Als VIP shoppen in Bataviastad

Zaterdag zat ik al vroeg in de auto met mijn beste shopvriendin, op weg naar het VIP shopping event in outletwalhalla Bataviastad. Vooraf had ik al een Member-pas aangevraagd zodat ik van alle voordelen kon profiteren. Members kregen tijdens het VIP event namelijk extra korting op de outlet prijzen. Bovendien kon je gratis je ‘fashion-beeltenis’ laten maken. Mijn doel van deze shoptrip was kleding voor mijzelf, omdat de husband en dochters er hipper bijlopen dan ik dankzij mijn recente geshop.

Verwennerij in een koffiekopje, ik nam espresso met chocolademelk.

Memberpas

Eerst hebben we samen de meiden bij dansles gebracht en toen begon de shoptrip. Het was een flink stuk rijden naar Lelystad, maar erg gezellig. Heerlijk om zo eens zonder kinderen lekker te kunnen bijkletsen! Bij aankomst was het nog lekker rustig in Bataviastad, maar naarmate de dag vorderde werd het steeds drukker. Vooral op de plekken waar je een VIP pasje kon laten maken, die 20% korting scheelt toch behoorlijk. Bovendien spaar je bij elke aankoop shoptegoed op je pasje. Die euro’s kon je bij elke winkel ook desgewenst inwisselen voor 25% korting op niet afgeprijsde artikelen. Na wat geshop heb ik bij Vingino, waar ik alleen kinderboxers kocht in plaats van de 20% korting dan ook gekozen om mijn shoptegoed voor 25% korting in te leveren. Scheelt toch weer!

Het shirt dat ik draag op de foto won ik vorig jaar bij Shoeby

Pauze

Na enkele winkels was het tijd voor een heerlijke kop koffie en schoven wij snel aan op het lege krukje bij één van de fashionillustratrices. Het was heerlijk zonnig en dus helemaal geen straf om even te zitten, terwijl we nagetekend werden. Lunchen deden we bij de La Place, waar we beiden kozen voor het asperge-met-eiersalade broodje. Heerlijk!

Uitgeshopt! Zoals je ziet nog steeds heel druk

Voordelen van een shopvriendin

Als mama heb ik vaak weinig tijd om te winkelen. Ik shop heel graag online en als ik tijd heb om in fysieke winkels te shoppen, dan is dat meestal even snel tijdens mijn lunchpauze. Als ik uitgebreider kan shoppen, dan zijn toch vaak man en/of kinderen erbij en maak ik ook haast zodat zij het niet saai vinden. En dan doe je toch nog weleens een miskoop. Shoppen met mijn shopvriendin was dan ook heerlijk. Ze was heel streng voor me: alles moest eerst worden gepast voordat ik iets zou kopen!

Mijn beeltenis als fashionillustratie, cool!
Mijn beeltenis als fashionillustratie, cool!

Achteraf maar goed ook, want ik heb heel wat dingen teruggehangen die toch niet goed zaten of veel te groot of te klein of kort waren. En daardoor kwam ik er ook achter dat een maat S soms een mooiere keus is! Ongelooflijk, want ik dacht zelf dat ik meer richting de L zat. Als gezegd was ze heel streng, en moest ik verschillende maten passen. Heel naar hoor, om niet continu met mijn zware tassen te hoeven sjouwen ;-). Bovendien was ze ook eerlijk en dat is met kleding toch wel heel belangrijk. Dat koop je tenslotte om er leuk uit te zien! Mijn nieuwe kleding kocht ik bij Esprit, DEPT, Desigual en Triumph.

Aan de file ontsnapt bij AC De Meern

Kids

We konden het niet laten om toch ook wat kinderwinkels in te gaan. Ik word één dezer dagen weer tante en wilde een leuk kraamcadeautje shoppen. Voor mijn eigen bloedjes keek ik op de groei natuurlijk ook graag even rond. Een mooi voordeeltje mislopen zou erg jammer zijn, want tijdens onze vorige Batavia trip had ik erg leuke items voor ze gescoord. Uiteindelijk slaagde ik voor hen bij Lief!, Retour, Vingino en Oilily.

PLOG van mijn aankopen

Lief! Lifestyle, de meiden worden er wat groot voor maar ik vond toch een leuke nachtpon, een hemd en kraamcadeautjes.
Lief! Lifestyle, de meiden worden er wat groot voor maar ik vond toch een leuke nachtpon, een hemd en kraamcadeautjes.
Een speelgoed opbergblik van Oilily, shirt van Oilily, vestje van Retour en Vingino onderbroeken.
Een speelgoed opbergblik van Oilily, shirt van Oilily, vestje van Retour en Vingino onderbroeken.
Ik shopte longerie bij Triumph en shirts bij Esprit.
Ik shopte lingerie bij Triumph en shirts bij Esprit.
DEPT had een mooie combi-deal in de outlet en deze mix and match items zorgen ervoor dat ik op verschillende manieren leuk voor de dag kan komen.
DEPT had een mooie combi-deal in de outlet en deze mix and match items zorgen ervoor dat ik op verschillende manieren leuk voor de dag kan komen.
Eigenlijk was ik wel klaar met shoppen, maar deze gave items van Desigual kon ik niet weerstaan! Jurkje zat als gegoten en het shirt (in maat S notabene) stond ook erg gaaf. Wishlistmateriaal deze winkel. Volgende keer ga ik hier als eerste shoppen.
Eigenlijk was ik wel klaar met shoppen, maar deze gave items van Desigual kon ik niet weerstaan! Jurkje zat als gegoten en het shirt (in maat S notabene) stond ook erg gaaf. Wishlistmateriaal deze winkel. Volgende keer ga ik hier als eerste shoppen.

Op de terugweg kwamen we in de file, daarom sloten we de dag af met een gezellig etentje bij een wegrestaurant. Bij thuiskomst renden mijn dochters nieuwsgierig op me af en werden de tassen leeggeplukt. Alles vonden ze even prachtig en mama kan er weer even tegen dankzij dit zonnige dagje me-time :-).

Lees ook:

Mijn vakantiegeld is goed besteed, al zeg ik het zelf. Alleen voor een mooie handtas ben ik nog niet geslaagd. Ben jij al eens in Bataviastad geweest?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Bo zegt:

  Leuk! Ik ben er zelf nooit eerder geweest ^^

 2. Ilse van Kreanimo zegt:

  Wat leuk!
  Desigual vind ik een super mooi merkje!
  Je hebt toffe aankopen gedaan. Flamingo’s hangen hier ook in de kast – zo lekker zomers!

 3. Martine zegt:

  Leuk om te lezen en je hebt gelijk; soms heb je zo’n strenge vriendin nodig! Ik ga vaak met mijn strenge zus hihi.
  Ik ben er nog nooit geweest, maar klinkt goed!

 4. Nathalie zegt:

  Ik ben er een paar jaar geleden voor het laatst geweest. Die jurk van Desigual vind ik supertof! Jammer dat de meeste kleding van dat merk zo duur is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.