B.Nosy kids outfit PLOG

Vandaag een plog met foto’s die ik maakte van mijn dochters in outfits van het leuke merk B.Nosy. Deze kleding hadden we geleend om eens te kijken hoe het staat en valt. Ik vind de huidige collectie ontzettend leuk en veelzijdig!

Aangezien ik ziek ben, deel ik daarom met jullie de foto’s van deze leuke kleertjes en schrijf ik er geen lang verhaal bij. Gewoon lekker plaatjes kijken voor jullie dus! Een picture log oftewel plog noemen ze dat.

Het gele joggingpak is uit mijn persoonlijke comfortzone vanwege de opvallende kleur, maar hij is wel heel erg gaaf. Denk alleen dat ie mooier staat bij een meisje met rood of donker haar. Het roze jurkje met tule rokje er aan vast is één van mijn favorieten uit deze zomercollectie van B.Nosy <3

Lees ook deze blog over B.Nosy spring / summer 2017. In deze vlog zie je ook een B.Nosy outfit bij mijn oudste dochter.

Je shopt het merk bijvoorbeeld hier:

 

Wat vinden jullie van deze kleding?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Sanne zegt:

  Ik vroeg me af of je het roze jurkje de dandelion jurk nog hebt en verkoopt?

  1. Marguerita zegt:

   Ha Sanne, we hadden deze kleren alleen te leen voor de fotoshoot dus heb het jurkje niet zelf.

 2. Oh, dat rokje vind ik leuk!

 3. Brenda zegt:

  Beterschap!!
  Geel is ook niet mijn ding en joggingpak in t algemeen ook niet zo.. de jurk vind ik wel erg leuk, staat haar goed!

 4. Beterschap, hier zijn we ook niet helemaal lekker te pas. Leuke outfits!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.