OOTD: Zenner en Birds by D-Rak

Een tijdje terug heb ik lekker in de sale geshopt bij Happybee. Fijne webshop met leuke kortingen. Niet alleen bekeek ik zelf wat de meisjes nodig hadden, ze mochten ook beiden iets uitzoeken wat ze zelf mooi vinden. Het werden 2 matchende sets van het merk Birds by D-Rak. Een merk dat we nog niet in huis hadden. Het bleek goed te matchen met de nieuwste collectie van Zenner waarvan we enkele items kregen toegestuurd, daarom deze outfits of the day!

zenner en birds bij d-rak

Ben trouwens heel benieuwd of jullie kinderen ook weleens een outfit mogen uitkiezen? Loop je dan de hele webshop door of selecteer je een aantal items waaruit ze mogen kiezen? In ons geval had ik zelf al wat dingen in de winkelmand gestopt en daarna de dames zelf door de winkel laten scrollen. Toen ze met deze matchende jurkjes kwamen, heb ik zelf de matchende bolero en legging erbij geselecteerd om het geheel af te maken (en ook draagbaar op koudere dagen).

Shocking pink van Zenner

De kekke knalkleurige haarbanden die de dames dragen komen uit de Shocking Pink collectie van Zenner, waarvan wij wat items kregen toegestuurd. De ene haarband is echter knaloranje te noemen en past daarmee perfect bij de oranje Birds jurk. Bij het andere jurkje matcht qua kleur eigenlijk de Pink up Your Day collectie van Zenner beter, zoals de haarspeld en de clips, maar dochterlief viel voor de Shocking Pink haarband. Ook leuk.  😀  In ieder geval is de collectie weer lekker zomers en fris en kun je ook je haardracht perfect laten matchen met je outfit. Je kunt Zenner hier kopen.

zenner en birds bij d-rak

Onze ervaring met Birds

Birds by D-Rak is een merk met vrolijke kleding. De printjes zijn vrij uitgesproken, vooral die op het setje dat mijn jongste dochter heeft uitgekozen. Ik had deze zelf niet zo snel gekocht, maar het staat haar enig. Helemaal in combinatie met de matchende Zenner haarband. Het setje van de oudste is meer mijn smaak, deze matcht net niet met de felroze Zenner haarband maar de meer pastelkleurige haaraccessoires wilde ze niet dragen tijdens de fotoshoot. Beide dames zijn erg blij met hun Birds jurkjes en trekken ze vaak uit de kast. Ze worden dus ook vaak gewassen en na de eerste wasbeurt werd de kleding al een beetje vaal. Kan aan de felle kleurtjes liggen, maar ik vind het toch zonde. Desalniettemin zijn het leuke setjes en blijft de kleding verder wel goed. Belangrijkste is dat de meisjes het graag uit de kast trekken en dat ik misschien mijn dochters iets vaker moet betrekken bij het shoppen. Weet ik tenminste zeker dat het graag gedragen wordt.  😉

Klantenservice Happybee

Bij Happybee is Birds momenteel afgeprijsd, net als heel veel andere merken. Over de klantenservice van deze webshop ben ik zeer tevreden. Tegelijk met deze setjes had ik nog veel meer besteld, waaronder 2 legggings van B.Nosy. In één ervan bleek een fabrieksfout te zitten: veel te smal elastiek. De medewerkster aan de telefoon heeft ter plekke wat andere leggings voor me nagemeten en apart gelegd en deze kon ik kosteloos retour sturen via een DPD postpunt in mijn woonplaats. Met een paar dagen had ik het juiste exemplaar in huis, fijn opgelost.

Bekijk hier meer outfit of the day posts om inspiratie op te doen.

Kende jij het merk Birds al? Wat zijn jouw ervaringen ermee?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.