Zo gaaf: Bergstein winterlaarsjes

Color your moments, is de slogan van het populaire laarsjesmerk Bergstein. Ze zijn dan ook in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Op internet en de in de bladen heb ik dit merk bij tal van modeproducties voorbij zien komen en ik werd er altijd hebberig van. Ik was dan ook heel blij dat we nu zelf Bergstein-laarsjes mochten uitzoeken voor een review! Mijn kleuter zocht haar favoriete kleur uit: fuchsia roze!

bergstein winter laarsjes

We kregen de speciale wintervariant van deze natuurrubberen laarzen toegestuurd. Net even wat comfortabeler nu het kouder en natter wordt. De binnenkant heeft een iets wollige voering en aan de bovenkant zit een fijne extra gevoerde rand, die je met een trekkoord aan kunt snoeren om de kou te weren. Mooi en praktisch! Als de koordjes toch iets te lang zijn, oefen je even met veters strikken 😉

bergstein winter laarsjes
Lekker soepel met het spelen.

Speelbestendig

We hebben de laarsjes uitvoerig getest op speelbestendigheid. Op de camping bleken ze ideaal ’s ochtends vroeg met het natte gras op ons veldje. In tegenstelling tot de goedkope laarzen die kleine zus draagt, zijn de Bergsteins soepel genoeg om vrij te bewegen in de speeltuin en te klauteren op een klimrek. De adviesprijs is 37,95 euro, maar ik heb diverse aanbiedingen voorbij zien komen waar ze iets goedkoper zijn.

bergstein winter laarsjes
De laarsjes in Fuchsia van Bergstein passen perfect bij jurk Fanella van Lelykids!

bergstein winter laarsjes

Wij gaan hier deze winter in ieder geval veel plezier van hebben. Wat zeg ik, ze worden al sinds augustus zeer regelmatig gedragen!

Zijn ze niet superleuk?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.