OOTD: kleurrijk Lava Lava

Kleurrijk, zwierig en Boho-chic, zo kun je het nieuwe meisjesmerk Lava Lava wel noemen. De kleding heeft een uitgesproken stijl en de meeste items zijn door hun felle kleuren zeer opvallend. Ik kreeg er meteen een vakantiegevoel van toen ik door de webshop neusde. Het merk richt zich op meisjes van 4 tot 16, dus mijn dochters vallen precies in doelgroep! Geniet je mee van deze leuke outfit of the day?

lava lava lace print ootd
Dat logo ook! <3

Lava Lava komt uit de koker van Zazi Brands, dat wij al kennen van het stoere Lovestation22, jongensmerk Legends22 en het lieve LoFff. Aangezien ik met zowel Lovestation22 als LoFff al goede ervaringen heb, vond ik het heel erg leuk dat ik een setje mocht uitkiezen van dit nieuwe merk. Het ligt pas sinds februari 2017 in de winkels! De stof is vergelijkbaar met de andere merken en dus goede kwaliteit. Deze kleding blijft mooi in de was, wordt niet pillig en de prints vervagen niet. Ook niet als de kleding over gaat naar kleine zus.

Het merkgevoel van Lava Lava zit hem in deze quote, zeggen ze: “Voor sommige gek, voor sommige vaag.
De een vindt d’r wack, en de andere raar.
Voor mij is ze anders en niet als de rest.
Een beetje geschift maar ik vindt het best.” – Hallo, B-Brave

Hoi stoere chicks, doei grijze muis

Wat ze eigenlijk willen zeggen met Lava Lava is dat het voor stoere meisjes is die graag opvallen. De kleding springt er dan ook echt uit! Wapperende rokken en vrolijk gekleurde stoffen passen ook helemaal bij de zomer, het trok in ieder geval mijn aandacht op de Kleine Fabriek. Elk meisje zal zich stoer voelen in kleding van dit merk denk ik. Mijn 6-jarige reageerde verrukt toen ze haar nieuwe kleren zag! Een mooi lange maxi-rok, vrolijke franjes aan het hesje en een leuke print met mintgroen en wit.

Ze mocht de kleding voor het eerst aan toen we naar het foodtruckfestival gingen. Dat leek me een gave fotolocatie. Voordat we er waren, zag ik echter een nog veel mooiere fotospot in Ibiza-sferen: bij een prachtige hoge bloembak vol roze en witte bloemen. Daar zijn we dus even gestopt voor de foto’s. Met haar Boho-look paste mijn meisje ook perfect in de ambiance van de foodtrucks hoor: tafels van pallets geschilderd in felle kleurtjes, vlaggenlijnen van gekleurde lapjes stof, de opvallende gepimpte foodtrucks, kleurrijke stoelen en banken… Helemaal leuk!

OOTD: eenhoorns van Maxomorra(Opent in een nieuwe browsertab)

Over de Lava Lava outfit

Door de lange kokerrok krijgt mijn 6-jarige een wat meer volwassen uitstraling, vind ik. Ze ziet er wat ouder en wijzer uit. Dat is extra leuk als ze bijvoorbeeld zou twinnen met een ouder nichtje. Kan dus ook prima als je dochters hebt die veel in leeftijd schelen, omdat Lava Lava beschikbaar is vanaf maat 104 tot en met maat 176. Qua prijsklasse valt het merk in dezelfde middenklasse range als Lovestation22. De Witte Top Elise C kost 14,95 euro, Maxi Skirt Paris Lace Print heeft een adviesprijs van 39,95 euro en het Gilet Paris Lace Print maakt de outfit af voor 29,95 euro. Als het straks wat kouder wordt, vervangen we de witte top door een longsleeve zodat ze het nog een  paar maanden door kan dragen. Dat kan ook in de winter prima want – dat zie je op de foto’s niet – mijn dochter wilde hier een lange legging onder dragen. Daarmee is de winter/herfstproof test wat mij betreft geslaagd. Maar nu eerst zomer!

B.Nosy kids outfit PLOG(Opent in een nieuwe browsertab)

Lekker flaneren in haar Lava Lava outfit! Leuk gecombineerd met haar Menorkina’s, al zeg ik het zelf.

(Enneh, tip, ik vond het merk hier in de sale!)

Hoe vinden jullie deze outfit of the day? Houden jullie van deze Boho look?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. marjonS zegt:

    Ik vind het stoere meiden set! Staat haar ook erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.