Keek op mijn Week: concert, huis, Negenmaandenbeurs en eenhoornwater

Lieve lezers, ik heb het zo razend druk dat mijn eigen blog even op een wat lager pitje staat. Ik probeer uiteraard toch dagelijks een artikel te plaatsen – opdrachten en reviewproducten genoeg – maar er moet momenteel ZOVEEL gebeuren en allemaal tegelijk, dat ik aan schrijven vaak niet toe kom. Gelukkig zie ik aan de kijkcijfers dat jullie niet massaal weglopen, maar voor mezelf is het een dingetje. Verder zit ik in een wervelstorm aan emoties deze week. Kortom: nu even pittig, maar straks hopelijk meer rust en dan komt het allemaal wel weer.

We namen deze week weer een filmpje op met LOL ballen, de Confetti variant dit keer.

Watskeburt deze week? Ik deed mijn stinkende best om wat opdrachten van de bloglijst af te strepen en dat is gelukt. Allemaal leuke artikelen en reviews online die goed werden gelezen, waarvoor dank uiteraard  😉 .

Ik kreeg van s.Oliver toffe schoenen toegestuurd. Stoer zwart met een subtiel zilveren randje. Heel blij mee!

Klassieke muziek

Zondag bezochten we Peter en de Wolf. Een klassiek concert door het Residentie Orkest. We namen een nichtje mee en hebben er met z’n 4tjes van genoten. Het wacht echt prachtig, heerlijk om daarbij te mogen zijn voor mijn werk. Mijn nichtje vond het zo leuk dat ze spontaan vroeg of ze een keer mag komen logeren. En daar moest ik later dan weer stiekem een traantje om wegpinken, fijn dat ik toch haar tante mag blijven ook al ben ik niet meer met haar oom getrouwd. Als ik straks gesetteld ben dan kan het in ieder geval, de meisjes hebben er zin in!

Trrrrrolley

Maandag werkte ik lekker door en kon ik veel ditjes en datjes van mijn lijstje strepen. Er kwam een grote opdracht binnen, dus ik was die avond tot laat aan de slag. Wel hadden we een leuke break, na schooltijd gingen we even bij opa thee drinken om de ultieme Huishoudbeurs musthave te lenen van mijn moeder: een boodschappentrolley… Hij was heel fout, maar oh zo handig! Zonder zo’n ding kun je eigenlijk de beurs niet overleven.

Bloggertour Negenmaandenbeurs 2018

Huis!

Dinsdag stond ik strak van de zenuwen. Al de hele week stond ik op nummer 1 voor een sociale huurwoning waarbij je voorrang kreeg met een urgentie. Dit was het eerste huis waarop ik überhaupt kon reageren sinds ik de urgentie had gekregen dus superspannend. Wel 100 keer heb ik op de site gekeken hoe het ermee stond. Tussendoor moest ik nog naar de mondhygiëniste om mijn gebit te laten reinigen, niet echt ontspannen maar wel even een break en we hadden een gezellig gesprek voor zover dat kon met mijn mond open. Naarmate de avond vorderde kreeg ik steeds meer de bibbers. Om kwart over 10 zag ik uiteindelijk dat hij gesloten was en ik nog op nummer 1 stond! Wat een opluchting. De volgende morgen ging ik direct met de uitgeprinte e-mail langs de woningstichting om hem te accepteren. Dicht in de buurt van mijn ouders en een fijne wijk. Alle spanning komt nu wel los hoor…  😥

Bloggertour Negenmaandenbeurs 2018

Negenmaandenbeurs

Woensdag was beursdag. Ik mocht mee met de bloggertour die Miriam en Linda organiseerden. Ze deden dit voor de 2e keer, maar vorig jaar was ik niet mee. Wát een ervaring was het! Je leest mijn verslag hier. Ben er lang mee bezig geweest om het uit te typen en alle goodiebags te fotograferen, het was zoveel. Op de beurs liep ik nog 2 van mijn tantes tegen het lijf, die me natuurlijk feliciteerden met mijn huisje. Overigens kreeg ik van alle bloggers spontaan applaus toen ik in een facebooklivevideo vertelde dat ik net getekend had die ochtend. Fijn om zoveel lieve mensen om je heen te hebben na al die spanning de afgelopen week. Na afloop gingen we met een groepje nog gezellig uit eten ook. Even vieren!

Post voor mijn dochter: een lege envelop in een plastic zakje met een excuusbrief van TNT…

Knallen met die hap

Donderdag was ik gesloopt, maar er kwam wederom een grote opdracht binnen. Tijdens de zwemles kon ik even niets doen, behalve gezellig kletsen. Maar daarna werd het nog spannender: samen met mijn moeder ging ik mijn nieuwe woning bezichtigen. De oude bewoners zaten midden in hun verhuizing, dus het was chaos daarbinnen maar wel fijn om een indruk te hebben van de ruimte. Zo kun je toch iets makkelijker plannen maken. Ik werd ook nog gefeliciteerd door een van mijn toekomstige nieuwe buren die ik al ken dus dat wordt straks gezellig! Het werk stapelde zich flink op dus die avond heb ik doorgebikkeld tot ik rond 11 uur bijna van mijn stoel afviel van uitputting. Toen ben ik maar gaan slapen.

De tandarts controleerde de gebitjes en ontdekte bij de jongste haar eerste wiebeltand!

Vakantie!

Vrijdag gingen we eerst voor controle naar de tandarts. Daarna streepte ik wederom veel van de to-do-lijst, maar het bleef retedruk. Als je voor zo’n 30 bloggers tegelijk nieuwe opdrachten moet uitzetten, previews moet aanleveren, akkoorden doorgeven etc dan word je door de mailbox geleefd. Ondertussen waren er natuurlijk ook reeds lopende opdrachten en offerte aanvragen. Het is superleuk om voor zoveel mensen iets te kunnen betekenen, maar het is ook best zwaar gezien alle andere dingen die er deze week gebeurden. Gelukkig startte deze middag voor de meisjes de voorjaarsvakantie. Yay!

Shoppen voor mijzelf

Zaterdag mocht ik uitslapen. Ik was compleet uitgeput, dus het was heerlijk dat papa de meisjes klaarmaakte voor scouting. Rustig even wakker worden onder de douche, het huishouden op orde krijgen en daarna met koffie erbij aan het werk. In mijn hoofd had ik mijn stappenplan voor deze dag al gemaakt en ik schrijf alles op, want de kleinste stapjes zijn ook belangrijk in het managen van grote projecten. Wederom keihard gewerkt, maar vandaag gunde ik mezelf een mooi stukje me-time: lekker shoppen! Mijn kleding vertoont flinke slijtage plekken dus ik had mezelf beloofd dat ik 2 nieuwe outfits mocht uitzoeken. Hiervoor ging ik eerst naar de outlet-verkoop van Pull of Polo, maar eigenlijk hadden ze er niet echt iets bijzonders meer op deze laatste outlet-dag. Daarom besloot ik naar de gewone winkel te gaan. Lekker neuzen tussen de nieuwe collecties en me laten adviseren door de verkoopster. Dat werkte super. Een setje vond ik zelf en uit de 2 setjes die de verkoopster voor me vond heb ik er eentje gekozen. Alles is uitgebreid gepast uiteraard, jullie kunnen trots op me zijn. Ik vond het heel lastig om nu zoveel geld voor mezelf uit te geven, maar ik moet vaak goed voor de dag kunnen komen en met de staat waarin sommige van mijn kledingstukken zich bevinden ging dat echt niet meer. Bovendien had ik zo keihard gewerkt deze week, dat ik het echt verdiend heb. Al heel lang niet echt meer iets voor mezelf gekocht. Zal eens kijken of ik er met de nieuwe schoenen van s.Oliver erbij leuke outfitposts mee kan maken.

Perspakketjes

Met alle goodies waar ik mee thuis kwam van de Negenmaandenbeurs, zou je bijna vergeten dat er nog meer leuke dingen werden gebracht door de post. De laarsjes van s.Oliver waren niet het enige workrelated cadeautje.

Eenhoornwater van Spa

Mijn meisjes mochten een etiketje uitzoeken voor op de flesjes Spa Blauw die we kregen toegestuurd. Uiteraard gingen ze voor eenhoornwater. We kregen dit pakketje vanwege de Spa Reine Kids naametiketjes actie. Om het drinken van water als gezond tussendoortje te stimuleren, geeft Spa gratis deze leuke etiketjes weg. Koop een actieverpakking met 6 flesjes Spa Reine Kids, kijk op de achterkant voor de bestelcode en bestel jouw etiketjes gratis op de website van Spa Kids. Helemaal leuk en deze actie duurt tot en met 31 mei 2018. Ze hebben allerlei varianten stickers waaruit je kunt kiezen en ik kan je vertellen dat het werkt: de meisjes drinken nu al 3 dagen lang dagelijks hun flesje eenhoornwater leeg. Erg fijn, want water is zo gezond en goed voor je lijf!

Nog geen foto’s gemaakt van alle andere dingen die binnenkwamen, maar er staan weer leuke reviews op het programma. Zo kreeg ik een fijne body mist van de Beauty Kitchen, spullen voor een shoplog met items van Brandfield, kleding die mijn dochters zelf hebben uitgezocht uit de nieuwe collecties van Little Label en Tapete, een Kidizoom waarmee we ook een winactie gaan doen én een flinke stapel dekbedovertrekken voor een shoplog van de Dekbed Discounter. De meisjes zijn al druk met het testen van de Kidizoom en in de vakantie hebben ze daar natuurlijk volop de tijd voor. Ik probeer het wat rustiger aan te doen de komende tijd. De meeste uitjes voor de voorjaarsvakantie heb ik dan ook afgeketst, maar jullie zien het: genoeg leuke nieuwtjes om met jullie te delen.

Ben jij naar de Huishoudbeurs of Negenmaandenbeurs geweest? Heb je leuke plannen voor in de vakantie? Gun jij jezelf weleens een shopmoment voor jou alleen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marian van Trigt zegt:

  Gefeliciteerd met je woning. Dat geeft rust voor jezelf. En ook de kinderen. Sterkte met de drukte

 2. Lodi zegt:

  Gefeliciteerd met je woning. Wat zal dit een rust geven! En wat een drukke week! Super leuk die blogtour!

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe huis! Hopelijk mogen jullie er heel fijn wonen. Een goede /leuke fles helpt inderdaad met water drinken. Ps. Probeer niet teveel hooi op je vork te nemen. Soms moet je ook gewoon even voor jezelf kiezen (al is dat soms heel moeilijk). Heerlijke zondag gewenst!

 4. MarjonS zegt:

  Wat fijn dat jullie een huis hebben, gefeliciteerd!
  En goed dat je jezelf verwend hebt met nieuwe kleren. De schoenen zijn al erg leuk.

  Ik ben voor de laatste keer 3 jaar geleden naar de huishoudbeurs en negen maanden beurs geweest.
  Verder is onze vakantie (startte ma 12 t/m vrij 16 feb) alweer voorbij.

 5. Kelly Aarts zegt:

  Wat een drukke week weer! Veel leuke dingen ook gedaan. Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

 6. Ellen zegt:

  Heel goed dat je ook even me time hebt genomen!! De wereld vergaat niet als je even aan jezelf liefde geeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.