BARST – Nieuw Shoesme Sneakerbrand

Wie is niet opgegroeid met Shoesme babyproof schoentjes? Mijn drie kinderen in ieder geval wel. Mijn ‘kleintjes’ van inmiddels 4, 11 en 12 jaar zijn inmiddels uit die kleine maatjes gegroeid. De eerlijkheid gebied te zeggen dat er een tijd lang geen Shoesme schoenen in huis zijn geweest. Maar daar is nu verandering in gekomen! De makers van Shoesme hebben hun jarenlange schoenenervaring ingezet bij het ontwikkelingen van een nieuw merk, BARST. Namens Shoesme mag ik dit merk aan je laten zien en via instagram een paar weggeven. Vanaf vandaag zijn deze unieke sneakers te bestellen via Shoesme www.shoesme.nl/barst

Door: Lisanne van Uunen

BARST – een nieuw schoenenmerk

BARST – Jongensmodel

De BARST collectie van Shoesme is een sneakercollectie gericht op kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De maten variëren dan ook van maat 27 tot en met maat 38. Voor de jongens is er één model dat verkrijgbaar is in 6 voorjaarskleuren. Allemaal hebben ze een andere kleurencombinatie en leuke details. Ik kan dit het beste omschrijven als streetstyle. Een variatie van materiaal en kleurgebruik dat zich laat combineren met verschillende kledingstijlen én kleuren. Ik krijg van het zien van deze kleuren al echt zin in het zonnetje en korte broeken.

De sneakers zijn gemaakt van leer gecombineerd met elementen van mesh en suede. De stoere zolen trokken gelijk de aandacht van mijn 4-jarige Lucas. Die vindt het oprecht jammer dat hij er niet naar kan kijken als hij loopt.

Hij koos een blauw-oranje sneaker in maat 30. Zijn voeten zijn 18cm lang waardoor hij volgens de maattabel van Shoesme zelf net nog in 29 zou moeten vallen. Maar deze sneakers vallen wat kleiner én we weten allemaal dat die voetjes soms zo snel groeien dat het lijkt alsof er per dag een maat bij komt, dus 30 was de voor de hand liggende keuze.

Ze zitten echt perfect en zijn makkelijk door hem zelf aan (en uit) te doen door de elastische veters én de klittenbandsluiting. Ik weet nu al dat ik hiermee ook vrienden maak met de juf. Want veterdiploma’s zijn heel pedagogisch gezien heel leuk, maar klittenband is nu eenmaal 10x praktischer op deze leeftijd.

BARST – Meisjesmodellen

Voor de meiden zijn er twee modellen beschikbaar. Mijn dochter Feline is 11 jaar en koos de sneaker met elastische veters én klittenband in grijs-roze. Qua model is dit vergelijkbaar met het model van Lucas en ze hebben hem in twee kleurencombinaties. Het andere model is met veters maar dan met een koord om de veters makkelijker aan te trekken. Nu kan mevrouw prima veters strikken, maar als puber wil je nergens aandacht aan besteden dat niet strikt noodzakelijk is, of van je moeder moet, dus why bother!

De kleuren van de meidencollectie spreken ook echt voorjaar. Ze zijn er allemaal in zachte en frisse kleuren. Waar bij de jongens blauw en groen terugkomt, is er hier gecombineerd met metallic, wit en beige met een neon details.

Het grijs/roze past perfect bij de stoere beige broeken die mijn dochter onlangs kocht en natuurlijk ook bij vrolijke kinderkleding zoals die op onze foto’s. Of ze lang deze kleur blijven moet ik nog gaan ervaren natuurlijk. Ik denk dat ik ze voor de zekerheid maar even met een vuilafstotend goedje inspuit (dit adviseert Shoesme trouwens ook).

Het enige puntje van kritiek van puberlief is dat de lip van schoenen creatief is afgewerkt waardoor je het schuimrubber te zien is. Dit is vast een bewuste keuze van de designers maar hier werden er vragen over gesteld of het wel zo hoorde.

Shoesme en BARST zijn naast hun eigen webshop onder meer verkrijgbaar bij Bol.com en Kleertjes.com

Via de Instagram pagina van Feline geven we ook een paar naar keuze weg, doen jullie mee? 

Hebben jullie al schoenen gekocht voor het voorjaar? Wat vind je van dit nieuwe merk?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.