Fleurig de zomer door met Maxomorra

Poldermama heeft het erg druk met haar blog, ook al merk je daar als lezer misschien weinig van. Ineens komen de contacten met merken en bureaus op dreef en mogen we spullen uitproberen. Erg leuk! Zo ontving Poldermama een vrolijk harembroekje en een longsleeve ter review van Maxomorra. Het Zweedse kinderkledingmerk Maxomorra staat bekend om de drukke prints in felle kleurtjes, hoewel ze ook rustigere items in de collectie hebben. Kleed jij je kinderen graag fleurig? Dan is dit een merk om te volgen.

DSC_0013

Maxomorra bestaat sinds 2008 en brengt vier keer per jaar een nieuwe collectie uit.  De kleding is gemaakt van organisch katoen en de fabrieksmedewerkers hebben goede werkomstandigheden, dat blijkt uit het GOTS-label. GOTS staat voor Global Organic, Textile Standard. Maxomorra heeft zowel indoor als outdoor kleding, maar ook bijvoorbeeld sokken en babydekentjes. Het merk is erg opvallend en dus herkenbaar. Ik hoorde er drie jaar geleden voor het eerst van, toen het merk op de kraamverlanglijst van een schoonzusje verscheen. In het begin moest ik er even aan wennen, die drukke opvallende patronen op de kleding. Maar ik ben om, zeker bij baby’s staat de kleding heel fleurig en het organische katoen is uitermate comfortabel.

Combinaties maken: druk met effen

Voordat het leuke review-pakket arriveerde, hadden wij dan ook al enkele leggings van dit merk in huis. Een van de weinige merken met ook de driekwart-lengte – erg praktisch met wisselvallig weer. Moet zeggen dat deze er redelijk snel verwassen uitzagen, het harembroekje blijft tot nu toe duidelijk mooier in de was. De longsleeve met uilen vond mijn dochter heel gaaf. Toch blijft hij nog even in de kast. Het is weliswaar maat 110/116 maar valt heel ruim. De mouwen zijn nog flink te lang, meer maat 116 dus. Tot mijn verbazing zit het harembroekje als gegoten, het elastiek is zo gemaakt dat de broek heel comfortabel zit. Van enkele schoonzusjes die fan zijn, begreep ik dat de bovenkleding van Maxomorra allemaal erg ruim valt.

Op de donkere jeans van LoFff, de lichtere van H&M of juist de sweatpants van Little Label?

Zelf vind ik drukke patronen vaak wat lastig te combineren, dus ik heb de kledingkast van mijn kleuter even leeggetrokken om wat setjes uit te proberen. Bij elkaar zijn het Maxomorra shirt en harembroekje erg leuk, maar zoals gezegd is het shirt nog aan de ruime kant. Ik geef voor nu de voorkeur aan het combineren van het drukke Maxomorra-printje met een effen of rustiger item. Bijvoorbeeld een spijkerrok of broek, en het roze Esprit t-shirt doet het ook super op het zomerse harembroekje. Van het broekje gaan we deze zomer veel plezier hebben, ideaal om buiten in te ravotten. Het shirt bewaren we voor de winter voor wat vrolijkheid in de donkere dagen. Hebben jullie al Maxomorra in huis?

Maxomorra zit heel comfortabel

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Dat het comfortabel zit is ook heel belangrijk! En het ziet er nog leuk uit ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.