Shoplog! Vind jij het ook zo moeilijk om geld uit te geven aan jezelf?

HA! Dat voelt lekker, gewoon even leuke dingetjes kopen. Winkelen is bij mij echt de ultieme stressreducer. Zowel online als in het echt. Ik ben gek op shoppen! Jullie lazen in mijn weekoverzicht al dat ik mezelf afgelopen week een beetje voorbij gelopen was, dus het was de hoogste tijd om even los te gaan. Voor mijzelf. Niet zozeer voor de kinderen, al kun je die als moeder nu eenmaal nooit vergeten wanneer je tegen een geweldig leuk dingetje of dittemedatje aanloopt. Heb jij dat ook?

Op mijn persoonlijke shop wensenlijstje stonden:

 • 2 hippe outfits die lekker zitten (en ook weer niet té hip zijn)
 • een nette zonnebril (met dat lage winterzonnetje wel nodig)
 • Zinzi oorbellen
 • schoenen

brandfield shoplogZinzi oorbellen

Mijn dochters vragen mij bijna dagelijks waarom ik altijd dezelfde oorbellen draag. Dan kruipen ze heel lief bij me op schoot, frunniken aan mijn oorbel en zuchtten dan: “Mama, wat heb je mooie oorbellen.” Dit zijn Zinzi oorbellen, zilver met een aqua kleurig hangertje eraan. Ik vertel ze natuurlijk dat ik ze zo graag draag omdat dit een heel speciaal moederdagcadeautje was van de twee allerliefste meisjes die er maar bestaan… zelf uitgezocht, speciaal voor mij.

zinzi oorbellen

Maar de waarheid is dat mijn andere oorbellen eigenlijk in de prullenmand kunnen omdat het goedkope frutsels zijn. Die eigenlijk echt niet meer kunnen. Omdat ik te krenterig ben om voor mezelf geld uit te geven aan mooie producten van een goed merk. Voor de meisjes en de man ging ik als het even kan altijd voor dure merken bij het shoppen, maar voor mijzelf lukt dat op de één of andere manier minder goed. Terwijl je zeker bij oorbellen beter kunt gaan voor goede kwaliteit. Helemaal op mijn leeftijd zijn de goedkope frutsels die ik als tiener en twintiger kocht gewoon… nou ja, ze vallen uit de toon, zeg maar?

zinzi oorbellen
De heerlijke bodyspray naast de oorbellen is van de Beauty Kitchen, ik ben deze druk aan het reviewen.

Dus nadat ik die zilveren oorbellen voor Moederdag kreeg, heb ik geen andere meer gedragen. En ik wil dus graag meer oorbellen van dit merk, zodat ik ook eens kan afwisselen. Even een andere look. Ken je de webshop Brandfield? Ik mocht daar al eens eerder iets uitzoeken voor mijn blog (waar ik nog dagelijks plezier van heb, de kwaliteit blijft mooi) en ook nu vonden ze het leuk om samen te werken. Hallo dus wishlist Zinzi’s! Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn dochter die aldoor oorbellen en sluitinkjes kwijtraakt. Tijd voor een degelijk merk van goede kwaliteit ook voor haar.

Voor mijzelf koos ik kleine ringetjes uit met steentjes aan de zijkant. Deze kosten 49,95 euro. Dochterlief kreeg schattige knopjes in de vorm van een hartje, zo lief! De prijs van deze schatjes is 19,95 euro. We kunnen er dus allebei weer even tegen en de prijs valt reuze mee.

Zonnebril van Ray-Ban

Op zonnebrillengebied eigenlijk een soortgelijk verhaal. Ik heb er heel veel van een tientje. Maar eigenlijk heb ik daarmee niet de business babe uitstraling die ik graag wil hebben. Bij Brandfield verkopen ze ontzettend veel zonnebrillen, ook van het bekende merk Ray-Ban. Ervaring met dit merk heb ik nog niet, maar de naam ademt prestige dus ik wilde heel graag dit merk proberen. Kreeg ook direct complimenten over mijn keuze van mijn ex-man, dus dat was leuk. De bril die ik heb gekozen is de ‘Ray-Ban transparant brown’ van 87,99 euro. Staat best sjiek!

Outfits shoppen

In mijn weekoverzicht gaf ik het al toe: veel van mijn kleding is aardig aan het slijten en dat is helaas goed zichtbaar. Dat vraagt dus om nieuwe outfits en afgelopen zaterdag vond ik dat ik zo keihard had gewerkt, dat ik het verdiende. In eerste instantie wilde ik bij de outletsale iets leuks uitzoeken, maar terwijl ik daar rondsnuffelde dacht ik al… Nee! Gewoon even investeren in 2 leuke outfits die lekker zitten, waarmee ik voor de dag kan komen. De medewerkster van Pull of Polo vond een mooie donkerblauwe legging bij het donkergroene sweatjurkje met blauwe bloemen van Tramontana dat ik had uitgezocht. Dit merk kende ik nog helemaal niet, maar het is helemaal leuk en het zit fijn. Toen zocht ze voor mij nog enkele andere outfits bij elkaar, waarvan ik er eentje heb uitgekozen. Een rokje en shawl van Street One en een basic spijkerjasje van Yaya. Een zwarte legging en witte longsleeve had ik nog. Mijn nieuwe laarsjes die ik kreeg toegestuurd van s.Oliver maken de outfits verder af. En dan natuurlijk de Zinzi oorbellen van Brandfield.
Hoe vinden jullie mijn shopsels? Vind jij het ook zo lastig om jezelf eens ECHT te verwennen met een nieuwe outfit van top tot teen?
disclaimer
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Mijntje zegt:

  Hoi Marguerita,
  Deze post sprak me meteen aan. Want dat komt me heel erg bekend voor. Als ik dan wat budget over heb dan gaat dat al snel op aan het hoognodige voor ons gezin of in ons huis. Inmiddels begint het ook bij mij weer nodig te zijn om toch echt te gaan shoppen voor mezelf. Hihi.. erg heh.. ahja ik denk dat een hoop moeders dat wel hebben hoor. Ik weet van mijn moeder en mijn zusje (ook moeder) dat zij hetzelfde hebben. En k moest al helemaal lachen toen je schreef dat je eerst doorwandelde naar de outlet…. ennnn heel goed toen toch weer niet. Zou ik ook kunnen hebben gedaan. Wij mogen er ook zijn inderdaad dus ik ga denk ik vandaag of morgen nog maar eens even wat shopwerk verrichten voor mezelf. ^_^ Thanx voor het delen! En ik wens jou en je meisjes een hele fijne Paasdagen ondanks dat het nu best pittig voor je is(sterkte).
  Liefs, Mijntje.

 2. MarjonS zegt:

  De outfit is leuk en staat je goed!!
  Maar herkenbaar, koop voor mezelf ook minder snel iets. Op 1 of andere manier gaan de kinderen altijd voor.

 3. chucky1012 zegt:

  Zoveel moois had je geshopt.
  Ik vondt het ook altijd zo moeilijk om te shoppen voor mezelf.
  Maar nu niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.