PLOG: trends Kleine Fabriek spring/summer 2017 – deel 1

Ik ben compleet gaar, want wat was er veel te zien op Market by Kleine Fabriek vandaag! Zoveel indrukken opgedaan, merken gesproken en plaatjes geschoten… Daarna liepen we ook nog even snel over de Modefabriek voor grote mensen. Bij deze even wat highlights van deze beurs vol kindermode die lente/zomer 2017 in de winkels zal hangen. Mocht je nog willen saleshoppen: de neonkleuren blijven nog hip volgend jaar, bling bling glimt vrolijk door en ik zag veel watermeloenen en eenhoorns.


Krooom

Wat was er veel leuks te zien op de stand van Krooom, mijn dochters vonden dit keukentje van karton te gek.
Wat was er veel leuks te zien op de stand van Krooom, mijn dochters vonden dit keukentje van karton te gek.

Bij thuiskomst vonden mijn dochters het speelkeukentje van Krooom het meest noemenswaardige item van de beurs. Zelf vond ik de magnetische opdrachten en de badverhalenset op deze stand educatief verantwoord en wat hadden ze leuke knutselspullen!

Crocs

De peuter wilde deze Crocs met lampjes het liefst mee naar huis nemen. Ze zijn erg snoeperig!
De peuter wilde deze Crocs met lampjes het liefst mee naar huis nemen. Ze zijn erg snoeperig!

Eigenlijk hebben we niet echt campingschoentjes, het enige dat ik in huis heb van Crocs zijn regenlaarzen voor mijzelf, maar wat een leuke collectie waterschoentjes zit er aan te komen! Mijn jongste werd verliefd op de lichtgevende klompjes en kon niet kiezen tussen de toekan en Dory. (Overigens veel toekans gespot, wordt ook hip!) De oudste trok direct bloemige ballerina’s aan. De mensen op de stand waren ontzettend aardig en de meiden mochten alles passen wat ze wilden, heel erg lief. Ik hoop op een samenwerking, want mijn dochters werden ter plekke fan van zo’n beetje alles in deze stand.

Kidz Art

Dochterlief straalt in haar Kidz Art setje dus even poseren in de kleurrijke stand van dit merk.
Dochterlief straalt in haar Kidz Art setje dus even poseren in de kleurrijke stand van dit merk.

Peuterlief mocht vandaag haar verjaardagsoutfit alvast aan. Op een kledingbeurs wil je graag goed voor de dag komen tenslotte. De dames op de stand van Kidz Art konden het wel waarderen dat ze dit merk had uitgekozen. Ik vind zelf dat het haar erg leuk staat. (Lees hier de shoplog.)

Moschino

Even kijken of ie zou passen... Dit sjieke oudroze sandaaltje van Moschino vindt mijn oudste erg mooi.
Even kijken of ie zou passen… Dit sjieke oudroze sandaaltje van Moschino vindt mijn oudste erg mooi.

Op de stand van Naturino/Moschino/Falcotto werd er eveneens druk gepast. De favoriet van mijn oudste was dit sjieke Moschino sandaaltje. Mijn jongste zag een regenboogsandaal van Naturino die het won. Mijn persoonlijke favoriet is een glimmende sneaker die ik in een volgende blog zal laten zien.

Indian Blue Jeans

Bij Indian Blue Jeans op de stand verfden ze tasjes, leuk om te zien hoe dat gaat.
Bij Indian Blue Jeans op de stand verfden ze tasjes, leuk om te zien hoe dat gaat.

Heel erg leuk om te zien was de stand van Indian Blue Jeans waar mijn dochters een flinke armvol armbandjes kregen. Er werden hier ter plekke ook leuke tasjes geverfd en we hebben gekeken hoe dit ging. De meiden werden flink verwend door de dames in deze stand met snoepjes, drinken, een tasje en armbandjes. Zelf heb ik gesmuld van de nieuwe collectie: veel neon, veel blauw en volgend jaar ook ripped jeans en jeansshort met bijvoorbeeld een witte bloemenbies. Opvallend detail (dat ik later nog laat zien): de koptelefoon als modeaccessoire.

Scoot and ride

Steprace met mijn dochters op de Scoot and Ride!
Steprace met mijn dochters op de Scoot and Ride!

Persoonlijke highlight was de steprace op de beursvloer met mijn dochters. Erg leuk en wat een ontzettend innovatief product! Op de stand van de Scoot and Ride zagen we ook toffe neonvestjes om beter op te vallen op de fiets en regenhoezen voor rugzakken in dezelfde opvallende kleuren.

NONO

Even uitpuffen bij NONO op het bankje.
Even uitpuffen bij NONO op het bankje.

Als merkambassadeur kon ik de stand van NONO natuurlijk niet overslaan. We kregen hier een broodje en hebben even uitgepuft op het bankje. Hier is het neon, zebra en flamingo dat de klok slaat, helemaal leuk!

Minpuntje

Of mijn dochter niet met haar schoenen op deze hele diepe stoel wilde zitten...
Of mijn dochter niet met haar schoenen op deze hele diepe stoel wilde zitten…

Het enige minpuntje van de beurs was de niet zo kindvriendelijke dame in de perskamer. Dat vond ik vorige keer ook al een afbreker. Nu weer. Daardoor ben ik nog vergeten een uitrijkaart te vragen, ik wilde er zo snel mogelijk weer weg met de meiden. Jammer. Maar verder hadden we een leuke, goedgevulde beursdag waarin veel contacten zijn gelegd en we mooie dingen hebben gezien!

Binnenkort meer van deze beurs, want ik heb heel veel foto’s gemaakt en nog veel meer te vertellen.  Ben jij er weleens geweest? Leuk zo’n trendspotting verslag?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nicole zegt:

  Ik ben er zelf maar een uurtje geweest en vond dat erg jammer want wauw wat veel moois! Nono heb ik wel gezien en Kidz Art ook, echt heel mooi allemaal… Goed idee die plog trouwens haha, had ik ook moeten doen. Al heb ik volgens mij die dag zoveel foto’s gemaakt dat je er wel een plog uit kunt halen 😛

  1. Marguerita78 zegt:

   Het worden ook meer berichten dan deze idd zoveel moois!!

 2. Mariette zegt:

  Jeetje wat jammer dat je zoveel aandacht schenkt aan je negatieve ervaring in de perskamer. Ik zou de focus op de positieve dingen leggen. Zelf was ik was er ook met mijn dochter van 6, in diezelfde perskamer, maar deel je ervaring beslist niet. Je een beetje pers waardig gedragen is misschien een idee?

  1. Marguerita78 zegt:

   2 zinnetjes is toch niet veel aandacht? Mijn volgers weten allemaal dat ik vooral focus op leuke, positieve dingen. Jammer dat je meteen nare conclusies trekt over ons gedrag, want mijn dochters hebben zich keurig gedragen ook ten opzichte van het pr-bureau waar we daar mee hebben bijgepraat. Ik bezocht in 2001 mijn eerste perskamer op een beurs, en na 2 van deze ervaringen op de Kleine Fabriek kan ik je vertellen dat dit de enige beurs is waar ik er een naar gevoel over had. Ik vond het ook een schril contract met de perskamer van de naastgelegen Modefabriek, waar men ontzettend lief was voor de kinderen. Overigens kun je in de reacties lezen dat ik niet de enige was die dit zo ervaren heeft. Fijn dat het voor jou wel aanvoelde als een warm bad.

 3. Debbie zegt:

  Leuk om je tegen te komen, ook al was het in een flits. Maar zo te lezen heb jij ook een geslaagde dag gehad, steppend inclusief schijnende Crocs. Mooie foto van je meiden in de Kidz-Art stand.

  1. Marguerita78 zegt:

   Thanks, ja heb weer veel merken gesproken en ook veel anderen dan de vorige editie van Kleine Fabriek. En zooooooveeel moois 🙂

 4. Debbie zegt:

  Al was het in een flits, leuk je even te gezien te hebben en nu te lezen hoe jij je dag steppend, met schijnende crocs bent doorgekomen. Mooie foto van je meiden, in de Kidz-Art stand! Mooie collectie niet?!

 5. Josan zegt:

  Die vrouw in de perskamer was inderdaad sjaggie! Viel ons ook al op. Echt, als je niks met kinderen hebt GA DAAR DAN NIET STAAN!!! 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Lag dus niet aan mij 🙂 pfff wat een verschil met andere beurzen he?

 6. Linda zegt:

  Leuk om te zien met welke merken je hebt gesproken. Die crocs zien er inderdaad leuk uit terwijl ik er normaal niet zoveel mee heb. En ja, die dame is er nu al een paar jaar en zouden ze moeten vervangen. Aan de andere kant, gewoon beetje negeren en je eigen ding doen. En vooral niet teveel uit de stellingen pakken 😉 Werden zondag trouwens wel goed verzorgd, croissants, muffins en koffie / verse jus bij aankomst, broodjes rond lunchtijd en borrel hapjes en wijntje aan einde van de dag.

  1. Marguerita78 zegt:

   De catering was inderdaad prima, wij kregen ook een croissant en jus/koffie. En we kwamen bekenden tegen wat altijd leuk is, helemaal als ze iets voor je dochter hebben meegebracht 🙂

 7. Melissa zegt:

  Wat een leuk overzicht! Die stepjes waren inderdaad heel gaaf, té grappig om jullie daarop rond te zien scheuren overal tussendoor!!

 8. Esmée zegt:

  Leuk je daar gezien te hebben Marguerita! Leuk verslag ook. Ik zag jou en je meiden nog steppen door de beurs…erg leuk. Overigens wist ik niet eens dat je een uitrijkaart kon krijgen bij de persroom…weer wat geleerd. haha.

  1. Marguerita78 zegt:

   Haha, heb je nog wel leuke persmappen mee kunnen nemen? Was leuk om jou en Melissa daar te zien, grappig als je herkend wordt zo op de beurs. Wel heel leuk om ineens overal bekenden te hebben. En ik baalde er echt van, scheelt toch weer 17,50

   1. Melissa zegt:

    Die uitrijkaart wist ik ook niet! Jeetje man, 17,50!!!!

    1. Marguerita78 zegt:

     Ja, ik baal echt dat ik dat vergeten ben… Zo duur die uitrijkaarten!

  2. Linda zegt:

   Dat is voor mij ook nieuw, goed om te weten. Op zondag kan je ook gratis parkeren aan andere kant station maar is toch kleine wandeling.

 9. Nathalie zegt:

  Zoveel moois <3

  1. Marguerita78 zegt:

   Yes… al die jurkjes… zucht… werd er enorm hebberig van…

 10. liesbeth zegt:

  Ook nog energie voor een plog! Dat heb je snel gedaan! Was een gezellige dag

  1. Marguerita78 zegt:

   Nou de energie was aardig op hoor, daarom ook maar een kort berichtje. Was gezellig en ideaal zo’n ‘nanny’ mee 🙂

 11. Marijke zegt:

  Ja leuk om te lezen! Wij konden niet gaan. De oudsten moesten gewoon nog naar school en daar hadden we geen oppas voor helaas.

  1. Marguerita78 zegt:

   Ik moet normaal gesproken werken, maar kon nu door de vakantie en opvang mijn dagen verschuiven kwam dus heel goed uit! Zondag was het ook, maar toen hadden we andere verplichtingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.