Budget finds :-)

Blij word ik ervan. Als ik écht iets leuks heb geshopt voor weinig. Bij kleding is alleen de pasvorm van dit soort budgetfinds niet altijd even top. Klein minpuntje, maar gezien de prijs neem ik het voor lief. Zo was ik gisteren bij Zeeman te vinden, op jacht naar cellofaan. Tijdens het traktaties voor de peuterspeelzaal maken gaat dit er namelijk als een razende doorheen. Daar vond ik nog meer leuke dingen, maar eerst show ik mijn Action jumpsuit 🙂


Deze kon je eerder zien in het Action shoplog dat ik schreef. Vandaag dus voor het eerst aan. Voor 5 euro is ie best aardig en heerlijk comfortabel. Ik had nog niet eerder een jumpsuit gedragen en wilde dat graag eens proberen. Probleem bij dit model is echter mijn voorgevel, of het ontbreken daarvan. De enige strapless bh die ik heb, zag er volgens mijn man nogal raar en nep uit onder deze outfit. Ook scheen de jumpsuit een klein beetje door en hingen er wat draadjes los. De strik achter de nek is niet heel praktisch bij toiletbezoek. Maar goed, 5 euro en de kleur! Kobaltblauw! Zo gaaf! Plus supercomfi. Wat vinden jullie? Ik wil eigenlijk ergens een nette jumpsuit aanschaffen, die ik naar mijn nieuwe baan kan dragen. Tips zijn welkom!

Zeeman 
Tweede blijmaker is de budgetfind van mijn peutershoppingqueen. Ze geniet echt van winkelen. Toen ze maandag bij de Zeeman dit leuke shirtje met blingbling hartje uit het rek haalde, voor de prachtige prijs van 1,50 moest ik overstag! De pasvorm is ook hier niet je van het, aan de achterzijde valt hij wat ruim, maar ik had in deze maat nog geen mouwloze topjes. Plus hoe cute was ze kleding aan het beoordelen en laten zien. Bijna alles moest ze terughangen of leggen… Maar dit topje niet 🙂

Shoplog 
Op de foto zie je wat ik nog meer kocht, naast het benodigde cellofaan. De prinsessentas lijkt me perfect voor eventuele zwemlessen en ik was vergeten een boodschappentas mee te nemen. Daarnaast werd ik verliefd op de setjes met washi-tape. Superleuke patroontjes en drie voor 79 cent! Flink ingeslagen voor de juffencadeaus. Ook voor de juffen: kleurboeken voor volwassenen 🙂 Lijkt mij zelf ook leuk om te krijgen, maar zou het niet snel kopen voor mezelf. Goed voor de nodige ontspanning. Was overigens ook een van de tips die ik kreeg nav de chakra tekening, om gewoon eens rustig te gaan zitten kleuren en verder niets… Stickers en kaartjes zie je verder nog en nog meer kledingvondsten van mijn peuter.

Het shirt met het ijsje zocht ik wel zelf uit, 2,50 kost het. De rokjes waren ook 2,50 per stuk. Deze drie items zijn voor mijn kleuter, waarschijnlijk is alles nog iets te groot. Peuterlief was werkelijk verliefd op het rokje. Zou het zelf niet snel uitgekozen hebben, maar ik vind het belangrijk dat de kinderen zelf ook af en toe iets mogen uitkiezen voor hun garderobe. Ze mogen al helpen bij het uitkiezen van hun kleding elke ochtend, en aan de garderobe bouwen ze zo nu en dan ook mee, hihi. En dat shirtje past er perfect op. Kon helaas geen bijpassend topje vinden op het stippenrokje, hopelijk heb ik nog iets liggen dat er leuk bij staat. Even mixen en matchen in de kledingkast binnenkort. Dat moet ik toch, want vandaag ontving ik twee gave kleurrijke items van het merk Maxomorra die ik mag reviewen. Hier wil ik een blogje met verschillende combinaties over schrijven, omdat ik zelf die drukke patronen lastiger bij elkaar te passen vind. Kan ik mooi wat feedback aan jullie vragen, toch? Hier een sneakpeek:

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. marjon1911 zegt:

  Leuke dingen geshopt! Ik had laatst bij action een jumpsuit voor 2,99 en past ook leuk! Handig soms die budget dingen.

 2. liesbeth zegt:

  Mar, die jumpsuit is gaaf! Kleur staat je super en met jouw figuur zal hij zeker goed tot zijn recht komen. Leuk met een sleehak of mooie teenslipper er onder! En er kan altijd een vestje over als het wat frisser is. Voor werk zijn er gave pakken van meer gladdere stoffen, heel chique. Ook zijn er wat meer geklede suits bij shoeby te koop.

 3. Mariska zegt:

  Leuk hè de opruiming tijd?
  Ook bij de Hema, Kruidvat en Trekpleister weer leuke dingen gezien.

  En wat vrolijk dat setje van Maxomorra.
  Zou zelf 1 vrolijk item met een effen item combineren.

  Succes ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.