Een nieuwe winterjas

Ik heb een nieuwe winterjas! Niet het eerste waar je aan denkt in de zomer, maar toch prettig om alvast in huis te hebben. Vorig jaar zocht ik ook een nieuwe uit, alleen die was niet helemaal waterdicht. Nu mocht ik bij Style Italy een dames winterjas shoppen.

Waterafstotende stof was dus een belangrijk criterium. En de kleur: niet rood, omdat ik al een rode winterjas heb. In deze webshop vond ik heel veel jassen naar Italiaans design die ik mooi vond. Uiteindelijk maakte ik een selectie van drie stuks. Deze zette ik in de familie app. Zit niet meer in dames appgroepjes en je familie is altijd eerlijk. De meningen waren verdeeld doch enthousiast over mijn selectie. De meerderheid adviseerde me om voor de zwarte winterjas te gaan.

zwarte winterjas

Die is het dus ook geworden en werd al heel snel bezorgd: een stijlvolle zwarte winterjas van Milan Ferronetti. Ik schrok bij ontvangst even van de Italiaanse maat aan de binnenkant. Die maten blijken heel anders te vallen dan in Nederland. Gelukkig stond op het kaartje dat aan de jas hing gewoon de maat M die ik had besteld. Snel gepast natuurlijk en YES! Zit helemaal goed.

De jas is iets getailleerd en heeft twee met ritsen afsluitbare zakken. Kan ik veilig mijn autosleutels instoppen dus. Bovendien is deze fijne dames winterjas voorzien van een binnenzak. Ik koos de variant zonder kraag, maar deze jas was ook met grote of kleine bontkraag te bestellen. En flink afgeprijsd!

Bij Style Italy kun je overigens ook terecht voor een heren winterjas. Je kunt eenvoudig het gewenste model selecteren (bomber, parka, gewatteerd, lang of kort…) en ik vond er veel jassen die mijn smaak wel zijn.

Hoe lang gaat jouw winterjas al mee?

disclaimer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.