Kinderkledingtrends winter 2018/2019

Zijn jullie nieuwsgierig naar de kinderkledingtrends voor de winter van 2018/2019? Ik weet het, dat duurt nog even maar ik heb vandaag mogen bekijken wat ons qua modebeeld te wachten staat. Er was dit weekend een nieuwe beurs op kinderkledinggebied waar ik graag naartoe wilde om trends te spotten, want Kleine Fabriek is ter ziele gegaan. Daar ben ik niet geweest, maar maandag mocht ik bij een groot aantal merken een kijkje in de keuken nemen.

De vervanging van Kleine Fabriek heet Sunday School. Er was mij een perskaart toegezegd, maar last minute besloten ze die in te trekken. De aanwezige merken vonden het niet leuk aan Kleine Fabriek dat daar heel veel bloggers rondliepen. Nieuwe collecties liggen altijd nogal gevoelig. Ik vraag dan ook altijd toestemming om te fotograferen. Goedkope zaken zoals bijvoorbeeld Jola Mode kopiëren heel graag van de bekende merken dus sommige merken zijn er heel huiverig in. Andere merken roepen juist heel hard: “welkom, hoe meer publiciteit hoe beter!” En een aantal van die merken had mij dus uitgenodigd in hun eigen showrooms tijdens de ‘Drive inn Junior’. Kon ik toch sfeer proeven, bijkletsen en vooral heel veel mooie kleding, stoffen en ontwerpen bewonderen!

Wat komende winter de trends zullen zijn?

Een paar merken hadden hun huidige of lente- en zomercollecties hangen, die zijn dus al wel vanaf februari te koop én superleuk met pastelkleurtjes etc. (Alles wat  je op de foto’s ziet van Super Rebel, Tygo & Vito.) De meeste merken showden echter hun nieuwe wintercollecties aan de winkeleigenaren die nu al hun inkopen doen voor volgend seizoen. Ik heb zoveel ontzettend gave en toffe dingen gezien, echt je wordt daar zo hebberig van! De nieuwste kindermode is gewoon té leuk. Even wat steekwoorden:

 • Moodstreet komt deze lente met een babylijn in samenwerking met Kim Kötter
 • Okergeel
 • Donkerblauw
 • Donkerrood
 • Materialencombi’s
 • Fluweel
 • Plissé rokjes
 • Geen felle kleuren
 • Leatherlook
 • Suede
 • Glans maar geen glitter
 • Goud en zilver
 • ‘Foute’ dessins: 1 mouw anders
 • Van zacht tot aaibaar
 • Verschillende merken hebben een bijpassende schoenenlijn uitgebracht

Verder zagen we van alle stijlen wat: van preppy tot sporty, van communiekleding tot drukke prints, high end tot betaalbaar en van over de top tot ingetogen. Ik zou jullie het liefst van alle merken het een en ander laten zien, maar dat mocht ik helaas niet allemaal fotograferen. Wel zou ik dolgraag van alle merken die ik gezien heb iets reviewen uit de lentecollectie. Ik heb ook wat nieuwe merken leren kennen. Binnenkort ga ik aanvragen doen en dan is het afwachten of ze mijn blog leuk genoeg vinden. Reageer dus vooral hieronder hoe graag je over kinderkleding wilt lezen, hahaha. Nee, komt vast goed. Vond het heel leuk om zowel bekende als voor mij nog onbekende merken te zien.

Welke merken heb ik gezien?

 • Nono
 • Bellaire
 • B.Nosy
 • Bampidano
 • Kidz Art
 • Super Rebel
 • Moodstreet
 • No’Bell
 • Tygo & Vito
 • nOeser
 • Pia
 • Okiedog
 • Hound
 • Frankie & Liberty
 • Hatley
 • Someone
 • Picnic
 • By Bar
 • Andorine
 • Like Flo
 • Street Called Madison
 • Bellerose
 • Eleven Paris
 • Shapes of Things
 • Petit Oh
 • Mrs Woods
 • Gabbiano
 • Stones and Bones
 • Play Up

Volgens mij ben ik er nog een paar vergeten. Ik heb in ieder geval een gezellige dag gehad, want ik kwam Linda van Mamaliefde tegen en kon lekker bijkletsen. Op de terugweg moest ik omrijden omdat er een auto op z’n kop in de berm lag. Schrikken, ik had inderdaad de ambulance al voorbij zien razen. Hopelijk is het goed afgelopen want het zag er heftig uit. Daarbij was het naar weer, dus ik was doodmoe toen ik thuiskwam. De drukte was toch een beetje too much geweest, maar ik houd zo van kindermode dat dit het zeker waard was.

Lees ook mijn eerdere blogs over kinderkledingtrends:

Wat vinden jullie er uit springen op de foto’s? Waar wil je meer van zien?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marieke zegt:

  Oh jij hebt heel wat meer merken bekeken dan ik. Ik was vooral enthousiast over Moodstreet, Bampidano en Mr Woods.

  1. Marguerita zegt:

   jaaaaa leuke merken zijn dat!

 2. Liesbeth zegt:

  Okergeel, love it! En orange voor de boys vind ik ook leuk. Tygo en vito en moodstreet zien er gaaf uit! Voor meiden zijn nono, by bar, like Flo erg leuke merken met originale prints en stoffen. Dat zal jouw meiden ook super staan!

 3. Esmee zegt:

  He jammer dat ik je gemist heb. Er staan merken op je lijstje die ik daar niet gezien heb. Ik heb geloof ik wat gemist! Ik ben overigens wel naar Sunday School geweest. Was erg leuk.

 4. esther zegt:

  Mooie foto’s, duidelijk beeldoverzicht zo. Dat beloofd weer een mooi seizoen te worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.