OOTD: vleugje glamour met mijn oudroze, leren Rehab sneakers

Sneakers voor mijzelf stonden al een tijdje op mijn wishlist. Lekkere loopschoenen, maar dan wel een beetje hip en fashionable. Alleen waar vind je nu kwaliteits sneakers zonder in de standaard sportmerken te vervallen? Het antwoord kwam van schoenenmerk Rehab, die vooral bekend zijn van hun herencollectie met nette leren schoenen. Ook voor dames blijken ze genoeg moois te hebben!

rehab sneakersWij maakten eerder kennis met de schoenen van het Nederlandse merk Rehab door een review die mijn man mocht doen. Nette lederen herenschoenen met in het voetbed een stoere afbeelding van een leeuw. Je leest de review hier en ik kan je vertellen dat mijn man nog altijd heel graag op zijn Rehabs loopt en zeer positief is over het merk en de kwaliteit ervan.

Goodiebox

Onlangs kreeg ik weer een persbericht van dit merk toegestuurd en daaronder stond dat je een goodiebox kon aanvragen als je dat leuk vond. Aangezien ik gek ben op verrassingen, deed ik dat natuurlijk! Niet veel later kreeg ik de box in huis: er zat informatie in over de wintercollectie voor mannen en vrouwen, een stijlvol armbandje in een luxe doosje én een voucher om een paar schoenen te bestellen. Hoe leuk! Na het enthousiasme van mijn man over Rehab, besloot ik dit keer iets voor mijzelf uit te zoeken en invulling te geven aan mijn sneaker behoefte  🙂 . Sneakers zijn de nieuwe ‘zwarte schoenen’ aldus de website van Rehab, dus met die keus zit ik helemaal goed!

Lees ook: Xsensible Stretchwalker sneakers, mijn ervaring

Ik liep ze in op Blogger by Nature.

Met dank aan Esmée voor de foto’s.

Pasteltinten in de sneakercollectie

Sneakers kun je eigenlijk overal wel  mee matchen. Zeker de Rehab sneakers hebben een vleugje glamour. Zo koos ik de stoere Hunter W Tumble in de kleur Old Pink. Deze sneakers zijn glanzend – een beetje metallic – afgewerkt, gemaakt van sterk, getrommeld leer met een reptielenstructuur. Hij heeft een duurzame, lichtgewicht zool en echt leren naden. Ze kosten 149,95 euro in de webshop van Rehab Footwear.

Lees ook: Een nieuwe winterjas

rehab shoes

Hoe zitten mijn Rehabs?

Eerlijk is eerlijk, het aantrekken gaat niet zo soepel. Ik zou eigenlijk een schoenlepel moeten aanschaffen om de achterkant bij de hiel te begeleiden. Het gaat wel iets makkelijker hoe vaker ik ze draag, maar ik trek ze niet even snel aan. Als ik deze sneakers eenmaal aanheb, zitten ze als gegoten. Lekker zacht voetbed, heel comfortabel en je merkt aan alles dat de schoenen van echt leer zijn. Zo heb ik geen last van stinkende zweetvoeten! Heel erg fijn! Ze lopen heerlijk en ze zijn gewoon heel erg leuk qua uitstraling. Ik ben er blij mee: eindelijk heb ik modieuze sneakers en kan ik lekker wandelen. Dat heb ik vandaag dan ook gedaan met mijn jongste dochter. We maakten een boswandeling in de Ardennen en moesten een flink steile berg op, dat liep allemaal prima. Al kon zij met haar Bergsteins lekker door de blubber en stapte ik daar met mijn mooie Rehabs liever overheen  😆 .

Lees ook: Studiedag! Lang weekend naar Parc La Clusure in de Ardennen 🙂

Rehab bestaat pas sinds 2008, dus grote kans dat jij dit merk nog niet kent. Zoek je leuke kwaliteitsschoenen voor jezelf of voor je man dan is het merk echt een aanrader. Ik weet zeker dat ik nog veel plezier van mijn sneakers ga hebben in ieder geval.

Lees ook: Outfit of the Day: twinnen met mijn moeder in NED Fashion

Oud-roze sneakers met metallic glans, zou jij ze ook kiezen? Of ga je voor antraciet?Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Hey wat leuk! Staan je echt goed Mar. Ik wist niet dat ze damesschoenen hadden. Ik ken Rehab ook alleen van de mannen. Ik ga snel eens kijken naar hun damesassortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.