OOTD: hoe vinden jullie deze items van Sans Online?

Dan weer heet, dan weer koud. Vinden jullie het ook zo lastig om te bedenken wat je aan moet? Ik mocht van Sans Online iets uitzoeken en ging voor zowel een zomerse tuniek als een warme trui. Tot nu toe heb ik die trui het meest aan gehad, want op 1 zomerse week na blijft het toch best heel koel vind ik zelf. Vandaag show ik jullie mijn nieuwe outfits of the day met dank aan Joyce van MamaKletst die tijdens ons bloggerweekend in Center Parcs deze prachtige outfitfoto’s van mij heeft gemaakt. Echt supergaaf!

Bij Sans Online verkopen ze allerlei bekende en wat minder bekende merken dames- en herenkleding. Denk aan Jacqueline de Yong, Only, Vero Moda, Cast Iron, PME Legend, Jack and Jones en Esprit. Goed betaalbaar allemaal en je kunt ook nog sorteren op ‘sale’ als je het nog voordeliger wilt.

Roze trui

Ik had al een roze trui in dezelfde tint met een soort nepleren opdruk die ik erg graag draag. Deze opdruk slijt er echter af en ziet er daardoor niet mooi meer uit, waardoor ik deze lievelingstrui eigenlijk weg moet doen. Daarom ging ik nu voor een trui in dezelfde kleur maar dan met geborduurde tekst er op. Dat lijkt me wat slijtvaster en dan kan ik deze trui net zo vaak dragen als mijn oude. Hij kostte 19,99 euro, is van het merk Jacqueline de Yong en zit heerlijk! Kleurt hij niet geweldig bij mijn roze Rehab sneakers?

Spijkerstof tuniekje

Het spijkerstof tuniekje is ook van Jacqueline de Yong en was 29,99 euro. Inclusief het koordje in de taille. Hij it vast met drukkertjes. Deze is wat uit mijn comfortzone, maar ik kreeg de afgelopen jaren van verschillende vriendinnen te horen dat zo’n jurkje van spijkerstof met een legging eronder mij waarschijnlijk leuk zou staan. Nu het experiment dus! Tijdens het bloggerweekend had ik alleen geen legging mee, dus op de foto draag ik er een zwarte broek onder. Vanwege het koude weer en het klussen heb ik dit tuniekje nog niet gedragen behalve voor deze foto’s, maar dat komt wel weer als de zon zijn intrede doet. De Ray-Ban zonnebril komt van Brandfield.

Enneh… volgen jullie MamaKletst al? Alleen vanwege de geweldige foto’s die ze maakt is haar blog een bezoekje waard hoor.

Welk item vinden jullie leuker: de roze trui of de jeans tuniek?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Nicole zegt:

    Oh het zijn beide wel items die ik ook zou kopen!!

  2. Larissa zegt:

    Ik vind het jeanstuniekje heel leuk! Zou ik zelf ook kunnen kopen!

  3. MarjonS zegt:

    De roze trui ziet er ook heerlijk uit om te dragen. Zoiets zou ik zelf ook gekozen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.