OOTD: De (kleur)keuze blijft reuze bij Quapi

Je hebt wel eens van die kledingmerken waar je wel van kunt blijven kopen. Voor ons is dat Quapi Kidswear. Toen mijn oudste twee (inmiddels 10 en 12jaar) klein waren had ik al veel van altijd kleurrijke collecties in huis, zoals de neon collectie  die mee ging op vakantie in Italië.  Eigenlijk elk seizoen blijft er iets terugkeren in de kasten van mijn kinderen. De oudste is er helaas al uitgegroeid maar daarvoor is de jongste in de plaats gekomen.

Door: Lisanne 

Lucas van 4 jaar en Feline van 10 jaar mogen ook wel eens wat van Quapi testen en showen via hun instagram. Een paar weken terug ontvingen we voor beide twee leuke setjes van drop 1 van de wintercollectie.  Het was natuurlijk nog rete warm om met lange mouwen op de foto te gaan maar met wat omkoperij is het toch gelukt.

Jongenscollectie drop 1 Quapi

Voor Lucas kregen we deze leuke setjes:

Ik zie dubbel, jullie ook?

Lees ook: OOTD: warme winterjurken van Quapi

Geweldig toch dat alles zo met elkaar te matchen is? Die groentinten zijn kenmerkend voor de jongenscollectie drop 1. De korte broek is overigens van de zomercollectie maar die maakte het rijtje wel zo mooi af. Het lichtgroene T-shirtje (RAAF) heeft een leuke print en is eigenlijk overal wel mee te combineren, nu al perfect te dragen door de aanhoudende warmte (ik klaag niet!).

De longsleeve (RAF) is  fijn voor als het wat frisser wordt, de neon details zijn leuk. De boord valt wel wat ruim, stiekem hoop ik dat hij nog wat krimpt in de was omdat ik het niet zo leuk vindt om naar zijn hemdrandjes te kijken. De trui (RAMIN) op rechts is wel echt Lucas zijn favoriet. Hij is nog wat groot maar als het zo winter is en we allemaal geen verwarming meer kunnen betalen, zit hij er toch warmpjes bij.

Lees ook: OOTD: Quapi feestjurk voor kerst of oud & nieuw

De zandkleurige broek (Rob) moet ik zeker niet vergeten te noemen. Lucas is hier echt weg van vanwege de zak aan de zijkant. Als 4 jarige vind je namelijk overal schatten! Snoeppapiertjes, lege lollystokjes, steentjes, als mama écht geluk heeft ook klei of putty, in deze ‘geheime’ zak, kun je alles meeslepen. Een soort ‘manbag’ voor mijn kleuter. Lucas is 108 cm lang en draagt van alles in 110-116. Het T-shirt valt niet al te groot, de andere items op maat en zijn voor hem dus nog nét iets te ruim.

Meisjescollectie drop 1 Quapi

Ook dochterlief werd verwend met twee leuke setjes. Een donkerblauwe longsleeve (Rebelle) met ‘Looking Good’ als opdruk en een ruffle detail halverwege de mouw die ze kan matchen met het kleurrijke rokje Rifka. Nu al te dragen met blote benen, later met legging, maillot of zelf met matching kniekousen.  Zoals jullie zien passen de jongens en meiden collectie niet persé bij elkaar qua kleur maar het vloekt zeker niet.

Rokje Riona en longsleeve Regina matchen weer perfect samen in een echt herfstbruine tint. Feline vindt het wel altijd wat lastig of een shirt dan in of over het rokje moet, samen kwamen we tot de conclusie dat hier in het rokje  wel beter staat. Ze draagt een 146-152 bij een lengte van 148cm. Het rokje vast prima op maat, de longsleeve nog ruim waardoor hij nog wel snel ‘stofvouwen’ heeft als ze hem in het rokje draagt. Persoonlijk vind ik de donkerblauwe wat mooier vallen. Feline heeft wat beginnende borstvorming en dat accentueert dit shirtje net wat meer.

Lees ook: OOTD: twinnen met Quapi!

Retro Quapi look, is t niet schattig?

Zoals jullie lezen is er iemand bij Quapi (onderdeel van Style labels waar ook Levv onder valt) hoofd kledingnamen. Alle items uit een drop krijgen namen beginnend met dezelfde letter, in dit geval de R.

Lees ook: Floriade EXPO 2022 goedgekeurd familie-uitje

Drop 2 van de wintercollectie is inmiddels ook al uit, ik was gewoon niet snel genoeg met typen om die voor te zijn, en er komt ook nog een deel 3 & 4! Voor ieder wat wils zou ik zo zeggen, ik keek alweer jaloers naar de bruintinten voor de jongens van de tweede drop. Daar word ik gewoon hebberig van. Tegelijk keek ik met weemoed naar bovenstaande plaatjes, die van die vakantie in Italië een jaar of 7 geleden, te cute om niet te delen toch! 

Je shopt Quapi onder meer bij Kleertjes.com, Happybee en Kixx Online.

Lees ook: The Good Drol

Heb jij al geshopt voor de winter?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.