OOTD: warme winterjurken van Quapi

Het ene moment sneeuwt het, de andere dag zijn de temperaturen weer ver boven 0. Geen pijl op te trekken. Hoe dan ook, in de winter kleed ik mijn dochters graag warm aan omdat dit lekker behaaglijk is en om kou vatten te voorkomen. In deze outfit of the day showen ze allebei jurkje Ghaliya van Quapi in een warme winterse zussenlook: de oudste in geel, de jongste in roze.

Deze heerlijke verrassing kreeg ik mee tijdens de presentatie van de voorjaarscollectie van dit leuke Nederlandse kindermodemerk. De meisjes zijn er net als mama heel erg blij mee. Comfortabele jurkjes, bijna hetzelfde als je zus en een glittertje in de bies. De mouwen zijn extra lang, zodat je de rand mooi kunt omslaan. Zo kunnen ze deze jurkjes nog een extra winter doordragen, omdat de mouwen niet snel te kort zullen worden. Het cijfer 82 is gemaakt van pailletjes die stevig aan het jurkje vast zitten. Quapi kan wel tegen een stootje.

De speelbaarheid van dit merk hebben we tenslotte al vaker getest. Jurk Ghaliya uit de huidige wintercollectie is bij Happybee momenteel afgeprijsd naar 33,71 euro en bij Olliewood heb ik ze zelfs gezien voor 26,97 euro. De matchende leggings met glitter tailleband die we erbij kregen is legging Genine 2 die bij Olliewood nu 11,97 euro kost. Sla je slag in de uitverkoop dus!

Kijk voor meer informatie op de website van Quapi of lees mijn andere reviews:

Comments

  1. Hennie says:

    Wat een ontzettend lieve jurkjes zijn dat. Vrolijk en stoer!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.