Shoptips: kinderkleding, korting en outlet

Dat ik heel graag online shop, weten jullie allemaal wel. Het is online ook makkelijker om voordeeltjes te vinden. Of de juiste maat. Of nét dat ene item van dat leuke merkje. Daarom nu even wat leuke tips en kortingscodes op een rij. En daarna ga ik snel zelf shoppen, want ik zoek nog een leuke zomerjas maatje 116!

Een van mijn favoriete winkels is toch wel Bol.com, al was het maar vanwege het enorme aanbod! Toen de  meiden kleiner waren, bestelde ik hier vaak de luiers. Hoefde ik er niet zo mee te zeulen, want alles wat je online besteld wordt thuisbezorgd :-). Recent heeft Bol nog meer shops aan de winkel toegevoegd. Kende jij bijvoorbeeld de outlet al? Alles afgeprijsd in de categorie mama en kind. Denk aan thermometers, billendoekjes, tuigjes, matrassen, speelgoed, fietszitjes en nog veel meer.

IMG_4040
Rokje en legging geshopt bij Bol.com.

Vorig jaar zijn ze gestart met de verkoop van kinderkleding en ik heb er al een paar keer leuke dingen gekocht. Via de online spaarprogramma’s waar ik aan mee doe, bijvoorbeeld door enquêtes in te vullen, kun je namelijk ook vaak je punten inwisselen voor een cadeaubon van Bol.com. En rond Sinterklaas wissel ik in deze webshop al mijn airmiles in voor korting. Dat is toch leuk shoppen!

Meer merken

Ze verkochten er al leuke merken zoals Noppies, Flo en Tumble ’n Dry, maar aan die kinderkledingshop zijn nu nog meer merken toegevoegd. Het nieuwe B.Nosy bijvoorbeeld kun je hier shoppen, maar ook Beebielove, Cakewalk, 4FunkyFlavours, GSUS, Kidzart, Little Label, Mim-Pi en Name It zijn hier te vinden. En nog heel veel andere merken. Echt leuk, want ik vond het aanbod toch wat beperkt. Als ik online ga shoppen wil ik graag veel keuze hebben en met 100.000 items aan kinderkleding zit dat nu wel goed! Daarnaast is er zwangerschapskleding aan het assortiment toegevoegd. Heb ik zelf niet meer nodig, maar wie weet jij wel?

Voor de kinderkleertjes loopt er momenteel geen kortingsactie, maar mocht je iets bestellen op de klusafdeling en dat is meer dan 50 euro… Gebruik dan de kortingscode:

DHZKORTING2016

Dat scheelt je weer een tientje!

Wat kinderkleding betreft, kun je wel je aankoopbedrag terugwinnen. Dat is altijd fijn natuurlijk!


Probeer ik ondertussen een plugin voor mijn website te installeren, want met zoveel leuke kleertjes lijkt het me handig om te kunnen linken naar deze items in de shop wanneer ik er over schrijf.

Heb jij er al eens kinderkleding gekocht? Of alleen boeken, dvd’s en speelgoed?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Iris zegt:

    Ik heb een keer een Disney cars shirt voor onze kleine man mee besteld, om de verzendkosten te vermijden 🙂 Maar verder zie ik bij bol.com door het grote aanbod door de bomen het bos niet meer

  2. Nathalie zegt:

    Ik heb er tot nu toe alleen nog maar boeken gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.