Schattige Babykleertjes: voor elke gelegenheid keuze

Online valt er veel te shoppen en ik vind het echt een cadeautje om thuis op de bank iets uit te kiezen dat de volgende dag al wordt bezorgd. Omdat we ons geld maar één keer uit kunnen geven probeer ik altijd ergens te shoppen voor meerdere gezinsleden zodat we de verzendkosten ook een beetje drukken. Voor onze twee jongste doe ik dat vaak bij www.schattigebabykleertjes.nlken je die shop?

Door: Lisanne

De naam doet vermoeden dat dit alleen voor baby’s is, maar niets is minder waar (misschien moeten ze daar eens iets mee?). Ze hebben gewoon kleding tot en met maat 164. Ik deed onlangs - op uitnodiging voor deze blog - een bestelling voor Lucas van 4 jaar en Feline van 10 jaar en ik ga jullie in deze blog laten zien wat we hebben geshopt en wat we ervan vonden. Neem vooral een kijkje want het is al flink sale!

Voor comfortabel speelplezier

De eerste keuze die we maakten voor Lucas was een set van Koko Noko. Dit merk heb ik veel in zijn kast hangen en we zijn super tevreden over de kwaliteit, pasvorm en kleurkeuzes. Lucas is eerder smal dan breed en de broeken van Koko Noko zijn hier echt perfect voor. Omdat Lucas erg van blauw houdt (spidermankleur!) en ook graag joggingbroeken draagt op school, kozen we voor onderstaande limited editon set van broek, longsleeve en trui als comfortabele speelset.

Lucas is 110 cm en draagt de combinatiemaat 110/116. Hier kan hij de winter nog mee vooruit. De broek is met een koordje smaller te maken en trekt makkelijk aan en uit voor kids die zelf naar de wc gaan. De longsleeve is niet te dik voor herfstige dagen en de wat dikkere trui heeft een doorlopende steekzak die ik echt super leuk vind door het verschillende speelse kleurgebruik.  

De collectie is gemaakt met oog voor detail en is tegelijk draagbaar en niet schreeuwerig. Persoonlijk stoor ik me niet aan merknaam die terugkeert op de kledingstukken. Ik koos dit keer niet voor een vest omdat we daar al meerdere van in de kast hebben, maar die is er wel. Wat ik ideaal vind aan één broek met 2 matching shirts/ truien is dat je die broek makkelijk nog een dagje kunt ‘recyclen’. Met een shirt is dat dat met een kleuter meestal niet aan de orde, maar de broek kan vaak nog prima.

De set is al enorm in de sale en verkrijgbaar via;

Tienerproof baggy look

Voor Feline kozen we ook comfy. Ze is bijna 11 jaar, een leeftijd waarop je echt niet meer zomaar iets mee hoeft te nemen. We kozen dan ook samen iets mooi van Kids Only. De meeste dames zullen Only wel kennen, maar Kids Only is pas een paar jaar op de markt en volgens mij ook alleen online. Net als de volwassen versie is dit merk betaalbaar, vernieuwend en kleurrijk. Feline ging voor een hoog sluitende baggy jeans en 2 croptop truien in paars en babyblauw. Allebei net niet helemaal effen, dus met leuke detail en zo’n lekkere zachte binnenkant. Daarnaast zijn ze heerlijk te mixen en te matchen. 

Deze outfits shop je hier:

Holiday proof kleding

Lucas noemen we hier in huis vaak de Kleine Directeur. Hij is 6 jaar jonger dan de middelste en krijgt alles voor elkaar, jullie snappen dus vast waar die bijnaam vandaan komt. Met zijn 2e set zag hij er stiekem ook wel zo uit, in een pak klaar voor de feestdagen. Gelukkig heb ik een kind die dat dan ook leuk vindt om aan te trekken want dat moet je ook treffen, maar hij was helemaal blij met zijn strikje en giletje.

Deze hele set is van name-it. De gilet, broek en strik hebben we van de site, de blouse hadden we nog van vorig jaar. En ja, dan ben ik ook wel weer zo’n krent die dat recycled van vorig jaar. Vanzelfsprekend is hij ook verkrijgbaar, maar ik vond het zonde om een tweede te bestellen. Het fijne van de broek en gilet is dat ze sweat zijn en dus ook comfortabel. Dat is voor die kids super belangrijk!

Deze directeur wind vast weer iedereen om zijn vinger deze feestdagen, is het geen schatje! Als je nou op de site zoekt, check dan even de mogelijkheid om te selecteren op de feestcollectie. Dan zie je alleen maar knappe kleertjes om in the shinen, wel zo makkelijk.

Deze kleertjes vind je hier:

Little tough guy look

Omdat we wat hebben uitgespaard met de blouse, konden we voor Lucas nog een stoere trui bestellen van het merk Blue Seven. Voor degenen die het niet kennen, dit is een stoer en betaalbaar merk. Over het algemeen valt het wat groter, ze maken niet veel promotie maar hebben gewoon hele leuke dingen. Deze mintgroene trui heeft niet alleen een hele toffe opdruk, hij heeft ook kleur. In de winter is altijd alles zo grauw en bij een klein levendig kereltje past gewoon een beetje kleur! Deze trui staat hem dan ook fantastisch. Ik weet zeker dat hij veel gedragen gaat worden.

Trui Urban (glacier) - Schattige Babykleertjes

Deze shoplog is tot stand gekomen in samenwerking met Schattige Babykleertjes.

Lees ook:

Wat ga jij shoppen in de sale? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.