Shoppend Het Jaar Uit!

Poldermama gaat shoppend het jaar uit! Het reviewen staat vanwege alle druktes even op een wat lager pitje. Ik blog tenslotte omdat ik het leuk vind. En shoppen vind ik ook heel leuk. Met het faillissement van V&D in zicht, tipte de husband dat ik daar misschien wel even langskon met onze jongste. Gezien de groeispurt. Met haar moest ik toch al op pad, omdat ik zo handig was de neustip van haar bril te scheuren waardoor ze deze niet meer op kon.

Dit zocht peuterlief zelf uit!

Eerst even laten repareren bij de opticien dus en toen op naar de stad! Bij de ingang stond een bordje met kortingen tot 70% aangekondigd. Eerlijk gezegd moest je daar echt heel goed naar zoeken in de winkel. Lang niet alles was afgeprijsd. Als ik ga saleshoppen, dan wil ik ook echt mooie dealtjes scoren. Ik zocht dus naar de items waar 3, 5 of 7 euro op de afprijssticker stond. Voor mezelf was ik wel iets meer kwijt, maar ik zit al jaren in dezelfde maat ;-).

Ik heb besloten om alle onderbroeken die al 20 jaar in mijn kast liggen weg te doen en shopte dus lingerie, onderbroeken én een nieuwe sportbeha (5 euro maar!). Ook een mooie suede-achtige legging, een t-shirt en een nette top gingen in het winkelmandje voor mama. De peuter mocht zelf dingen uitzoeken. Helaas had niet alles waar ze mee aankwam de juiste maat of korting. Maar ze is goed geslaagd: een schattig sterrenjurkje voor 5 euro, een eenhoorn longsleeve die we ook voor haar zus kochten voor 5 euro en een trui met diamant eveneens 5 euro!

 Voor haar grote zus kocht ik wat afgeprijsde basisdingen op de groei. Leggings, effen shirts voor onder een jurkje en een vest. En dus het eenhoornshirt wat kleine zus uitzocht. Het was echt even goed zoeken, maar ik kwam toch met een flinke tas thuis.

En met oliebollen 🙂

Fijne jaarwisseling iedereen!

Follow my blog with Bloglovin</>

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.