OOTD: Naturino’s en B.Nosy setjes van Schattigekleertjes

Outfit of the day tijd! Vandaag kan ik jullie weer een leuke zussenoutfit laten zien, waarbij de meisjes gehuld zijn in B.Nosy en Naturino. We mochten iets moois uitzoeken in de webshop van Schattigebabykleertjes en B.Nosy is één van de merken die ze hier verkopen. Aangezien dit merk meestal wel in de smaak valt bij de meisjes, besloot ik om zelf te shoppen ook al hebben de dames een sterke mening over wat ze mooi vinden… Herkenbaar bij jouw dochters?

De zending van Schattigebabykleertjes lag al heel snel op de mat. Zoals we van B.Nosy gewend zijn is de kleding van mooie kwaliteit en vallen deze outfits zoals je ziet goed op maat. Het rokje maat 140 zakt niet van de billen van mijn oudste dochter (die soms bij rokjes nog maat 128 draagt). De roze B.Nosy legging hadden we al in huis. Het tule rokje, ‘offline’ shirt, de legging van de jongste en haar gestreepte jurkje met tule rok in duokleuren komen van Schattigebabykleertjes. Zwart met roze is helemaal trendy nu en ik vind deze setjes stoer maar toch heel girly. Ze matchen leuk bij elkaar maar zien er toch nét weer even anders uit. De meisjes kunnen zich er lekker in bewegen en het blijft netjes in de was. Moet er wel bij zeggen dat ik voor de zekerheid het jurkje en rokje aan de waslijn droog.

Zoals je op de foto ziet waren de dames een beetje melig. Ze hadden zoveel lol samen, dat het voor mama niet meeviel om ze een beetje goed te fotograferen. Maar goed: dat bewijst weer dat ze zich lekker voelen in deze kleding en blij kinderen betekent toch vaak ook een blije mama.  😉

Velvet Naturino sneakers

De roze met zwarte outfits passen perfect bij de sneakers die we van Naturino hebben gekregen. De zilveren exemplaren had ik in deze outfitpost al aan jullie laten zien, maar de zachte roze velvet sneakers met klittenband nog niet! Hoe tof is dat chroomkleurige accent op de achterkant bij de enkel? Ze zijn heerlijk aaibaar, maar toch stoer én natuurlijk ontzettend comfortabel. Mijn kleine meid kan er heerlijk op rennen en wandelen en ze draagt ze leuk onder dit jurkje, maar ook onder een spijkerbroek misstaan ze niet. Naturino maakt schoenen van hoge kwaliteit en je koopt ze dan ook bij de betere schoenenwinkel. Deze velvet sportschoenen zijn model Slam VL en het voetbed en materiaal aan de binnenzijde is allemaal echt leer. Vanwege het klittenband zijn ze heel makkelijk zelf aan en uit te trekken door je kind. De adviesprijs van dit model is 86 euro.

Naturino’s kun je vinden in de webshop van dit Italiaanse kinderschoenen merk. Zendingen vanuit Italië hadden wij met 2 werkdagen in huis. Toffe kleding van B.Nosy, maar ook hippe babymerkjes zoals BESS, Imps & Elfs, Tumble n Dry, Vingino, Ninni Vi en Quapi shop je bij Schattigebabykleertjes. Ze hebben hier kleding tot en met maat 140. Bij bestellingen vanaf 20 euro betaal je geen verzendkosten.

Hoe vinden jullie deze outfit of the day?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Anna zegt:

    Een mooie feestoutfit van tumble n dry zou ik gaaf vinden ☺️☺️

    Facebook: An Na

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.