radbag.

Die zie je dus in deze outfitpost. Het weer liet een buiten fotoshoot helaas niet toe, dus we hebben binnen gefotografeerd. Dochterlief wilde persé haar Smafolk kerstbomenjurk erbij aan. Maatje 104/110 maar dit merk valt groot dus ook een paar jaar later passen ze nog steeds.

Over het merk Hummel
Hummel werd in 1923 opgericht door de Deense Albert Ludwig Messmer. Lange tijd maakten ze alleen voetbal-, handbal- en basketbalkleding & -schoenen. Sinds 2006 richten ze zich ook op sneakers om in je vrije tijd te dragen. Buiten het sportveld dus. Het merk staat voor kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit en het uiterlijk is een tintje retro met de materialen en technieken van nu. Mijn persoonlijke favoriet zijn de hoge sneakers, zoals deze.

Wat vindt dochterlief van deze gympen?

De vorige zwarte Hummels hadden alleen klittenband sluitingen, die vond ze makkelijker aan en uit te trekken dan deze. De klittenband in combi met veters – ook al hoeft er geen strik in – vraagt een iets andere motoriek. De kleur knalblauw zou ik zelf eerder voor jongens kopen, maar het is de lievelingskleur van mijn meisje dus zij vindt het helemaal leuk. Praktisch is de hoge laarsvorm, waardoor bij korte sokjes /leggings die te kort worden de enkeltjes niet aan de kou worden blootgesteld. In de winter erg fijn. Ze ogen in ieder geval hip en opvallend dus ze voelt zich er helemaal blits mee en daar gaat het om.

Hummel koop je onder meer (voor jezelf, je man of je kinderen) bij Zalando.

Lees hier onze eerdere Hummel review van de favoriete zwarte gympen. Ook lekker genderneutraal voor stoere meisjes!

hummel blauwe sneakers

Wat vind jij van hoge sneakers? 

Comments

  1. Gaaf zeg! Zeker ook voor mijn jongens!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.