Een nieuwe winterjas

Ik heb een nieuwe winterjas! Niet het eerste waar je aan denkt in de zomer, maar toch prettig om alvast in huis te hebben. Vorig jaar zocht ik ook een nieuwe uit, alleen die was niet helemaal waterdicht. Nu mocht ik bij Style Italy een dames winterjas shoppen.

Waterafstotende stof was dus een belangrijk criterium. En de kleur: niet rood, omdat ik al een rode winterjas heb. In deze webshop vond ik heel veel jassen naar Italiaans design die ik mooi vond. Uiteindelijk maakte ik een selectie van drie stuks. Deze zette ik in de familie app. Zit niet meer in dames appgroepjes en je familie is altijd eerlijk. De meningen waren verdeeld doch enthousiast over mijn selectie. De meerderheid adviseerde me om voor de zwarte winterjas te gaan.

zwarte winterjas

Die is het dus ook geworden en werd al heel snel bezorgd: een stijlvolle zwarte winterjas van Milan Ferronetti. Ik schrok bij ontvangst even van de Italiaanse maat aan de binnenkant. Die maten blijken heel anders te vallen dan in Nederland. Gelukkig stond op het kaartje dat aan de jas hing gewoon de maat M die ik had besteld. Snel gepast natuurlijk en YES! Zit helemaal goed.

De jas is iets getailleerd en heeft twee met ritsen afsluitbare zakken. Kan ik veilig mijn autosleutels instoppen dus. Bovendien is deze fijne dames winterjas voorzien van een binnenzak. Ik koos de variant zonder kraag, maar deze jas was ook met grote of kleine bontkraag te bestellen. En flink afgeprijsd!

Bij Style Italy kun je overigens ook terecht voor een heren winterjas. Je kunt eenvoudig het gewenste model selecteren (bomber, parka, gewatteerd, lang of kort…) en ik vond er veel jassen die mijn smaak wel zijn.

Hoe lang gaat jouw winterjas al mee?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.