The Good Drol

We kregen de gelegenheid wc-rollen te testen, The Good Rolls wel te verstaan. Kort gezegd zijn dit duurzame wc-rollen met een boodschap, een ‘grote boodschap’ wel te verstaan, get it ;).

Gastblog door Lisanne van Uunen

good roll wcpapier ervaring

Het papier is namelijk 100% boomvriendelijk en 50% van de winst die gemaakt wordt, wordt geïnvesteerd in toiletten in Afrika. Dat geeft billen vegen toch gelijk een andere dimensie.

De rollen zijn per stuk verpakt en er bestaan verschillende varianten. Wij ontvingen de Pim en Pom variant voor onze peuter Lucas.

Wat kleine (dr)lollige facts over Lucas:

  • 3 jaar oud
  • Broertje van Feline (10) en Quinten (11)
  • Potjespoeper
  • Overdag zindelijk
  • ’s Nachts een luier

Pim en Pom kent Lucas van tv dus de interesse was snel gewekt. Omdat hij een potjespoeper/plasser is wilden we met deze leuke rollen kijken of we hem kunnen stimuleren wat vaker direct op de wc te gaan zitten.

good roll wcpapier ervaring
Maar voordat de eerste rol kon worden uitgepakt moest de QR-code op de wikkel gescand worden want daar zou meer Pim en Pom te vinden zijn. Samen met zijn zus probeerden ze de code te bliepen, maar daar hadden ze toch wel wat hulp bij nodig. Dit omdat hij de code niet goed scande en ze op pagina’s terecht kwamen die niets met ‘The Good Roll’ te maken hadden én waar ze gevraagd werden om dingen te downloaden. Na meerdere pogingen lukte het dan toch en kregen ze verhaaltjes van Pim en Pom te lezen. Als ik (the mamanager) een tip mag geven, link die QR naar een filmpje. En kind dat zindelijk probeert te worden kan niet lezen en is in deze moderne tijd verwend aan visualisatie, een pagina met tekst waar mama een verhaaltje van kan voorlezen grijpt dan niet echt de aandacht.

good roll wcpapier ervaring
Toen kon de rol eindelijk uitgepakt worden en eerlijk is eerlijk, een wc-rol heeft nog niet eerder zo als een cadeautje gevoeld, zelfs niet in deze crisistijd, als zo’n leuk verpakte Good Roll. Lucas heeft hem zelf in de wc gehangen maar zijn aandacht verslapte na het verwijderen van de leuke wikkel weer snel. Voor hem was het na het uitpakken weer een rol als alle andere. Gelukkig is hij pas 3 en komt die drol op de wc vanzelf wel een keer ?

good roll wcpapier ervaring
Het papier zelf is trouwens dikke prima, het oogt als schuurpapier maar is dat zeker niet. Het doet niet onder voor ons reguliere 4 laagse rolletje en geeft daarbij nog eens een ‘goed bezig’ gevoel ook. Gewoon te koop bij Jumbo of Bol.com, voor als je ook eens met een goed gevoel de poezelige billetjes wilt afvegen.

Volg je ons op instagram?

www.instagram.com/lucasvanuunen

www.instagram.com/felinevanuunen

Lees ook:

Hoe gaat het bij jou thuis met de zindelijkheid?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.