OOTD: eenhoorns van Maxomorra

Een tijdje terug was ik uitgenodigd om de nieuwste prints te bekijken van het bekende Scandinavische kledingmerk Maxomorra. Echt een merk voor de liefhebber vanwege de uitgesproken printjes! Duurzaamheid, organisch katoen, goede werkomstandigheden en vooral plezier voor de doelgroep – jonge kinderen – is waar dit merk voor staat. Vier keer per jaar komen ze met een nieuwe collectie die op alle ontwerpen worden gedrukt. Dus ook Monstertrucks op jurkjes, zoals ik je hier liet zien.

Maxomorra eenhoornZelf heb ik vanwege de fijne zachte stofjes en opvallende prints ook al diverse keren leggings van dit merk aangeschaft. En eerder al mocht ik dit fleurige setje reviewen. De prints zijn altijd opvallend en daardoor duidelijk herkenbaar als Maxomorra. Hier op dorp zie je er niet heel veel kinderen mee lopen en juist daarom vind ik het een leuk merk. Het helpt natuurlijk ook mee dat de prints op de kleding de kinderen aanspreken, waardoor ze het graag dragen.

Eenhoorns!

Afijn op dit event waar ik alle prints die de komende seizoenen gaan verschijnen in het echt mocht bekijken, sprongen er een paar dingen echt uit voor mij. Zo wist ik direct dat mijn dochters de eenhoorn print te gek zouden vinden. De komende periode kun je nog meer eenhoorn items op mijn blog terugvinden, deze sprookjesdieren zijn een enorme mode- én speelgoedtrend momenteel. Of misschien een hype, dat is wat tijdelijker. Maar leuk is het wat mij betreft in ieder geval wel  :mrgreen: . Ik mocht uit de catalogus mijn favoriete prints en favoriete items doorgeven. Het zou een verrassing zijn wat we uiteindelijk mochten reviewen.

Het werd een eenhoorn hemd en een eenhoorn klokrok. Echt zo eentje om in te draaien en te zwieren! Voor het mooie moet ik nog even op zoek naar een donkerblauw vestje om hem mee te combineren nu het wat kouder wordt. Het roze vestje van Retour dat al bij ons in de kast lag, kan ook prima.

De meisjes vinden het prachtig in ieder geval en daar gaat het om, dat ze de kleding graag dragen. De rok sluit goed aan op de taille – niet te strak en niet te wijd. Vooral het zwieren is helemaal leuk. Het is nu nog niet intensief gedragen en gewassen, maar omdat Maxomorra produceert volgens het GOTS certificaat (geen giftige stoffen in de kleuring) wordt de kleding van dit merk na intensief dragen en wassen wel een beetje vaal. Het blijft daarbij wel net zo soepel en draagbaar als eerst.

Maxomorra shoppen?

Ben jij ook gek op de aparte uitstraling van Maxomorra? Elke winkel heeft vanwege de enorme variatie mogelijkheden weer een ander assortiment. Je kunt dit kinderkledingmerk online onder meer hier vinden:

Zijn jouw kinderen ook gek van eenhoorns? En wat vind je van Maxomorra? Leuk of té uitgesproken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Marsha zegt:

    Ziet er erg cute uit! 😀

  2. Ik vind het echt en superleuk jurkje. En het lijkt me ook fijn dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.