OOTD Battle met Maxomorra: vlinders versus monstertrucks!

De zon schijnt! Eindelijk kan al die leuke zomerkleding de kast uit. Vandaag doen we een sister outfit battle: welke set is leuker? Het vrolijke merk Maxomorra verraste mijn meisjes met leuke matching tuniekjes, afgestemd op hun karakter en lievelingskleuren. Beiden met groen, maar wel heel anders in uitstraling. De oudste kreeg een lieve tuniek met vlinders en paarse legging, voor de jongste hadden ze een blauwe legging met een stoere monstertruck tuniek uitgezocht!

Ik vind het ontzettend leuk dat ze mijn blog volgen en ook echt gekeken hebben naar de karakters van de meisjes. Overigens was het wel even schrikken met uitpakken, ik dacht eerst dat ze ons jongenskleding hadden toegestuurd! Als meisjesmama verwachtte ik geen monstertrucks  😆 …

Extra leuk was dat er voor beide dames een matchende gymtas in het pakketje zat. Voor de oudste een schoudertas, voor de jongste een gymrugzakje van precies dezelfde organic cotton stof als de tuniekjes.

Kent iedereen Maxomorra?

Zijn jullie eigenlijk allemaal al bekend met Maxomorra? Misschien kennen vooral de babymama’s dit Zweedse merk wel? Zeker in de draagdoekenwereld is dit merk wel een dingetje. Nu ben ik niet van de draagdoeken, maar de vrolijke printjes van Maxomorra spreken mij ook aan. Het merk staat voor duurzame kinderkleding. Alles is dus gemaakt van het fijne materiaal organisch katoen, de kleding wordt op een duurzame manier gemaakt. Ze volgen daarbij niet alleen de ecologische regelgeving, maar het merk neemt ook haar sociale verantwoordelijkheid met betrekking tot werkomstandigheden. Er worden geen giftige kleurstoffen gebruikt en de kleding is dan ook gezond en veilig: je kunt het zonder extra wasbeurt direct aandoen bij je kindje. Maxomorra heeft ook de GOTS certificering (Global Organic Textile Standard).

Monstertrucks voor meisjes!

En die filosofie trekken ze dus door. Kinderen mogen hun eigen keuzes maken en er zijn genoeg meisjes die monstertrucks stoer vinden. Je kunt dus ook een tuniekje met deze print bestellen. En als je een zoon hebt bestel je natuurlijk het monstertruck shirt. Maxomorra komt 4x per jaar met een nieuwe collectie. De leggings en tuniekjes die wij hebben gekregen komen uit de Summer 17 drop B. Het is een nogal uitgesproken merk, net als andere Scandinavische merken in deze stijl zoals Duns en Smafolk. Dit betekent dat je Maxomorra niet bij de grote online kledingwinkels kunt shoppen, maar alleen bij kleinere online boetiekjes met bijzondere merken. Wel heel erg leuk om daar ook eens te neuzen natuurlijk! En… veel van die boetiekjes zijn ook aangesloten bij Bol.com ontdekte ik  😎 . Ideaal, dan kun je gewoon je cadeaubonnen en andere dingen meebestellen (ik kocht daar altijd luiers bijvoorbeeld).

Wat vinden wij van deze Maxomorra SS17 outfits?

Ik moest als gezegd even wennen aan de monstertruck print, maar eenmaal aan vind ik het ontzettend leuk! De oudste is weg van vlinders en een echt meisje meisje en heel erg blij met haar lieve vlinder outfit. De jongste is wat stoerder en heeft blauw als lievelingskleur en kan de monstertrucks dus wel waarderen. Wat het extra leuk maakt, is dat vooral mannen hier complimentjes over geven als ze hem draagt. De jongens in haar klas, maar ook haar ooms vinden het een stoere jurk. En dat is heel stoer om te horen. Maxomorra is een opvallend merk en deze autoprint voor meisjes valt helemaal buiten de geijkte kaders. Zoals we van Maxomorra gewend zijn, is het organische katoen zeer comfortabel en ideaal om in te spelen. Door de drukke prints valt een vlekje niet snel op. Ik vind de tuniekjes alleen een beetje aan de korte kant als het te warm is voor de legging eronder, vooral bij de oudste. Een klein stukje langer was dan fijner geweest, nu moet er eigenlijk toch een korte legging onder. Verder zijn ze ontzettend leuk en vallen ze in de smaak bij de meisjes en bij mama.

Meer lezen over Maxomorra?

Maar nu aan jullie de vraag, welke outfit wint deze sisterbattle? Vind jij de vlinders mooier of de monstertrucks? Heb je zelf iets van Maxomorra in de kast van je kids hangen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Shanna Jess zegt:

    Superleuk! Mijn zoons hebben regelmatig Maxomorra gedragen toen ze baby waren. Superstoer zo’n autoprintje voor een meisje.

  2. Liesbeth zegt:

    Superlief en superstoer! Heel gaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.