OOTD: jurkje Turtle van Lovestation22

Wie mijn blog van gisteren las, weet dat mijn peutertje het zwaar heeft. Een fikse middenoorontsteking die doorbrak zaterdag op weg naar de HAP. Vrijdagnacht en zaterdagnacht heeft ze weinig geslapen en veel gegild van de pijn. Zo sneu. Jullie lezen dit blogje maandag pas, ik ben benieuwd hoe deze nacht zal gaan, maar als de dag een indicatie is: slecht. Hazeslaapjes van 3 kwartier lijken de max. Daarom een vrolijker outfit of the day blogje tussendoor. Hoe vinden jullie haar jurk van Lovestation22?

Comfortabel spelen in haar schildpaddenjurk.
Comfortabel spelen in haar schildpaddenjurk, gecombineerd met Zenner free spirits haarband.

Op deze foto’s kan ik tenminste haar vrolijke snoetje weer even zien! Ik ontving deze jurk Turtle eigenlijk voor grote zus, maar mijn gekke peuter heeft hem zich razendsnel op een leuke manier toegeëigend. Ze combineert hem hier met een haarbandje van Zenner, legging en effen shirtje van Zeeman en geitenwollen SOXS waarover binnenkort een review met winactie online komt.

turtle lovestation

Wereld Natuur Fonds

Haar guitige blik zegt alles: dit is MIJN nieuwe jurk waar ik heerlijk in kan spelen! De stoffen van Lovestation22 kleding zijn altijd lekker comfortabel, we hebben er al meerdere items van en het is een fijn merk. De kleding blijft mooi in de was en je steunt bij aankoop indirect ook het Wereld Natuur Fonds waar Lovestation22 zich voor inzet. Vandaar ook de dierenprints en dierenpatronen op de kleding. Bij jurkje Turtle zit een losse ceintuur, ik heb hem hier gestrikt, maar je kunt hem ook anders gebruiken of er helemaal afhalen.

De SOXS onder het zomerjurkje Turtle van Lovestation22.
De SOXS onder het zomerjurkje Turtle van Lovestation22.

Spiegel

Mocht je de spiegel leuk vinden, die komt van Ikea. Hij was zwart, maar wij hebben hem wit gespoten. Zo past hij veel beter in de kinderkamer en is het echt een gave accessoire. 

De ceintuur is los en kun je er eventueel ook afhalen.
De ceintuur is los en kun je er eventueel ook afhalen.

Jurkje Turtle is voor 39,95 euro verkrijgbaar in de webshop van Lovestation22. Ik vind zelf trouwens jurkje Toekan ook te gek! Dat de kleding niet rafelt, krimpt of verkleurd in de was, weten we doordat ik er eerder zelf geshopt heb en een jurkje mocht reviewen afgelopen zomer. Erg leuk is trouwens ook hun bijzondere kinderboek, waarover je in deze blog meer leest.Houden jullie kinderen van dieren op de kleding! En jij zelf? Al weleens geshopt bij Lovestation22?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Jess zegt:

    Enig jurkje! Staat haar prachtig. Hier niet zulke fans van kleding met dieren. Wel printjes. Denk dat ze dit ook leuk vinden!

  2. Marjolein zegt:

    Nog nooit geshopt, ga zeker een kijkje nemen. Jurkje is LEUK!

  3. Nathalie zegt:

    Ik heb er nog nooit geshopt. Ik zal eens kijken of ze ook kleertjes in maat 80 hebben. Het jurkje is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.