OOTD: go DISCO met Kidz-art en Naturino

Heb jij thuis ook kleine dancing queens? Bij ons gaat na het avondeten vaak youtube lekker hard aan zodat de dames kunnen swingen terwijl ik de keuken opruim. Dankzij Kidz-Art en Naturino zijn de dames helemaal disco-proof deze winter. Ze mochten allebei zelf een outfit uitkiezen van deze merken en deze mama zegt: kom maar op met die feestjes! De meisjes zijn er klaar voor om te shinen met al die glitters.

Alles kan en alles mag, zo bewijst de wintercollectie van Kidz-Art waarmee je ontzettend goed kunt mixen & matchen. Je dochter steelt absoluut de show met hippe en kleurrijke items, gekke prints, glitters en pailletten. De mijne in ieder geval wel, die houden wel van een fashion statement op z’n tijd.

Gold!

Beide dames vielen voor het roze vestje met gouden mouwen. Deze staat met stip op 1 als hun favoriet uit de Kidz-Art collectie. Dit is overigens een dun vestje en bedoeld voor over een shirt met lange mouwen, echt als accessoire dus en niet om als jas te gebruiken. Maar wat is hij gaaf! Ook de gouden legging wilden ze beiden graag hebben. All that glitters… is gold… Ik heb daarom het vestje aan de ene zus gegeven en de legging aan de andere.
Happy girls zijn de doelgroep van dit kinderkledingmerk en dat zijn ze zeker. Mijn oudste dochter ging voor de paillettenjurk om zich helemaal girly in te voelen. De jongste is iets stoerder en koos de paillettenrok uit met daarop een fel oranje longsleeve. Van de knalkleuren en toffe prints krijg je energie en er is maar één mogelijkheid… dance, dance, dance.

Shining shoes

Perfecte match bij deze disco outfits zijn de sneakers uit de nieuwste collectie van Naturino. De oudste draagt geweldige zilverkleurige sneakers Pat VL die heerlijk zitten en zoals we van Naturino gewend zijn de voeten goed ondersteunen. Dit model is één van hun toppertjes en verkrijgbaar in allerlei toffe varianten. Rubberen zool, stoffen buitenkant en een binnenzijde van leer. Goed voor de nodige bling aan de voetjes en de zilveren kleur komt terug in de pailletten van de jurk. Het zilverdraad op de schoen en het zilveren detail aan de achterzijde… dit zijn gewoon kickass schoenen die de outfit af maken.
Kleine zus is juist fabulous met een iets stoerdere sneaker variant van Naturino aan haar voeten. Deze platinumkleurige sneaker is de Ypres VL met een beetje een punky look door de gespatterde verf en het roze nummer op de schoen. De binnen- en buitenkant zijn gemaakt van soepel leer en deze sneakers hebben een rubberen anti-slipzool. Het klittenband is lekker makkelijk om zelf aan en uit te doen en volgens mijn dochter zitten ze heerlijk. Ze kunnen voor netjes onder een feestoutfit door de glanzende kleur, maar zijn ook geschikt om stoere trucs op de spacescooter te doen.

Waar te koop?

Kidz-Art brengt kinderkleding voor meisjes in de maten 92 t/m 152. De collectie van Kidz-Art vind je bijvoorbeeld hier. Je kunt je dochters ideaal laten twinnen doordat alles zo lekker met elkaar te combineren is.
Bij deze de prijzen van de items uit deze outfit of the day op een rij:
 • Blauwe vest 39,95 euro, shop je hier.
 • Gouden jasje 59,95 euro, shop je hier.
 • Gouden legging 22,95 euro, shop je hier.
 • Roze legging 21,95 euro, shop je hier.
 • Oranje longsleeve 29,95 euro, shop je hier.
 • Pailletten jurk 59,95 euro, shop je hier.
 • Pailletten rok 39,95 euro, shop je hier.
 • Platinum Naturino sneaker Ypres VL 104 euro, shop je hier.
 • Zilveren Naturino sneaker Pat VL 86 euro, shop je hier.
Met deze matchende feestoutfits hoop ik jullie echt even iets anders dan anders te laten zien in deze outfit of the day. Je moet ervan houden, maar ik vind het zelf helemaal leuk! Vooral omdat de meisjes zich er zo lekker in voelen en het zelf hebben uitgezocht. Kleine kanttekening wel: ik durf het rokje en de jurk niet in de wasmachine te doen, omdat er af en toe wat pailletten afvallen. Van mijn moeder kreeg ik de tip om deze items alleen even in een sopje te dippen en daarna uit te laten druipen in de badkamer. Ze dragen de kleding toch niet naar de speeltuin, dus dat kan best.

Hoe vinden jullie deze disco zussenoutfits?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marike van Bolhuis zegt:

  Verkoop je deze prachtige jurken ook? Mijn dochter zou zo graag een willen, maar ze niet meer te vinden haar maat ;)#dtv

  1. Marguerita zegt:

   Ha Marike, ze hangen op dit moment bij hun papa thuis en ze zijn nog niet uit deze kledingmaat gegroeid dus de komende 1,5 jaar in ieder geval nog niet. Gaaf zijn ze he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.